Отговори
# 225
Честито на всички чули сърчице! Сигурна съм, че усещането е прекрасно.
Аз нямам вече търпение - на 8-и съм на преглед. При нас знаят само кумовете и моя много близка приятелка. Все пак трябваше да се консултирам с някого Simple Smile Останалите ще почакат докато чуем сърчице /дай Боже/.

Вие от какви храни/напитки се въздържате?

# 226
Bebitka, добре дошла сред нас! Лека бременност!
Кой те консултира така лошо в Майчин дом? Сега при кой лекар си? Радвам се, че всичко е наред.

CurlyD, за жалост е така. Организмът го отхвърля. На братовчеда жената и една моя съученичка в 10-11 седмица направиха аборт. При едната беше спряла сърдечната дейност и лекарите я вкараха по спешност, а при другата падна само.

Клара, колко хубаво ми прозвуча това, че сияеш  Mr. Green

# 227
  • Варна
Кларче,при мен се получава такова голямо разминаване,защото  съм с много дълъг цикъл-42 дни и оттам овулация не на стандартния 14-ти ден,а на 28-я.

Хубаво ме подсещате за чайовете  Peace  ,не съм си правила доста отдавна.Голям зор са ми тия течности-жадна,не жадна си се наливам по цял ден с вода,айряни и фрешове  Whistling

Pampers, LemOn ,в Майчин дом бях при д-р Боян Георгиев,а днес-при д-р Александров в АГ.

# 228
И аз да се присъединя с дата 05.09  Mr. Green

# 229
Bebitka, много добри отзиви съм чувала за Александров, а този Георгиев не съм го чувала дори. Добре си направила, че си потърсила друго мнение.

Магдалена Петрова, аз по принцип освен вода, фреш и чай друго не пия. Така, че сега от нищо не ми се налага да се лишавам.  Mr. Green Но е добре да не консумираш алкохол и газирано, нито боядисаните натурални сокове, в който няма нищо натурално. Кафе може по 1 на ден по-слабо.
От към храна тестеното, сладкишите, мазното, пърженото, всички полуфабрикати не се препоръчват, защото не носят нищо ценно в организма ти, а само го тровят.

# 230
  • До морето :)
Стига сте писали глупости - аборти-маборти. Няма да ни се случат! Бъдете оптимисти.  Hug

# 231
Лече, здравей!  Hug Днес си много лаконична... Я кажи какво, що?  Wink
Клара, кога летите за БГ?
Лемон, как си? Какво правиш?  Hug
Лулу, някаква специална ще е твоята работа, щом единствено тебе чака.... Макар че няма по-важна работа от детето ти...

# 232
Bebitka,добре дошла , явно това лято из Варна доста коремчета ще се разхождат Grinning
Клара , тъй като и аз няколко години поживях в чужбина и момента с опаковането на багажа ми е до болка познат. По един куфар ли разрешават на човек при вас ? Аз си спомням първо като заминавахме за Щатите и можехме по два куфара на човек ( големи ) да използваме а сега вече е само по един .Много от нещата си така и не успях да си ги взема  Rolling Eyes
На мен днес ми се обадиха за работа и незная какво да правя. Една от мениджърките на балнеологията където работих до декември , ме е препорачала  за работа в един страхотен СПА център . Уговорихме интервю за вторник , но аз съм много стресната какво да правя. Ако откажа тази работа , ще трябва до април евентуално да съм си у дома ( съответно без доходи) , но пък и не съм сигурна дали ще мога да се върна на старата работа като знаят , че съм бременна. Ако пък започна тук рано или късно ще трябва да кажа , че съм бременна ... Още незная какви точно са условията за работа , можеби като разбера наистина ще мога реално да обмисля предожението, но пък неискам  и да разочаровам никой .
Вие какво бихте направили на мое място ? Наистина имам нужда от съвет Thinking

# 233
Стига сте писали глупости - аборти-маборти. Няма да ни се случат! Бъдете оптимисти.  Hug
Браво, Лече!!!  Hug
Ето затова е хубаво да пише повече от една думи! Харесвам!!!  newsm10

# 234
 Лече-Буболече, ние сме оптимисти.  Mr. Green Просто си бърборим.

Аз откакто съм в къщи всеки ден гледам за доктор Куин Лечителката.  Mr. Green Беше ми много любим филм. Добре, че е той, иначе по 100 канала няма нищо за гледане. А като постоянно лежа нямам много избор какво да правя. От четенето ме заболява глава и Тв ми е единственото развлечение.

sealover, ако условията са добри аз бих почнала. Дали ще им кажа още на интервюто зависи от самите работодатели.

# 235
Вие какво бихте направили на мое място ? Наистина имам нужда от съвет Thinking
Бих отишла на това интервю, да видя за какво иде реч, какво предлагат, какви са условията. Ако ми хареса, евентуално бих попитала какви негативи би донесла една бременност за тази работа, защото работим по въпроса за наследник... примерно, за да не казваш веднага, че си бременна.

# 236
  • До морето :)
sealover, аз бих приела новата работа. Така или иначе ако не се получи, може да се надяваш за април да се върнеш на старата. Може пък да се държат, нали беше писала, че ти трябват само още 5 месеца стаж. Тъкмо ще си ги изработиш.  Grinning

Принцеса, добре съм, мързи ме, повръщам, ям цял ден и така.  Grinning

Памперс, почивай си сега, че после няма да имаш време. Аз ако знаех какво ме чака, само щях да лежа и да спя, барем да ми беше писнало да го правя.  hahaha

Клара, успех с багажа!

Адреналинка, честито сърчице!
Днес не чакахме ли и някой друг да се разпише с добри новини?

# 237
Стига сте писали глупости - аборти-маборти. Няма да ни се случат! Бъдете оптимисти.  Hug
напълно съм съгласна с теб, изобщо за такива работи не мисля и не се панирам, той господ си знае работата, и да го мисля само си товаря психиката, за сега мисля само хубави неща и позитивни мисли че всичко си е и ще бъде ок
Princessa SS в неделя летим, сега е вили на могили в къщи, хем да опаковам хем пък нещата ползваме, страшна работа.
sealover по един куфар на човек и то не много голям, как ще събера идея си нямам. ама утре е окончателното събиране, ще останат за неделя сутринта само завивките, и тв то дано успея да го вкарам в някой куфар  Joy
 sealover  аз също бих почнала ако условията са добри и няма противопоказания за бременни, пък то може цялата бременност да си работиш и да ти е леко и приятно, недей от сега да го мислиш какво ще е по натам, когато не можеш просто излизаш болничен

# 238
sealover, ако ти харесва новата работа давай. Но един съвет, не крий, че си бременна. Въпреки, че шанса да отпадне предложението им е огромно като разберат, но иначе ще ти излезе лошо име, като се разбере че си знаела. Ти ще си на пробен период и те ще ти се ядосат, и ще те освободят. Бъди честна с тях, пък каквото стане.

# 239
  • Варна
sealover,и според мен пробвай новата работа(ако те устройват условията).Единственото,което можеш да направиш,е да спечелиш   Peace

Общи условия

Активация на акаунт