имам нужда от помощ

• 1 898
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Пак сме със запек.Незнам какво мляко да им давам вече.Имаме си и стафилококи в носа.Докторката каза че са бонус от родилното и сега се мажеме с Bactroban.

# 16
  • София
Според мен трябва да смените млякото и да се откажете изцяло от НАН- а той запича ужасно. Сина ми го изписаха с НАН и беше ужасено запечен. Акото му беше станало като тебешир почти ронеше се. Смених с Лактана и не сме имали такива проблеми дори да пропусне да ака някой ден.

# 17
  • Русе
Zoreto77,

ние за да улесним изхождането на бебо правихме гимнастика: каране на колело. Млякото сменихме от НАН на Аптамил и давах пробиотик Биогая .

# 18
  • тук
А моят опит сочи, че има деца, които си имат проблем със запека и наистина е по-добре да се стимулират с гимнастика. Дъщеря ми от ранна бебешка възраст до три годишна си акаше трудно. Това, че запекът се дължи на едно или друго АМ ми е голяма легенда. Аз не бих дала Лактана на детето си, въпреки че държа на БИО храната. Да направиш АМ не е като да отглеждаш картофи без изкуствени торове. Самата технология на създаване на формула предполага лаборатории, изследвания и проучвания.  Колкото и да търсих, не намерих достоверна информация какво всъщност има в тази кутия. Но всеки си решава за детето си Simple Smile

# 19
Зорето, какво стана с вашите акита? На моето дете 3 дни са много зелени, към сиво, един ден жълти, после пак леко зелени и накрая пак много тъмнво зелени. И аз съм се видяла в чудо, при положение, че нищо не се е променило. Папка АМ и това е.

# 20
Пробиотика е добро решение, но трябва да е качествен  Peace
Гастроентероложката ни деликатно каза, че Био-гаята не е в тази категория...

# 21
А кой пробиотик ви препоръча?

# 22
Бифидус комплекс или Инфант дофилус - пробвали сме и двата, а по-доволни сме от първия  Peace

За пробиотиците много важно условие е да бъдат съхранявани в добра пребиотична среда, за да се запазят живи максимално дълго време. Повечето пробиотици, които си купуваме от аптеката почти не съдържат полезните бактерии..

# 23
Нашите акита вече са почти жълти

# 24
  • тук
Нашите акита вече са почти жълти

а ти какво промени/ даде/ добави или промяната се случи от самосебе си?

# 25
нищо не съм променяла,стана от само себе си.Сега имаме друг проблем-млякото явно не ни засища.И двете огладняват през час и половина и става ад.Все още ядат през три часа.

# 26
  • тук
нищо не съм променяла,стана от само себе си.Сега имаме друг проблем-млякото явно не ни засища.И двете огладняват през час и половина и става ад.Все още ядат през три часа.

ти не робувай на написаното в учебниците, те са живи същества, има хора с по-голям апетит и таквиа с по-малък - нито е фатално, нито е определящо за последващо напълняване; аз бих им давала на 3 часа ( и съм давала и на двете си деца до 6-ия месец)  Hug

Общи условия

Активация на акаунт