Отговори
# 210
  • Щастлива мама на 3 слънца
Адреналинка, честито ти сърчице и на тебе!  Hug
Кажи нещо по-подробно за това отлепяне не плацентата и кафеникавото зацапване /ако искаш на лични/, щото и аз имах зацапване...то вече отшумя, но все пак.

имах седмица първо розаво после кафеникаво течение , видях на видеозона наистина една ивичка и ми каза лекарката ,че е отлепване на плацента ,което си е доста опасничко .Пия си и лекарствата .И трябва поне до 3 я месец да съм на легло и без кекс . Миналия път пак така беше + кръв в 12 седмица мисля ,толкова се бях уплашила.Как да се отпусне човек незнам .... много странно ,че се виждаше на видеозона ужаст ....

# 211
  • Варна
Здравейте,момичета Hug

Приемате ли още едно Варненско попълнение? Wink

От началото ви следя,но не посмях по-рано да се запиша Blush  .Преди малко се върнах от лекар-в  средата на 6 г.с. съм,видяхме и тупкащото сърчице Heart Eyes .Преди 2 дни ходих на първи преглед и лекарят направо ме беше сломил-не ми потвърди бременността,ембрионът бил  прекалено малък-около 4 г.с. и изоставал в развитието си.Не успя дори да го измери и каза просто ще чакаш,времето ще си покаже дали ще продължава да му бие сърцето или не.Миналата година преживях спонтанен аборт и като чух това.... Crazy .В крайна сметка се оказа,че  всичко върви нормално ,седмицата не е 4-та ,а средата на 6-та!Та повече в Майчин дом-никога!

Благородно завиждам на момичетата без симптоми.Щастливки сте Simple Smile.Аз     от 3-4 дена насам съм  непрестанно гадене,дори и през нощта.Чак не мога да заспивам #2gunfire .Не ми се иска да взимам лекарства,но ако продължава да е така,май ще се наложи Sick

Относно килограмите-засега държа фронта,ама то и  ми е трудно да се храня де,а за сладко не ми се и помисля Sick

Честити сърчица на виделите ги мами и  успех на всички,на които им предстои това  bouquet

# 212
Благодаря, Адреналинка! За моето зацапване доки каза, че е стара не изхвърлена кръв /затова е тъмнокафява/ и нищо не спомена за отлепване. Даде ми да пия хапчета, забрани секса, но не каза да лежа.
Вече съм си записала час за 30.01 да видим тогава какво ще каже. Едвам се издържам вече  #Crazy.....
Бебитка, добре дошла! Все пак историята завършва щастливо!  Hug Кога ти е бил последния цикъл и кога ти  е термина?

# 213
ходих да си купя разни чайчета - то без чай, без много билки, разни плодови измишльотини, ама само вода в този студ не мога да пия  Mr. Green Купих си и фруктоза, да ги подслаждам, че нали съм на диета... Засега мераци за нищо забранено нямам, само кисели краставички ям, но можело  Mr. Green

Бебитка ужас, добре че си отишла на втори преглед за твое успокоение  Hug И добре дошла де  Hug

# 214
Момичета,здравейте Simple Smile
Честито на тупкащите сърчица !
На мен продължава да ми се гади
Не съм повръщала, но щом хапна нещо и веднага  Sick
Не стига , че нямам грам апетит, а сега и това...
Оффф....
Нямам търпение вече да дойде началото на февруари,че да си чуя сърчицето,дай Боже  Praynig
Лек ден от мен Simple Smile

# 215
MuJIuHka, аз също още кърмя, но вече все по-рядко. Последните дни дори малкият не си иска веднага като се прибера от работа, което си е напредък. Надявам се скоро да се отбие. Simple Smile
На мен ми става много лошо, само като си помисля за хладилника. Едвам хапвам по нещо.
По принцип не ям месо от около 2 години (Ям яйца, риба и млечни). Има ли други като мен?
Хубав ден на всички!

# 216
Аз на приятели и познати ще казвам чак след 12-14та седмица. И не от суеверие - просто ако нещо се случи преди това не желая да обяснявам на всички (би било доста трудно). Една моя приятелка разпространи на целия свят буквално, носеха ѝ играчки, книжки и т.н. Като отиде на преглед в 10та седмица се оказа, че сърчицето вече не бие. Айде в болница, изчистване и обясняване пак на целия свят. Такова нещо аз не мога да преживея  Peace

Като видя сърчицето ще изчакам още седмица и ще кажа само на шефа ми, че ако се наложи нещо да изляза в болничен да не разбира в последствие. А и да търсят човек за временна позиция докато ме няма, че сме закъсали откъм хора.

