Приморско - 2013

• 84 608
  • 676
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • София
Привет от Приморско!
Нaстaнихме се в съботa в Престиж сити 2. Зaсегa нямaм зaбележки. По- късно ще дaм подробно инфо, aко някой се интересувa.

това е до ММЦ-то нали ,моля дай повече инфо как е храна ,комплекса ,близост до плажа, има ли забавления за децата и къде може да се разходи човек вечер ,на плажа как стои въпроса със шезлонгите и чадъра изобщо всичко
Да, до ММЦ. Храната е хубава и разнообразна, като на ол инклузив.  Grinning Хубаво и чисто е. Настанихме се в събота, в понеделник ни смениха кърпите, а днес и чаршафите. Стаите в апартамента са големи, в кухнята има котлон и всякаква посуда, но не се е налагало да ги ползваме. Плажът е съвсем близо, но няма шезлонги и чадъри на хотела. Вечер с кола отиваме до Приморско, че на детето не му се върви, около километър е до града. В хотела има анимация и за деца и за възрастни. За децата има басейн, люлка, пързалка и катерушка.

# 497
  • русе
Благодаря  bouquet

# 498
Здравейте, някой който е ходил през септември ( началото - средата) ще сподели ли как е тогава  -  има ли пак много хора, заведения, магазинчета, сергийки работят ли?

# 499
  • София
Резервирах за хотел Екзотик пълен пансион.
http://--reklamen-spam--(21-27.08.2013g.)-6-noshtuvki,-6-zakuski,-6-obyada-i-6-vecheri-na-chovek,-nastanen-v-hotel-Dyuni-ili-hotel-Ekzotik,-Primorsko-prez-avgust.-o1337.html

Знам, че вече е късно, но ако някой е ходил моля да сподели:)

Не очаквам много за 2 звезди, но съм почивала и в почивни станции, та горе-долу ми е ясно какво ще е. Пише, че имат собствена плажна ивица, което е добре.

Не съм била в Приморско до сега. Плажа как е?
И ние ще сме там септември, сподели като се върнеш. Иначе аз бях писала, че сме сядали в заведението за хапване и ми се стори много приятно местенцето, с много хубава кухня.

# 500
  • Стара Загора
Ще пиша задължително Hug Надявам се добри отзиви  Laughing
А, никой от тук пишещите ли не е бил там, иска ми се информация от извора  Rolling Eyes

# 501
Момичета, вече се отчаях. От сутринта звъня по квартири и хотели в Приморско, за да питам за свободно място от 11.08 - е никъде няма. Сигурно на 15 места се обадих. Не ми се рискува да отидем и там на място да си търсм, сигурна съм че няма как цяло Приморско да е заето, но все пак.
Някакъв съвет, да знаете къде има свободни стаи?

# 502
  • София
tooclose, миналата седмица на всяка втора къща стояха табели, че има свободни стаи. И то не в някакви мизерни съборетини, а в съвсем прилични къщи с климатик, тв и хубави дворчета. Съмнявам се всичко да се е напълнило.

# 503
Предполагам и аз, че ще е така, но все пак ми е странно дали наистина оцелвам местата, които са заети или на хората не им се занимава с резервации по телефона. Преди малко дори една баба започна да ми се кара, че не искам на датите, които тя ми предлага Grinning

# 504
Момичета, вече се отчаях. От сутринта звъня по квартири и хотели в Приморско, за да питам за свободно място от 11.08 - е никъде няма. Сигурно на 15 места се обадих. Не ми се рискува да отидем и там на място да си търсм, сигурна съм че няма как цяло Приморско да е заето, но все пак.
Не се притеснявай. Миналата година едни колега се побърка да търси места в Китен и все нямаше
Тръгнаха без резервация с мако бебе,  беше много притеснен. Като се върна каза че на всяка
втора къща имало табели със свободни места, даже и семейни хотелчета къдто са им отказвали
Явно е някакъв техен трик. Ние миналата година също тръгнахме за Приморско без никаква резервация и се настанихме в доста хубаво хотелче

# 505
  • Бургас

Ако все още търсиш-пиша ти ЛС, мога да ти помогна  Simple Smile

# 506
Привет момичета,
Искам отпуската да отидем в Приморско, но ако може да ми препоръчате хотелче или къща за гости близо до южният плаж.
Мерси

# 507
  • Бургас
Не се притеснявай. Миналата година едни колега се побърка да търси места в Китен и все нямаше
Тръгнаха без резервация с мако бебе,  беше много притеснен. Като се върна каза че на всяка
втора къща имало табели със свободни места, даже и семейни хотелчета къдто са им отказвали
Явно е някакъв техен трик. Ние миналата година също тръгнахме за Приморско без никаква резервация и се настанихме в доста хубаво хотелче

Не е трик.Едно запазване на стаи за пиковия сезон от по-рано много често води до загуба на дни, в които стаята е празна защото не винаги се явяват хора  за промеждутъците , а такива винаги има и тя остава неизползвана, което е загуба за собствениците.Затова не всеки иска да поема този ангажимент да пази стаи.
Иначе стаи има, но ако нямаш късмет или поне някаква идея къде да търсиш може да коства и половин ден докато намериш , това което ти трябва.Също така се случва както има, в един момент се изсипва сума ти и народ- обикновено става август-и изведнъж се напълва всичко.

# 508
  • Sofia
Здравейте, в апартаменти Ескада да е ходил някой?

Благодаря предварително!

# 509
  • София
Привет момичета,
Искам отпуската да отидем в Приморско, но ако може да ми препоръчате хотелче или къща за гости близо до южният плаж.
Мерси

От момченце съвет може ли...на южния плаж е гмеж, освен ако не ползвате платеното, но и там не видях места. Най-близките хотели са: Буена Виста /басейнченце/, Южни нощи, Sunshine, Детелини, Приморско /басейн/, и един до станцията на БДЖ ама му забравих името. Всички са на тихи места. По-далечни /в началото на главната/ Спектър палас, Сънрайз, Sea Star...и трите са с басейни и са по-скъпи от предните дето ти предлагам. Още по-близо е Perla Sun Park ама там е цифра. Разрови се в нета има инфо за всички.

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 16:10 от valerko

Общи условия

Активация на акаунт