Звездни компромати-161

• 55 955
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • София

Ако не са тези уста е доста добре  Simple Smile

# 106
И мен устните й ме потрисат. Sick А и мечтите й за дъщеря й са "грандиозни". Tired

# 107
Ей, тоя Хриси ooooh! Всеки път като го прочета, казано от нея и се чудя, отива ли на тоя мъж 150 килограмов да му казва Хриси ooooh! Вярно, че е по малък от нея, но...смешно е Crazy

# 108
 Ами то си е съкращение на името му, Ицо ли да го нарича?

# 109
Адам Броуди и Аманда Зейфрид да не би да са станали двойка?  Party

# 110
Ами то си е съкращение на името му, Ицо ли да го нарича?
Християн например  Wink

# 111

Всички фолкаджийки с омбре ефект. Много са смешни, вечно изглеждат по един и същи начин  Grinning

Много забавно заглавие - Изтръпвам в ръцете на Хриси  hahaha

Пина, теб съм забелязала, че само снимки на Мария пускаш - фен ли си й? ( само питам  Hug)

# 112
А, и на Антония Петрова пускам  Simple Smile понякога даже на Николета, ако не ме изпреварят.

# 113
  • срещу двата комина :)))

объркване е  Blush не мога да ги запомня тия Болдуин, те са цял футболен отбор  Joy

# 114
# 115
  • София

объркване е  Blush не мога да ги запомня тия Болдуин, те са цял футболен отбор  Joy

Дане забравяме и Уилям Heart Eyes

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 11:52 от Майка Зайка

# 116
Едно време като гледах Cribs по MTV много се впечатлявах от къщите на богатите и известните. Сега като се замисля - за чий им е 8-метрова маса с 34 стола например  newsm78

# 117
 Аз от клана Болдуин харесвах Стивън, но сега се е ошишкал и няма нищо общо с образа си преди.

# 118
Дане забравяме и Алек
Е,баш този не е Алек.,а Уилиам.

# 119
Едно време като гледах Cribs по MTV много се впечатлявах от къщите на богатите и известните. Сега като се замисля - за чий им е 8-метрова маса с 34 стола например  newsm78

е как?! За да ги дават по Мтв  Mr. Green

Много ми допада начина на живот на Джулия Робъртс - живее в нормална къща, готви за децата си нормална храна, не използва 5 бавачки. Живее просто  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт