Отговори
# 240
sealover, задължително опитай, не трябва да се пропускат шансове. Но и както са казали момичетата - бъди честна с работодателите си, за да не ти излезе лошо име, защото бързо се разчува - всички шефове в браншовете, пък и не само в бранша се познават.

# 241
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
sealover, отивай, договярай се, започвай и след 1-2 седмици ще кажеш "леле, каква неочаквана изненада получих"  Mr. Green

# 242
Bebitka добре дошла  Hug
sealover, ако ти харесва новата работа давай. Но един съвет, не крий, че си бременна. Въпреки, че шанса да отпадне предложението им е огромно като разберат, но иначе ще ти излезе лошо име, като се разбере че си знаела. Ти ще си на пробен период и те ще ти се ядосат, и ще те освободят. Бъди честна с тях, пък каквото стане.
Подкрепям  Peace
Йоанка, а  ти как си? растели ли томбачето? Laughing
Лечеее много м е радваш Joy
Клара направо не мога да си представя как изобщо смогваш, това е убиственно, евала!
Pampers почивай и гледай Куин личителката, и аз много обичах този сериал  Hug
Лули, Лемонче, Принцеска гушки  bouquet
АДРЕНАЛИНКА Честито туп-туп! МНого да е здравичко за да ви радва! Няма по-голямо щастие от това Peace
Данииииии къде си и ти, нещо ми сe струва, че прекаляваш с работата Naughty

# 243
Бебитка, добре дошла!
И аз втория от прегледите бях при Боян Георгиев. Много мил човек, но и мен доста ме стресна. Първо ми вика, че май съм имала някакви възелчета в матката. така и не разбрах какви са тия възелчета защото после ми вика че не се виждал плода, аз и без това бях наплашена заради болките, а като го чух това съвсем изпаднах в паника. Викам му как може, преди седмица се виждаше а сега не, а той вика че имал впред вид, че не се виждал ясно  ooooh!  Абе нещо май не сме се доразбрали с него Mr. Green Но като се прибрах у нас се сетих за възелчетата и цяла седмица бях притеснена докато не отидох при Балев в Темелков.
Едно въпросче, като ви гледат АГ-тата натискат ли ви много по корема. Мен последните два прегледа така ме натискаха, че после супер много ме боля.

# 244
Някой да е чувал нещо за витамините Вижън? Дали са подходящи за бременни?

# 245
Витамини - след 4тия месец, каквито и да си избереш - все е химия!
За натискането по корема - обикновено натискат като им е скапана апаратурата, ама ти си кажи!

# 246
Здравейте, момичета! От известно време следя темичките, но досега все не се престрашавах да ви пиша. Днес обаче видяхме тупкащото сърчице и реших, че е настъпил момента да се присъединя в групата очакваща голямото щастие през септември. Термина ми според калкулаторите е 06.09.2013, но лекарката каза 07.09.2013...бебко е 1,6 см - 8 г.с. Ако ме добавите на 1вата страничка ще съм много благодарна. Simple Smile)
Много съм щастлива, но все още не смеем да кажем на никого и не мога да покажа радостта си пред околните. Simple Smile)
Единственото, което ме притеснява е, че се оказа, че имам киста 2см в яйчника, който овулира. Докторката каза, че нова е нещо, което често се случва при бременността в началото и не е притеснително, но мен малко си ми е страшно. Моля ако някоя мама има опит с такава киста да каже при нея как се развиха нещата, дали кистата претърпя обратно развитие по време на бременността.
Много ще се радвам да поддържаме връзка и да вървим заедно по този дълъг, но славен път и да си споделяме емоциите и нещата, които несъмнено вълнуват всички нас в този момент.

# 247
# 248
happy_day, преди да забременея сега имах киста и като казах на АГ, че искам бебе, тя ми вика "Ми правете бебето бе, така хем ще се излекуваш от кистата, хем няма да ти давам да пиеш хормони". Кистата беше 3см, в момента я няма май, понеже последния път не разбрах много добре (гледаха ме 2ма д-ри и т.н.), сега само ме боли там, където беше тя, но се надявам скоро да ми мине съвсем Simple Smile

# 249
  • До морето :)
Брей, останах си пак самичка от Бургас.  Crossing Arms Ще се местя при Августките, да знаете, че там са много.  Joy

ЗА ДОБАВЯНЕ НА ПЪРВА СТРАНИЧКА ПИШЕТЕ ЛС НА СЕПТЕМВРИЙКИ 2013. СЪЩО ТАКА ОТ КОЙ ГРАД СТЕ И КОЕ ДЕТЕ ПОРЕД ЧАКАТЕ!

# 250
happy_day добре дошла, ти си с моя термин. А кистата да не се окаже още едно бебе  newsm78 . Иначе аз като забременях първият път на първия преглед ми каза доктора че имам и киста, но после тя изчезна сама.
За витамините и аз знам че след четвъртия месец, преди това фолиева киселина, аз пия и една разтворими Berocca не знам дали ги има в бг, на Bayer са, съдържат витамин В комплекс калций, магнезей + витамин С .

# 251
Бебитка, и аз ходя при д-р Боян Георгиев. Но съм с други впечатления. Досега не ме е наплашвал, дори ми вдъхва спокойствие и увереност, че бременността е нормално състояние и не е болест, единствено каза на приятеля ми да ме пази и ако досега не ме е глезил, да почва веднага  Mr. Green Не знам защо така се е получило при теб, но се надявам при новия доктор да се чувстваш по-добре. Най-важното е да имаме доверие на лекарите.

# 252
  • София
Здравейте!
Разписвам се плахичко при вас.  Терминът ми е 27 септември според ехографа.  Все още не съм чула сърчице, на преглед съм отново след 2 седмици.
Както се вижда от подписа ми, имам едно сладко палаво човече на 1 г. и 7 м. на име Лора.
Чета ви от известно време.  Не мислех да се записвам все още, тъй като съм малко наплашена поради една неуспешна бременност преди години, а и рискувам да бъда разкрита Rolling Eyes  Wink Смятам да казвам на близките си едва след като мине 1-вата ФМ, така направихме и миналия път.
Засега толкова, че дребното ми виси по краката.
Пожелавам на всички лека и успешна бременност Hug

# 253
  • До морето :)
Добре дошли на новите мами.   bouquet

# 254
Нинка, Принцеска  Hug прегръщам ви! Аз съм добре, нищо ново около мен. От време на време ми се гади през деня и малко сутрин, но до повръщане не съм стигала още. Като цяло се чувствам прекрасно. Вие как сте? Как ви се отразява всичко?
sealover, ако в момента си без работа, според мен няма какво да губиш. Иди и виж как стоят нещата, пък ще прецениш после.Аз декември получих добро предложение, но на 2-ри януари отказах, тъй като установих,че съм бременна и ако напусна сега, може да остана без работа, когато разберат на новото място. Затова бях честна и с тях.Казах истинската причина за отказа ми, все пак трябваше да съм коректна. Но в твоя случай не рискуваш нищо, само можеш да спечелиш, дори няколко месеца осигуровки само.

Общи условия

Активация на акаунт