Отговори
# 255
Слипинг бюти и Хепи дей, добре дошли и лека бременност  Hug
Мама на Раличка, благодаря за съвета. Мисля вече да не си мълча наистина.
Лимонче, много позитивно ми звучиш, браво на теб Hug

# 256
  • Щастлива мама на 3 слънца
happy_day, влизам специално за теб .Значи с предната бременност на първия преглед лекаря каза ,че имам голяма киста. Много се уплаших той каза едното ще затисне другото ,моли се .Ей направо щях да умра от притеснение .После ходих всяка седмица да гледаме какво става и разбира се всичко беше платено като преглед. То май за това ме наплаши да събирам пати за видеозони. Но всичко си дойде на мястото бебчо порасна и кистата изчезна. Доста прочетох и не е толкова лошо положението

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 18:44 от *АДРЕНАЛИНКА*

# 257
Даааниии, виждам те, как си?  Hug

# 258
Момичета, първата ФМ при какви случаи се препоръчва?
Аз разговарях с моя приятелка, работеща в отделение по образна диагностика и тя много ясно ми заяви,че няма нужда да ходя на ФМ на  етап 7-9та седмица, когато на много места пишат,че е добре да се направи.

# 259
Добре дошли на новите момичета!  bouquet
Честито на чулите сърчицата! Hug
Кристиша, дано скоро отшуми гаденето!
Нинка, наистина днес доста поработих! Трябва да намаля работата! Crazy
И ние казахме на родителите и детето знае, и сега само за това говори! hahahaИска сестричка, защото няма да му взима играчките, а ще си играе с кукли! Не , че той много си играе с играчки де! Laughing Аз пия само ФК за сега, пия я от 6 месеца, други витамини - не! newsm78 Като ида на лекар може да ми изпише някакви!
Знаете ли момичета, 2 дни преди да направя теста за бременност сънувах моето второ дете, вече родено, беше момиченце и много приличаше на мъжа ми! Това ме накара да не изчакам закъснение и направих теста 1-2 дни преди датата! Като че ли, нещо ми предсказваше, че има нещо! newsm78

# 260
Благодаря на всички за топлото посрещане!  Hug
*АДРЕНАЛИНКА*, Mama na Rali4ka, Клара много успокояващо ми подействахте. Определено ми е притеснено, защото реално в момента кистата е 2см, а бебко 1,6см, но искрено вярвам, бебко ще я надвие.  Grinning Аз също ходя платено в Токуда, след две седмици пак съм на преглед да видим какво ще е положението тогава. Стискайте палци всичко да е наред и да се похваля с хубави новини.
Вие правихте ли си някакви изследвания вече, на мен ми казаха, че на следващия преглед ще пуснем изследвания.

# 261
Дани, благодаря, мила. Аз също сънувах сън и като се събудих точно съня ме накара да си направя теста преди закъснението. За съжаление самия сън не си го спомням.
Sonderzeichen , аз съм чела, че ФМ е хубаво да се направи от 11 до 14 г.с. На теб приятелката ти кога ти посъветва да си я направиш?
happy_day , всичко ще е наред с бебчето ти  Hug На мен за изследанията ми казаха чак след 12 г.с. като се запиша на ЖК, преди това било рано и нямало как да стане. Въпреки, че някои момичета писаха, че вече са им пускали кръвни изследвания и урина.

# 262
  • София
Момичета, първата ФМ при какви случаи се препоръчва?
Аз разговарях с моя приятелка, работеща в отделение по образна диагностика и тя много ясно ми заяви,че няма нужда да ходя на ФМ на  етап 7-9та седмица, когато на много места пишат,че е добре да се направи.

За първи път чувам за такава ФМ.  Не виждам какъв би бил смисълът от нея...
Аз знам, че е добре да се направи 12-13 г.с., заедно с БХС.

# 263
аз даже не ги правех толкова рано ФМ първо отидох на БХС после някъде към 20та седмица на ФМ. Даже не знаех че се правели в един ден  newsm78

# 264
  • София
Клара, на първата ФМ освен всичко останало се гледа размерът на нухалната гънка, който е необходим за БХС след това.  Ако не си ходила на ФМ, вероятно наблюдаващият те лекар е измерил въпросната НГ и е записал стойността за целите на другото изследване.

# 265
 Здравейте момичета!
Аз в понеделник ще ходя на изследвания, кръв и урина, в 8 седмица съм и няколко дена, а гинеколога  ми каза че трябва да ги направя, сега от вас прочетох че било рано...., някой може ли да ми каже дали е възможно сега да излязат едни резултати, а след месец други?

# 266

MuJIuHka ако се чувстваш добре докато кърмиш ,не ти пречи .Аз си го бях предвидила кърменето по време на бременност прочетох и говорих с консултант по кърмене и няма проблем .Много е страшно принудително да се отбива детето ,за него млякото е целия свят и си е доста неприятно .Слава богу моята се отби сама на 2 годинки .Тя беше пристрастено кърмаче .Не слушай кой какво ти казва ,че бил голям и т.н. Нормалното и най -добре за детето ти е да си го кърмиш.Но ако чувстваш дискомфорт ,предполагам ,че трябва да го отбиеш. Знам че на тази възраст става доста трудно.

Не чувствам никакъв дискомфорт. Усещам го, че не е готов и не искам да му причинявам излишен стрес. Надеждите ми са сам да се отбие.  Praynig

# 267
Памперс как така само? нищо не усещаш и пада .. и разбираш едва при преглед или вдигаш температъра?

# 268
Едно въпросче, като ви гледат АГ-тата натискат ли ви много по корема. Мен последните два прегледа така ме натискаха, че после супер много ме боля.

Моят е изключително внимателен. Никога не ми е причинявал някакъв дискомфорт, дори когато бях с ужасни възпаления.

# 269
Ох момичета мен така ме боли кръста че не знам и някакво напрежение в корема кажете с вас как е ?

Общи условия

Активация на акаунт