Отговори
# 195
Антигона,  честито сърчице!  Hug
За казването, при нас вече доста хора знаят. Почти всички от обкръжението ни, с които се виждаме.
Другите ще ги оставим сами да се сетят като почне да ми личи Simple Smile
Относно интимните отношения с партнера, чета доста противоречиви мнения за първите три месеца. Вие какво мислите?

# 196
Относно разгласянето - опитвам се да си мълча, но вече почти всички около нас знаят. Малкият разглася навсякъде, че ще става батко. Вчера следобед ми беше много лошо и баща му отиде да го прибере от училище. Прибират се двамата мъже и чувам малкия от вратата: На мама й е лошо. Бебето дойде ли?  hahaha После идва в спалнята и тихо се промъква да търси бебето: Мамо я да ти видя корема? Бебето там ли е? Ааа то сигурно спи ....  Mr. Green Няма да ходим значи до болницата /леко разочарован/  Joy

Най-добрата ми приятелка още преди 2 седмици ми се обади да ми каже, че ме е сънувала бременна.  Shocked Тя си е в България, на 2500км от мен. Е как да се скрие човек  Mr. Green

# 197
Честито на всички чули тупкащото сърчице  Hug

Как се справяте с чувството за глад? От няколко дена се събуждам по малките часове на нощта ужасно гладна, все едно не съм яла с дни  newsm78

# 198
Гадното е че при мен не  е само до обяд а 24 часа в денонощието с много кратки почивки, в които успявам да хапна по малко. Много съм изтощена вече... и милото го няма да ме гушне и успокои...

Ела, ще се гушкаме и успокояваме двете.  Hug Аз не смея да се премеря, че с твойта височина бях 47 кг, а сега съм още по-слаба.

За любовните отношения - ако се чувствате добре и се правят леко и деликатно, мисля, че няма проблем.

antigona, браво за  Kissing Heart

mirka88,
извинявай, но свекърва ти голяма глупост е казала.  hahaha Това, дали ще споделиш кога и на кого зависи от теб. Аз лично предпочитам да изчакам, защото преди 3-я месец във всеки един момент може да падне ембриончето дори да се развива добре и да има тупкащо сърчице. Не ми се дават обяснения после, ако се случи нещо, нито искам да товаря излишно болните си роднини. Имам приятелки, които веднага казаха на всички още след теста с двете чертички. Въпрос на вътрешно усещане е.

MamaD, аз преди да разбера, че съм бременна леля ми и майка ми го бяха сънували. Та според техните сънища ще е момиче.

# 199
И аз съм на мнение, че е рано да говоря за бременноста пред приятели и познати. Знаят само майка ми и баща ми, като ще съобщя на останалите роднини след като видим сърчицето. На приятели и познати няма и да казвам, ще разберат като проличи.

# 200
Памперсче,  Hug Hug Hug
Ти как си продължиха ли ти болничния? Ние двете май сме най-зле.  И с тия недостигащи килограми и тия наложителни диети.. А чакам да дойде 12 г.с, тогава най-вероятно ще отшумят всички неразположения. Още малко остана, само да не заприличаме на сянки до тогава Mr. Green

# 201
здравейте и от мен мамчета   bouquet Антигона честито туп туп мила
казването ние вчера казахме на свекърите, а на майка ми казах още миналата седмица , на други не мисля за сега да казвам като проличи те сами ще си видят Laughing на малки също не му казвам че е голяма порта ooooh!
относно кг. с първата бременност много повръщах и то до последно бях качила малко около 10 кг., надявам се и сега да не кача много, не се ограничавам от храна ,но и не ям за двама.
За списаният с първата ми бременност пък и сега когато мога си взимам "Моето бебе и аз " много ми харесва има и за бебета и за по големи дечица.

# 202
Ти как си продължиха ли ти болничния? Ние двете май сме най-зле.
Явно сме си изтеглили късата клечка с теб  Mr. Green
Удължиха ми болничния и във вторник трябва да съм на работа, но нямам никакво подобрение и не знам как ще стане това.
В понеделник ще питам АГ-то има ли начин да изляза в постоянен болничен, защото и проблеми с работодателя ще имам. Много ми е притеснено, дали ще може, защото ако си загубя работата няма как да оцелеем със заплатат на милото само, камо ли дете да гледаме.

Свекърите, ако научат, значи всички ще разберат.  hahaha Не могат да пазят никакви тайни. Нашите роди са много големи и за това смятайте, че като им кажем до часове чак 4-тите ни братовчеди ще знаят новината  Mr. Green И без това от години ни тормозят с въпроси няма ли да си правим бебе, което до ден днешен много ме изнервя.

