Приморско - 2013

• 84 639
  • 676
  •   1
Отговори
# 555
Ние днес се върнахме от Приморско.Бяхме отседнали в къща за гости Приморски бриз,беше много чистичко и собствениците бяха точни хора.За плажовете бих препоръчала северния..... точно преди перлата имаше участък където беше многооо плитко в началото(до глезена(подходящо за по малки дечица),има и един участък за нудисти.Южния беше пълен с водорасли,чалгата кънти от заведенията (на мен тази музика не ми допада много много) , а перлата беше ужасна..... пълна с джетове,които постоянно бръмчат,а водата пълна боза...водорасли,водорасли,нямам думи.Иначе вечерно време както  и очаквахме ПЪЛНА ЛУДНИЦА,в Китен също беше така,но като,че ли много повече ми допадна.В Китен ми направи и друго впечатление -цените са по ниски.... примерно варена царевица в Приморско беше 1.50 лв. а в Китен 1 лв.Както и тези фенери летящи в Китен бяха по 1.50 лв,а В Приморско започваха от 2 лв. нагоре.За паркирането.... улиците пълни,определено трябва шофьорите трябва да се запасят с търпение.

# 556
  • Бургас
В един момент се беше оказало, че в Приморско е по-скъпо от Сл.бряг.Бяхме правили някакви сравнения на цените в супермаркета.

И все пак прави ми впечатление по изнесените табла на заведенията - обедната храна не е скъпа, например супите са около 2 лв.

# 557
  • София
Да, и аз съм с тези впечатления, често ходехме в Приморско преди няколко години.
2011 г направихме сравнение в цените между Поморие и Приморско - направо шокираща беше разликата. Примерно Дюнер в Приморско беше 5 лв а в Поморие 3лв.  Въобще Приморско си е скъпичко.

# 558
Значи викате скъпичко е в Приморско. Ние от 2003 ходим в Поморие и много си го харесвам и тази година реших да разноообразим ама ако е като в Слънчев Бряг на цени .....почвате да ме карате да се замисля.

# 559
В един момент се беше оказало, че в Приморско е по-скъпо от Сл.бряг.Бяхме правили някакви сравнения на цените в супермаркета.

И все пак прави ми впечатление по изнесените табла на заведенията - обедната храна не е скъпа, например супите са около 2 лв.

Да....обедната храна не е скъпа..... таратор започва от 1.50 както и пилешката супа.Ориз със пилешко или пилешко с картофи започват от 3.20 лв до около 3.80 лв.
ПС: имаше един китайски ресторант и вечер отпред излизаха двама китайци с една хладилна  витрина и имаше ОРИЗ С ПАЛЕ.....пале задраскано написано пиле...... иии спагети с пилеЖко... Първият път, като видях не знам защо такова силно впечатление ми направи ...бях самичка иии се залисах от смях. Grinning

# 560
Вижте на каква оферта попаднах:http://www.vipoferta.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-gra … clusive-2595.html
Вече направихме една почивка, но много се замислям за едно късно море през септември.
Само ме притеснява, че за децата се подлаща.
Какви се струва офертата?

# 561
Хора помагайте,четох и че било много препълнено и шумно в Приморско така ли е ? Моля който е там или е бил да каже че все пак ще ходим с дете и ми се иска да почина доколкото може.Направо вече не знам на къде да се запътим.... тъкмо харесам нещо и прочета някой кофти мнение...

# 562
  • В.Търново
В Приморско винаги е било много шумно и пълно с народ.Майка ми две години поред бяха там и го потвърждават,но на тях не им пречи,малко дете с тях няма.

# 563
Има ли автобусчета до Несебър и Созопол примерно? Миналата година на тръгване ми се стори, че видях  Crazy
Ще съм много благодарна, ако споделите цени и разписание.   bouquet

# 564
  • София
Има ли автобусчета до Несебър и Созопол примерно? Миналата година на тръгване ми се стори, че видях  Crazy
Ще съм много благодарна, ако споделите цени и разписание.   bouquet

Не знам за рейсчета, ама има комета обаче е с кожи на клиента. Мисля 25 кинта беше на глава от населението.

# 565
  • 2 етажа над тавана
Галчудо, благодаря за информацията относно Ропотамо.

Благодаря и на всички останали, които споделят актуална информация. Края на месеца наближава и ще имам възможност да преценя нещата на място.
На всички, на които предстои да ходят на Приморско - хубава почивка Hug

# 566
  • Бургас
В момента е все още препълнено.Така ще е поне още 1-2 седмици.Най-подходящо за семейства с деца е края на юни до към 20 юли.От там нататък става лудница, идват младежите  Simple Smile

В стария квартал е относително спокойно.Шума е по центъра.

За Созопол със сигурност ще има.За Несебър едва ли, трябва да се хване от Бургас.

Завишени са цените, но мисля че за няколко дена не се усеща.Усещаме го ние, които сме цяло лято тук  Wink

# 567
  • София
Според мен си става за с деца, стига да не се отсяда близо до центъра и централните улици. В новата част, към Перла има много приятни и тихи хотелчета, а и квартири. Там според мен си е подходящо по всяко време лятото (за с деца де).
Иначе по централните части купона е нон стоп  Laughing Малко започват да приличат нещата на Слънчев Бряг, само да не се стига до там ...

# 568
  • София
Пиша отделен пост, за да попитам -
В Престиж сити знаете ли има ли сладолед и скара към ОИ?

# 569
  • София
Пиша отделен пост, за да попитам -
В Престиж сити знаете ли има ли сладолед и скара към ОИ?

Не!

Общи условия

Активация на акаунт