Отговори
# 150
  • София
Момичета мислете позитивно!Знам какво е да се филмирате от най-малкото,но по-добре недейте,само си вредите.Всичко ще е наред  Peace
А отностно подуването на корема,и моя доста е щръкнал.Даже вече няколко човека ме разкриха  Mr. Green С първото ми дете ми пролича чак към 4-5 месец.

# 151
Това ми е втора бременност, но не мога да преценя дали ми е пораснал корема, защото от първата не се прибра както си беше  Whistling Симптомите ми малко по- малко отшумяват, само умората не си отива, но според мен е нормално, защото все още кърмя. Не знам какви храни да приемам за да засиля организма си  newsm78
С първата бременност бях супер спокойна и позитивна, а сега не е точно така.  Sad

# 152
  • Пловдив
Благодаря ви за споделеното! Олекна ми, но се надявах се да запазя тайната поне още месец, а тя бърза сама да се покаже.

Аз ям всичко, не повече от преди, че ако от сега прекалявам ще стане зле.
Умишлено наблягам на водата, старая се да привикна да пия поне по 2 литра дневно.

# 153
Аз вече споделих за корема, но пак ще си кажа - моя кажи речи на двете чертички вече се беше очертал като характерно бременно коремче - подут не просто долу, ами още от малко под гърдите Crazy Сега ако нося тясна блуза със сигурност човек ще се замисли като ме види. За сега се надявам, че пуловерите и саката ще ме прикрият още 2-3 седмици и после ще трябва да споделя на работа, няма как. Ханшът го замервам да е с около 5-6см по-голям, но след първоначалното нарастване си стои така вече цяла седмица  Mr. Green

При първата бременност чак в 5ти месец ми пролича - като изглеждах по-скоро пълничка в началото (с коремче).

# 154
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
MuJIuHka, детето ти вече не е бебе - отбивай го, че иначе много ще ти се претовари организма. Мое мнение е  Peace
miraluba, и моя корем порастна, предния път ми пролича чак към 6-я месец, чак се притеснявах, ама после изведнъж тооооолкова дръпна напред, че едва ходех  Laughing
veselotof, абонирам се всяка година за  сп.Моето дете (3та поред) - интересно е и полезно, стига да ми остане време да  седна. С предната ми бременност четях много книги за бременни, за майки, за деца до 1г., сп.Моето дете, Кенгуру, бебе, ходех на всяка лекция в 3те по-хубави у-ща за бременни. Сега, обаче нямам това време и единственото, което чета е "Как да приучим децата си към дисциплина"
Princessa SS, всички се притесняваме от това и затова чакаме с нетърпение следващата консултация. Трябва да мислим позитивно и да сме спокойни, защото иначе (не че ви заплашвам) ама ще се получат такива зверчета като моето  hahaha

# 155
От списанията кое препоръчвате най-вече? Сп."Моето дете" ли?

# 156
Момичета, благодаря ви за успокоението, напътствията и куража! Вие сте ми страхотна утеха!  Hug Hug Hug
Ще положа усилия да съм спокойна и ще ВЯРВАМ, че всичко е наред!  Praynig
Страхотни сте! Хубаво е, че ви има!  Hug

# 157
MuJIuHka Червеният грейпфрут (и най-вече семките му) са силен имуностимулант. Един фреш сутрин от грейпфрут и портокал прави чудеса  Peace

# 158
От списанията кое препоръчвате най-вече? Сп."Моето дете" ли?

Aз само него имам.
Mama na Rali4ka би ли споделила кое списание е по-добро.

# 159
Не е толкова лесно да го отбия колкото си мислех. Поне ги намалих на 3-4. Надявам се като се върна на работа да остане само нощното и постепенно сам да се откаже.
Утре ще изляза на пазар за червени грейпфрути и лимони.

# 160
Ха добър вечер и от мен. Аз съм Дени. Термин 9-14 Септември Grinning. Имам си една 4 годишна Мария /хей Шамс ако всичко е ОК и тук се засичаме/ и сега чакаме келеш номер 2. Днес ни беше първият ултразвук - сърцето лумка, но пък сме 6 дена назад, което е статистика разбира се абе с две думи - по мои сметки 7,4 ГС / или 5,4 от оплождането/, по виедозон - 6,3 ГС с размери 7,3 мм. Четох тука разни статии - ми съвсем сме си в норма за 7,3 ама у наше село знаеш ли ги...живеем в Германия - ама на село Grinning. Та тук може да са им различни мерките и теглилките  Laughing. Ето един як сайт
http://www.google.de/imgres?imgurl=http://embryology.med.unsw.ed … Q9QEwAQ&dur=0

# 161
 Добро утро! 
 От няколко дена лягам вечер много рано, защото много ми се спи и съответно сутрин към 4-5ч се събуждам наспана и пълна с енергия. Сега пия едно кафенце и после  newsm75 и  1ironing.
 От както разбрах, че съм бременна и аз се старая да консумирам повече вода и да не ям вредни храни. Много се притеснявам да не напълнея много, понеже попринцип доста обичам да си хапвам. С първата бременност качих 13кг, което е напълно нормално, но четири от килограмите още си ги нося  Sad

# 162
добро утро и от мен
Изпратих децата на училище, мъжа на работа, направих си кафенце, оправих кухнята и сега сядам да пия кафенцето.
И аз лягам рано но сутрин не мога да стана като звънне алармата.
Аз първата бременност качих също около 15кг, после тамън почнах да пославям по малко и хоп втора бременност още 15кила + остатъка от първата и равностметката е че 7-9кг така и не можах да сваля а сега с тая бременност съвсем на мечка ще заприличам ако не се контролирам отсега.
Хубав и усмихнат ден

# 163
Добро утро на всички!  bouquet
Хубаво е да се приема доста вода, но аз трябва да се постарая да приемам повече, че не пия достатъчно! И аз се старая да хапвам повече полезни и здравословни храни, сега в тя сезох хапвам повече портокали! А за килата сега съм слаба(53кг.), толкова бях и преди да забременея със сина ми, винаги съм била така, но със сина ми качих 21 кг, но ги свалих веднага, за по-малко от 6 месеца. Имам само стрии по бедрата и дупето, не съм пазила диета, просто от самосебе си! Сега искам да кача по-малко, ям пълнозърнест хляб, а не бял! Момичета, кога мислите да се мажете с бебешко олио? Аз мисля, че от следващия месец може и да почна, по-добре по-отрано! Peace

# 164
Тези килограми и на мен са ми голяма мъка, и без това си имам в повече. По принцип се храня здравословно, никак не ям мазно, почти не ям хляб и сладко, единственото ми прегрешение е бирата - позволявах си по 1-2 чаши почти всяка вечер  Laughing И сега си казвам - като не пия бирата, може пък и да си задържа килограмите още малко  Laughing
А за бебешкото олио - аз си мисля, че винаги може да започне мазането, може би даже колкото по-рано, толкова по-добре. Въпреки че лично мое мнение е, че стриите са си до голяма степен от гена, може и въобще да не се появят, може и да измажеш десет шишенца олио и пак да се напукаш цялата  ooooh! Ама ще се преживее  Hug

Общи условия

Активация на акаунт