# 203
antigona честито мила туп-туп, супер новини   bouquet
Мирка аз съм казала само на майка ми, свекитата, но дай боже на 31.01 да чуя и аз туп-туп и ще се хваля /най-вече искам да зарадвам свако, които е много зле здравословно а толкова много обичам и това ще му е голям лъч светлина, но все още не смея/, може би само в работата ще изчакам още малко да кажа на шефа, но как верно расте този корем, няма да е за дълго да си трая.
maminceto Добре шошла в нашта сборна дружина Hug Лека и безпроблемнна бременост Praynig
Кристи аз бях писала по-ранно в темата, че в предната бременост само, когато имах болки спирахме, иначе докрая и даже в 9 месесц бяхме много активно търкалящи се, че не му се излизаще нещо:) И сега така, не съм мислила да спираме да се обичаме и пазим, само ако ме наболя тогава и на двамата не ни се иска. То е хубаво и лекар да си каже мнението, та може да го подпитам на 31-ви:) До тогава си се обичаме  Joy
Pampers аз предната бременост я изкарах само в болничен, така че може, то се назначават ЛКК  и се продължава с тяхно позволение, тъй като има определни дни които може да ти даде ЛК или наблюдаващия лекар, когато си зле няма кои да не ти даде болничен и кои да те уволни.

# 204
Момичета, аз вече почнах да се чудя дали наистина съм бременна. Не ми е лошо, не ми се гади. Започвам да се плаша. Дали е още рано или preggo

# 205
  • Щастлива мама на 3 слънца
ехо мацки и аз да се отчета днес чухме сърчице ,много сладко ми стана .Доки каза ,че съм имала отлепяне на плацентата като миналия път ,нали имах кафеникаво течение. Каза много да лежа и да почивам ,но с дете на 2 години не знам как ще стане всичко това .Много съм щастлива като цяло .
MuJIuHka ако се чувстваш добре докато кърмиш ,не ти пречи .Аз си го бях предвидила кърменето по време на бременност прочетох и говорих с консултант по кърмене и няма проблем .Много е страшно принудително да се отбива детето ,за него млякото е целия свят и си е доста неприятно .Слава богу моята се отби сама на 2 годинки .Тя беше пристрастено кърмаче .Не слушай кой какво ти казва ,че бил голям и т.н. Нормалното и най -добре за детето ти е да си го кърмиш.Но ако чувстваш дискомфорт ,предполагам ,че трябва да го отбиеш. Знам че на тази възраст става доста трудно.
antigona честито ти сърчице мила
maminceto добре дошла и от мен
За казването си казван на всички без проблем ,не вярвам в тези поверия и не са ми реални. То каквото му е писано на човек ще стане дали до 3 я месец или след това. Аз винаги съм била много обнадеждена и вярваща ,че всичко ще е наред. И с малката ми казвах на всички и сага говори като голямото момиченце ,чак се чудя от къде знае всички думи и изречения .
За килограмите качих 13 в предната бременност ,но да ви кажа ,с тия наши термини не се качва много като се сетя за горещото лято и за плодовете .... но си е индивидуално. Мой приятелки много се тъпчеха и напълняха пак лятото много.

# 206
Момичета, аз вече почнах да се чудя дали наистина съм бременна. Не ми е лошо, не ми се гади. Започвам да се плаша. Дали е още рано или preggo
Не всички имат гадене и т.н. Зависи си от човек. Нали ходи на лекар и видяха точката, това е достатъчно за сега. Споко, не се шашкай:)

# 207
Ама разбира се, че всеки сам решава, кога да каже. Това си е личен избор и усещане.
Ние също казахме на моите родители и на свекитата. Една приятелка ме надуши някак си, ама аз си я знам, че е с пророчески способности  Simple Smile  Трябва да вярваме че всичко ще бъде наред, да мислим позитивно, за да привличаме към себе си позитивното  Heart Eyes

Стилияна Стеф и аз казах че нищо ми няма, ама снощи внезапно за първи път така лошо ми стана. По-добре да си ок!
*АДРЕНАЛИНКА* честито сърчице!

# 208
Адреналинка, честито ти сърчице и на тебе!  Hug
Кажи нещо по-подробно за това отлепяне не плацентата и кафеникавото зацапване /ако искаш на лични/, щото и аз имах зацапване...то вече отшумя, но все пак.

# 209
Памперс, и аз мисля че в твоя случай най-добре ще е да си вземеш болничен до края на бременността. Разбирам те много добре относно парите, и ние с милото сме в същата ситуация - само на негова заплата няма как да се изхраним, камо ли дете да гледаме. Той миналата година 7 работни места смени. Надявам се сегашната му работа да е правилното решение.
Нинка, браво на Вас Wink Ми то аз почти постоянно имам болки, но все се надявам милото като дойде след две седмици да съм добре вече Simple Smile
Адреналинке, честито сърчице  Hug

Общи условия

Активация на акаунт