Отговори
# 135
С първата си бременност купувах всички видове списания за бременни всеки месец, бяха ми много интересни.

# 136
Момичета сега се връщам от лабораторията, сутринта правих кръвен, резултата е ЧХГ - 665. Последната ми М беше на 24.12., днес ми е 2/3 ден закъснение.
Кристиша, и аъ много се радвам мила!  bouquet
Леман, браво за сърчицето мила! Hug
Нямам време да ви изчета, много сте изписали, но по-късно, обещавам! Peace

# 137
Здравейте! Купих си списанието Моето дете и има интересни статии за ранната бременност, за някои храни, за избор на шезлонги, кърмене и т.н. Някоя от вас купувала ли е такъв вид списания?

Ще ми е интерено да споделиш какво пише.

# 138
Здравейте сладурки идвам на отчет  Hug, сърчице не видяхме че е рано по мое изчисление е 6г.с. а при док излезе 5г.с. и 4 дни шушулката е 0,78 см.  и така термин засега  по тези размери на 22.09.2013 година живот  и здраве.
МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА Hug Hug Hug Hug :hug
за сърчице ще ходя чак на 07.02, охххххххх до тогава ще изкукам.
силно гуш на всички Дани браво, за резултата , но защо прави кръвен като имаш и пиклив положителен?

# 139
Рая браво миличка! Много се радвам! Hug Hug
Рая, правих кръвен, защото тук ми трябва за лекар, без него не може. То тук е малко сложно с лекарите! В началото на другата седмица ще ходим с моя приятелка да ми сложат първо временен личен лекар,после личния ме праща на АГ. Но АГ следи бремеността като ти назначава изследвания и те пита дали имаш оплаквания, а на ехограф се чака и се ходи при груг! Абе сложна работа, ама няма как. Сега след 2 седмици ще ходя някъде на АГ сигурно, а за ехограф на по-късен етап може би! Малко ми е мъгла системата тук, но поне приятелката ми ражда тук миналата година, та тя ще ме упътва, какво да правя! Hug

# 140
РайчеHug честита ти шушулка! Ей тва чакане да другия преглед е убийствено!
Дани, със сигурност там системата ще е по-уредена от тукашната! ще се справиш!  Hug
Момичета, и мене ме гледа доктора на вагинален ехограф и видя само плоден сак. Притесненията ми идват от това, да не би да е спряло да се развива /не дай Боже!  Praynig/ . Ето това не ми дава мира. Освен това и тия бременните симптоми взеха да изчезват, което допълнително ме шокира. То нямам друг начин да разбера освен да чакам още една седмица, за да дойде другия преглед, но този филм е ужасен! Не смея да обменям такива мисли с мъжо, щото ми се кара, та затова пред вас си изревавам притесненията! Съжалявам, че все едно  и също мрънкам, но ми е тъжно.... Tired

# 141
  • Пловдив
Принцеске, много се филмираш! Успокой се, само би ти навредило цялото това напрежение!

А моя корем много се подува от обед нататък, а е прекалено рано. Моля момичетата с втора бременност да споделят как се чувстват!

# 142
РайчеHug честита ти шушулка! Ей тва чакане да другия преглед е убийствено!
Дани, със сигурност там системата ще е по-уредена от тукашната! ще се справиш!  Hug
Момичета, и мене ме гледа доктора на вагинален ехограф и видя само плоден сак. Притесненията ми идват от това, да не би да е спряло да се развива /не дай Боже!  Praynig/ . Ето това не ми дава мира.
Кое те кара да мислиш,че не се развива??
Мисли позитивно.
Аз също нямам симптоми - нито ми се гади, нито ми се спи, нито страдам от безсъние, нито ми се яде повече или по-малко. Всеки организъм е различен - нормално е.

# 143
Принцеса, аз съм със същите страхове денонощно  no

# 144
Принцеске, не се вкарвай във филми! Peace И не мисли глупости! Аз също нямам никакви симптоми, дано и да нямам с първата бременност не усетих , че съм бременнна. Не съ повръяала, не ми се е гадило, нищо! Сега само гърдите ме понаболяват и леко са пораснали, кръста ме понаболява като работя и това е!  Hug Спокойно, моля те, сега трябва да сме спокойни, и не се притеснявай, бебето усеща всичко! Peace

# 145
А моя корем много се подува от обед нататък, а е прекалено рано. Моля момичетата с втора бременност да споделят как се чувстват!

Да ти кажа и аз имам същото усещане, а е много рано! Ям нормално, както преди, не се тъпча! Ще видим за напред, но съм чувала, че с втора бременност проличава по-рано от първата!

# 146
  • Пловдив
Дани, и аз не прекалявам с храната. Дори наблягам повече на водата!

# 147

Да ти кажа и аз имам същото усещане, а е много рано! Ям нормално, както преди, не се тъпча! Ще видим за напред, но съм чувала, че с втора бременност проличава по-рано от първата!
И аз съм така момичета , чувствам се много подута и коремчето ми е едно щтръкнало Laughing с първа бременност чак в 4 месец ми пролича а сега мисля че по рано ще се види Wink

# 148
Здравейте! Купих си списанието Моето дете и има интересни статии за ранната бременност, за някои храни, за избор на шезлонги, кърмене и т.н. Някоя от вас купувала ли е такъв вид списания?

Ще ми е интерено да споделиш какво пише.

Освен гореизброеното- за бременност с близнаци, за запазване на брака, за татковци. Мисля да го купувам всеки месец. Ще ми е интересно някой ако е купувал друго списание да сподели впечатления.

# 149
Моят корем също е по-голям от преди. Разбира се повечето са сланинки де , но има една подутина която е по-твърда и колкото и да си гълтам корема остава. На мен също с предната бременност ми пролича към 4 месец. Сега понякога имам чувството , че хората се заглеждат в корема ми , може и да си въобразявам де  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт