Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са съветите за Йорк относно прегледите и бременността?
Какви са мненията за приемането на аспирин по време на бременност?
Какви са препоръките за хранене по време на бременност и кои храни са полезни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са съветите за Йорк относно прегледите и бременността?
-
Какви са мненията за приемането на аспирин по време на бременност?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност и кои храни са полезни?
Съвети за хранене по време на бременност: избягвайте тлъсто свинско месо, акцентирайте върху млякото и рибата; внимавайте с количеството и качеството на храната; слушайте тялото си и намерете баланс; консумирайте здравословни храни като плодове, зеленчуци, риба, леща, боб и салати с оцет; пийте вода и айрян за гадене. Препоръчителни храни: пресни зеленчуци, избягвайте тежки храни и внимавайте с миризмата при приготвянето на риба; витамини; лимони, мед, билки чайове, риба, пресни плодове, кисело зеле, супа от зеле , круши, сушени сливи и киви.
-
Какви са различните мнения за симптомите на бременността, какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях, какви са симптомите на бременността и кога се появяват?
-
Защо гърдите ме болят толкова много и трябва ли да се тревожа?

После идва в спалнята и тихо се промъква да търси бебето: Мамо я да ти видя корема? Бебето там ли е? Ааа то сигурно спи .... 

Антигона честито туп туп мила

Ми то аз почти постоянно имам болки, но все се надявам милото като дойде след две седмици да съм добре вече