Отговори
# 510
Добро утро момичета!!!  

Аз в понеделник се записах вече при гинеколога си с ЖК, взеха ми кръв и ми пуснаха първите изследвания, в 9г.с. съм вече,  надявам се всичко да е наред.... пуснах си и едно допълнително за херпес, защото имам съмнения че преди години ми е излизал ...., и доктора каза че ако се потвърди че имам задължително ще раждам с операция... исках да го споделя с вас., ако някой има съмнения е хубаво да провери, защото има опасност при раждането...
Аз сега малко се притеснявам дано да излезе отрицателен...  Praynig
Иначе и аз сега в неделя казах на нашите, те са ми и шефове, работя при тях, и сега ми е супер, нищо не ме карат да правя на работа, само ме питат добре ли .., мандаринка искаш ли...  Mr. Green Mr. Green

Хубав ден желая на всички , пазете сеее !  Wink  bouquet

# 511
Здравейте:)
Аз вчера след обяд както си стоях и страдах вкъщи, ми се обадиха от работа и ми казаха, че ще се наложи да ходя в командировка в Бургас за... 2 години  Shocked Та май ще се наложи да казвам по-рано...

# 512
Ихааа, утре колко народ сме на преглед  Joy Страхотно, ще има хубави новини в темата.
Yorka, така и не те питах при кого ходиш в Русе?

# 513
Yorka, така и не те питах при кого ходиш в Русе?
Ходя при Христова, в стоматологията й е кабинетът. Ти при кого си ?

# 514
Добро утро на всички Simple Smile  Hug Лек и усмихнат ден и по-малко  Sick

Стискам палци на всички,които са на преглед всичко да е наред и чакаме само хубави новини   Wink

Искам да попитам само аз ли се чувствам така сякаш моя мъж,колкото повече започвам да пълнея толкова повече си мисля,че няма да ме харесва  ooooh! Вчера видях,че си е свалил снимки на мотор и разбира се голям + за него на тях имаше и голи жени,ей направо ми стана едно,сърцето ми се сви и се разплаках направо...За сега не съм качила и 1кг,но разбира се и този момент ще дойде и ми става малко не приятно,ако спре да гледа на мен като на най-желаната жена...Съжалявам,че ви занимавам,но просто много ми тежи на сърцето..

# 515
Здравейте, имам нужда от съвет, защото съм страшно притеснена. Тази сутрин бях на преглед и като цяло вс е наред - отговаряме си на седмиците, имаме си и тупкащо сърчице.
Обаче док каза нещо, което не ми дава мира - червата на бебето не са в коремната му кухина, а плуват, т.е. коремната кухина не ни е затворена. Какво означава това? Нормално ли е?

Благодаря ви!  Praynig

# 516
Здравейте, имам нужда от съвет, защото съм страшно притеснена. Тази сутрин бях на преглед и като цяло вс е наред - отговаряме си на седмиците, имаме си и тупкащо сърчице.
Обаче док каза нещо, което не ми дава мира - червата на бебето не са в коремната му кухина, а плуват, т.е. коремната кухина не ни е затворена. Какво означава това? Нормално ли е?

Благодаря ви!  Praynig

Коремната кухина е оформена и по този начин се прегражда една горна зона, където са сърцето и белите дробове в процес на развитие, и една долна зона - със стомаха, черния дроб, панкреаса, далака, тънките черва. Тези две зони са разделени от диафрагмата. Коремната кухина е още много малка, за да побере тънките черва, които продължават да се удължават, излизат и се навиват в пъпната връв.

# 517
  • До морето :)
Fosha, някъде четох, че и друга мама е така, но не помня тука ли беше или при Августките. Било нормално. При 30 о/мо от децата били така. След коя седмица всичко се нормализирало.

Baby one more time, не си тормози главичката с такива глупости. Сигурна съм, че таткото ще те обича и харесва бременна. Нали е временно явление това.

Tanishtе, какво работиш, че се пращат 2 години в командировка?

Успех на всички с прегледа днес. Чакаме добри новини.

# 518
Здарвейте и от мен момичета, аз съм на работа и имам малка почивка че викам за ви пожелая хубав ден без неразположения. И аз едвам чакам утрешният ден да си чуя малкото сърчице. Часът ми след работа в 18:30 - нз как ще издържа.

Честито на всичко които вече са минали през това и си имат сърчица.
Относно напълняването и мъжете ни, ако ни обичат наистина ще ни обичат и пълнични. Това няма значения. Вярно че няма да сме особено привлекателни, но всичко е си дойде на мястото след като родим.

За киното и аз не мисля че ще навред, трябва да се забавляваме, да се смеем и да сме позитивно настроени. Без мелодраматични филми разбира се. Бебчо усещал всичко казват.

Много усмивки ви желая момичета и успех утре.

# 519
Fosha според мен щом доки не ти е казал, че е притеснително, значи не е. Не вярвам, че ако е нещо страшно, някой би скрил от теб истината. Освен това - виж какво казва Лече. Така че - спокойно  Hug
Baby one more time - въобще не се притеснявай, голяма работа, че си бил смъкнал да гледа голи каки. Приеми го така - разглежда какво предлага конкуренцията, за да е убеден, че ти си най-прекрасната жена   Grinning Но ако все пак толкова те дразни това - кажи му да ги махне, не вярвам да ти откаже.

# 520
Бейби, не се филмирай, миличка, че мъжо няма да те харесва. Нали носиш неговото дете, въобще даже изобщо не си го помисляй. Моят мъж сега се кефи, че гърдите ми са пораснали и вика: леле все едно е друга жена  Shocked...
Фоша, не съм запозната с темата, която те е развълнувала. Но щом момичетата казват, че е нормално и има такива случаи, значи не се притеснявай. Може би коремната кухина се затваря на по-късен етап.
Лече, здрасти мила!  Hug Радваш с присъствието си! Оправили сте май компютъра вече... браво!
Ани, и аз чакам утре 17.00 часа. Повечето мина...още малко търпение. Лошото е, че мъжо няма да може да дойде с мен, а така исках... Tired

# 521
Yorka разсмя ме доста Simple Smile Благодаря на всички за хубавите думи и положителните емоции,но мен надали ще спре да ме ровичка тази мисъл.
Pampers и моя мъж се радва на новите гърди,ама все пак ако бяха комплект с ново дупе и по-малък ханш,със сигурност радостта щеше да е двойна Simple Smile Нося неговото дете,ама знам ли по коя кака ще се захласне и ще иска да опита менюто Grinning

# 522
Привет и от мен  Hug
Нови попълнения - добре дошли   bouquet Чули сърчица - ЧЕСТИТО!!!   bouquet
На Памперс бързо излизане от болницата и възстановяване Praynig
Клара Добре дошли на БГ земя, как се чуствате, децата как приемат промяната Hug
За шефа кога ще кажа - незнам, мисля февруари към края, но ще видя колко ще върви корема пред мен, и преценя:)
Лечееее няма ли оправа още този комп. И аз пиша през уикенда я от тел или таблета, ама си е мъка голяма, дано скоро оправят, и по-често разписваш, и ЧЕСТИТО туп-туп  bouquet
Фоша не съм запозната с този въпрос, но след като лекаря не е отбелязал, че има проблем не се притеснявай, всичко ще е окс Peace
Бейби аз бях изпаднала в твоето състояние с първата бременост, а и още повече беше факта, че мъж ми не може да гледа бременни жени, тъй като му става неприятно Thinking НО все пак аз съм си неговата бременна жена и не съм усетила по нищо и с нищо някакво отвращение, или неприятност към мен, та тук повече май ние се самонавиваме и тормозим, СПРИ няма сми. Наслаждавай се на бременеенето и се обичайте, не мисли глупости Hug
Аз вчера едвам оцелях, толкова лошо ми  беше и ниско кръвно и гадене, добре, че след близо 2 л айрян малко освестих и издържах на работа. Днес вече съм малко по-добре.
Колко туп-туп ще чуем утре, супер. Hug Аз съм за 31-ви, имаше ли тогава някои?
А много се пазете с това падане, еййййй ще се карам. След едно такова после си лежах в болницата, Внимавайте повече! И по-малко физическа работа  - Дани и за теб отнася Hug Много те мисля теб с тази работа.
Айде хубав ден от мен smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 523
Добро утро,

Първо да стисна палци на Йорка да си чуе най-сетне сърчицето и да миряса  Mr. Green И на другите, които са на преглед - все с добри новини да ни зарадват  Hug

Креми, дано се оправи баба ти, а малката не е чак толкова малка и може и да ти помогне с нещо  Hug

# 524
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Здравейте, дами!
Аз цяла нощ сънувах некви тъпи кошмари - нещо само глупости си мисля и то щото гърдите ми не растат (ама и мин път май по-късно порастнаха) и корема ми е някак мекичък - мн ми е странно. Само се тревожа - даже мисля днес или утре да ида на един ехограф, ама какво да кажа Simple Smile))) Ще ми се смеят вече
Мъжете ще си ви харесват, споко, просто може да не им се прави секс като ви стане голям корема Simple Smile
Айде хубав ви ден!

Общи условия

Активация на акаунт