Приморско - 2013

• 84 677
  • 676
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, тъй като до сега не ми се е случвало, ще питам вас. Дават ли единични стаи по морето или ако няма единични - двойна, но да се плаща само 1 легло? Става въпрос за септември месец, ако има значение. Бихте ли ми препоръчали такъв хотел в Приморско, с единични стаи Simple Smile

хотел Бисер! ММЦ Приморско

# 526
Била съм там като дете, положението беше трагично. Съмнявам се да се е променило нещо.
Нещо в самото Приморско няма ли?

# 527
Здравейте момичета Simple Smile Имате ли отзиви за хотел Опал http://opalprimorsko.com/node/27

И аз се присъединявам към тази питанка  Party

# 528
В Опал почивах миналата година с ваучери от 1 септември по обяви за пръв път в Приморско Писала съм по темата миналата година Лично аз съм много доволна До северния плаж е но не много близо за мен поне обаче... 5 минути пеша по една неасфалтирана улица дето са дюните Близо е до центъра и удобно Почти пред него спира влакчето за Перла и ние го ползвахме редовно Закуската беше хубава на блок маса на масички навън Както е на картинките е така наистина Обядвали сме в ресторантчето но не съм очарована много от храната Наблизо има хубави палачинки и суперче Иначе много се стараят и е много чисто(поне по наше време) Спокойно е и аз го харесах много а и самото Приморско(за пръв път посещавах града) Не дават единични стаи само едно легло да платиш , ако искате купувате ваучер за двама както е Ние бяхме без вечеря та не знам сега е с такава оферта Видях офертата и аз сега има я и в друг сайт със закуска и вечеря и ако не бях платила вече за друго място щях пак там да отида Много доволна останах и много чист хотела беше Банята, стаята ...много се стараеха и не се натрапваха Миналата година останах доволна , сега не знам... какви са ви очакванията

# 529
извинявам се за спама но видях линка по-нагоре за Опал
ето ви по-изгодно с ваучер за него ако се интересувате

http://ozo.bg/edna-nezabravima-pochivka-na-moreto-noshtuvka--zak … --vecherya-014344

# 530

http://ozo.bg/edna-nezabravima-pochivka-na-moreto-noshtuvka--zak … --vecherya-014344

Това е страхотна оферта, ама за съжаление важи от 1 септ. чак...

Иначе аз днес резервирах за Белведере, ще се радвам някой ако сподели пресни отзиви за там.

# 531

Точно тази оферта загледах, само че от друг сайт  Laughing Laughing И затова реших да попитам, да не би нещо измамно да има. Можете ли да кажете дали е шумно там?

# 532
Не е шумно Поне при нас нямаше шум дори много тихо Чуваше се някъде музика но от ресторант дето е по-далече и в 11 ч спираше всичко Стаите са с климатик има и хладилниче малко Нашата стая не беше към улицата Там шумът е по-силен сигурно , защото под хотела си е ресторант с външни масички но не ми е правило впечатление да е шумно Стаите към улицата дето са към хотел Тишина гледат са с повече шум отколкото другите , но пък са по-сенчести има и зеленина -дървета повече ми харесаха но пък шумът ще е по-силен ако някой го дразни от минаващи хора и т н Другите са абсолютно тихи но пък гледат съседните хотелчета и са по-топли изгледа не е кой знае какво там , но пък баните са много по-широки Ако ви притеснява шумът искайте с южно изложение но..аз бих избрала тези към улицата Мисля и че има достатъчно място за паркиране но ..ние бяхме без кола та... да не ви подведа Както писах аз останах много доволна но пък...хората сме различни и...не искам да ви подведа На мен определено МНОГО  ми хареса като цена, отношение, място, чистота, храна ... нямам от нищо оплакване

# 533
  • ГАБРОВО
Здравейте, един въпрос към ходилите в хотелите от комплекс Перла - доколкото разбирам от сайта им хотелите Перла 1,2 и 3  са отделни хотелски корпуси, разположени в един голям двор с няколко басейна. Ресторантът, който се споменава обаче е само един - в Перла 1. Там ли се изхранват гостите и на Перла 2 и 3? Достатъчно голям ли е? Има ли проблем с намирането на места? Благодаря предварително

# 534
  • София
И на мен ми е интересно за Перла.
Ще чакам отзиви.

# 535
  • Русе
Присъединявам се с въпрос как е в Перла Бийч, също така ако може някакво сравнение между него и Престиж сити. Никога не съм била в Приморско и нямам никакъв поглед върху нещата.

# 536
Мога да направя сравнение само между плажовете - Перла бийч е до северния плаж на Приморско,а Престиж сити - до плажа на ММЦ.
Определено вторият плаж е за предпочитане - широка плажна ивица,чисто море.

# 537
  • София
Мога да направя сравнение само между плажовете - Перла бийч е до северния плаж на Приморско,а Престиж сити - до плажа на ММЦ.
Определено вторият плаж е за предпочитане - широка плажна ивица,чисто море.

Тази година не съм ходила, но предишните две съм минавала по брега от южния плаж до ММЦ. В Самия ММЦ не съм влизала, но за себе си реших, че в тази част няма да ходя - висок бряг, много едър пясък.

# 538
Здравейте, един въпрос към ходилите в хотелите от комплекс Перла - доколкото разбирам от сайта им хотелите Перла 1,2 и 3  са отделни хотелски корпуси, разположени в един голям двор с няколко басейна. Ресторантът, който се споменава обаче е само един - в Перла 1. Там ли се изхранват гостите и на Перла 2 и 3? Достатъчно голям ли е? Има ли проблем с намирането на места? Благодаря предварително
Ние миналата година почивахме в Перла Плаза.Ползвахме  басейните и бара в Перла Бийч.Не съм влизала в ресторанта ,но отвън се виждаше,че няма блъсканица.Готвшт много вкусно и сшл ден има скара пържени картофи и палачинки на бара до басейните.Гостите на перла плаза могат да ползват басейните и бара,за ресторанта не знам.Но това не го казват на всички.

# 539
Ние миналата година почивахме в Перла Плаза.Ползвахме  басейните и бара в Перла Бийч.Не съм влизала в ресторанта ,но отвън се виждаше,че няма блъсканица.Готвшт много вкусно и сшл ден има скара пържени картофи и палачинки на бара до басейните.Гостите на перла плаза могат да ползват басейните и бара,за ресторанта не знам.Но това не го казват на всички.

Миналата година почивахме в Перла бийч 2. Наистина ресторанта е в Перла 1, но нямахме абсолютно никакъв проблем с намирането на места, достатъчно голям е. И наистина готвеха много вкусно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт