Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са съветите за Йорк относно прегледите и бременността?
Какви са мненията за приемането на аспирин по време на бременност?
Какви са препоръките за хранене по време на бременност и кои храни са полезни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са съветите за Йорк относно прегледите и бременността?
-
Какви са мненията за приемането на аспирин по време на бременност?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност и кои храни са полезни?
Съвети за хранене по време на бременност: избягвайте тлъсто свинско месо, акцентирайте върху млякото и рибата; внимавайте с количеството и качеството на храната; слушайте тялото си и намерете баланс; консумирайте здравословни храни като плодове, зеленчуци, риба, леща, боб и салати с оцет; пийте вода и айрян за гадене. Препоръчителни храни: пресни зеленчуци, избягвайте тежки храни и внимавайте с миризмата при приготвянето на риба; витамини; лимони, мед, билки чайове, риба, пресни плодове, кисело зеле, супа от зеле , круши, сушени сливи и киви.
-
Какви са различните мнения за симптомите на бременността, какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях, какви са симптомите на бременността и кога се появяват?
-
Защо гърдите ме болят толкова много и трябва ли да се тревожа?

Симптомите ми малко по- малко отшумяват, само умората не си отива, но според мен е нормално, защото все още кърмя. Не знам какви храни да приемам за да засиля организма си 
Сега ако нося тясна блуза със сигурност човек ще се замисли като ме види. За сега се надявам, че пуловерите и саката ще ме прикрият още 2-3 седмици и после ще трябва да споделя на работа, няма как. Ханшът го замервам да е с около 5-6см по-голям, но след първоначалното нарастване си стои така вече цяла седмица

. Имам си една 4 годишна Мария /хей Шамс ако всичко е ОК и тук се засичаме/ и сега чакаме келеш номер 2. Днес ни беше първият ултразвук - сърцето лумка, но пък сме 6 дена назад, което е статистика разбира се абе с две думи - по мои сметки 7,4 ГС / или 5,4 от оплождането/, по виедозон - 6,3 ГС с размери 7,3 мм. Четох тука разни статии - ми съвсем сме си в норма за 7,3 ама у наше село знаеш ли ги...живеем в Германия - ама на село
и
.
Ама ще се преживее