# 217
  • Варна
Благодаря за топлото посрещане Hug

Последният ми цикъл беше на 27.11,а терминът-на 24 септември.Бебока е заченат при късна овулация-на 28-ч ден,но е факт  Simple Smile

Princessa SS,Адреналинка,дано занапред нямате зацапвания Praynig .Всичко ще е наред,повечко си почивайте и ще се наредят нещата Hug

# 218
Здравейте мамчета!

Добре дошли и на новите попълнения... леко бременеене Simple Smile

днес ми е едно криво изкривено... Sad купих банани,че видях ,че сте писали,че е полезно и сега си лежкуня.

и ние не сме казали на никой все още.. ще чакаме да видим и ние сърчицето дръгата седмица и после мъжо иска да кажем на майка му, но аз сякаш не искам до последно да казваме на никой.Предния път знаеха само най добрата ми приятелка и мъжа и понеже мъжо не беше в страната и така само 4 човека, но радостта ни беше не за дълго.Този път съм решена да не казвам въпреки,че искам да изкрещя.

Как така може до 3 м. да падне само дори да има пулс? Имаш предвид да прокървиш или без никакви симптоми и нищо?Това е страшно.. как ще разбереш?Нашо приятелско семеиство момичето беше бременна с близнаци и в началото били двечки, обаче после стана така,че и казаха,че е едно и че другото е паднало, ама как така без да разбера незнам?

# 219
Ние казахме на родителите ми и неговите на брат му и на сестра ми и колкото и да не ми се искаше и в работа научиха, че нямаше как беше натоварена седмица.. По добре да знаят отколкото нещо  да се случи и на това

# 220
malina07, напълно споделям мнението ти казването. И аз си мълча, но не от суеверие, а именно защото нямам желание да се обяснявам на никого, ако - не дай боже - нещо се случи. Казали сме на двете баби, дядовците още чакат, друга рода и приятели - също.

Повече се изкушавам в работна среда да кажа на някого. Като се гледам, работоспособността ми е силно намаляла. Разсеяна съм, изморена съм, всичко ме ядосва - а за капак и в момента се постараха няколко души да ме ядосат повече от обичайното - изкушавам се да кажа на хората, с които работя, че си имам оправдание за не съвсем адекватното поведение. Въпреки че - оправдание няма. Хората си плащат, за да получат определена услуга, а ако аз имам причина да не мога да я изпълня качествено, трябва  да намеря друг, който да го свърши...

Да ви кажа, донякъде завиждам сега на хората на трудов договор, пък дори и срочен, дори и под въпрос  Laughing Аз не мога дори да си позволя да изляза в болничен, защото няма кой да ми свърши работата. А негативите от несвършена работа са изцяло върху мен, а не върху нечия фирма, за която не ми пука особено...

А иначе рискът от спонтанен аборт в първите три месеца по принцип е по-голям и затова се смятат за по-рискови. За съжаление, това не означава, че като стъпиш в четвърти месец и си се спасил от всички злини на света, но в общи линии от тогава нататък става и по-трудно да се скрие.

# 221
  • До морето :)
Здравейте!   bouquet

# 222
 Bebitka добре дошла, термина да не ти е 4.09 защото моя последен ц беше на 30.ноември и термина ми е 6-септември, как така при теб толкова късен термин  newsm78
За казването, каза ли сме на най близкие, и на няколко мои приятелки, а ако някой ме попита дали съм бременна казвам да, няма да лъжа сега от суеверие. Както казва мъжа ми аз съм си изглеждала бременна и не може да се скрие тоя факт, не само по корем, а и по общо сиание  Joy
Леле така ме мързи, с багажа до никъде не съм, а как да разтегна куфарите някой знае ли че да съберат това което трябва че нещо голям зор с тоя багаж. Децата взели документите, голямата си взела всичко от училище, учебници тетрадки, малката пак наполовина, ни тетрадки ни всички учебници.
АЗ мисля едно чайче да си направя, че хем съм жадна хем вода сега не ми се пие.
Честито на чулите сърчица,

# 223
Bebitka, добре дошла при нас! Лека и спокойна бременност! Simple Smile
Ти, при кой лекар от Майчин дом ходи?

# 224
Bebitka, добре дошла при нас! Лека и спокойна бременност! Simple Smile
Ти, при кой лекар от Майчин дом ходи?

Общи условия

Активация на акаунт