Отговори
# 525
Аз забравих да кажа, но Йорка го е казала, а и още по-фрапиращото при нас е, че аз му купувам списания и показвам голи мацки  Joy

# 526
Sealover и ти ли, Бруте, си била с гестационен диабет? Сега някакви мерки предприемаш ли?

Мама на Раличка и моите гърди не растат, само ме дразнят като сваля сутиена вечер. Тези дни нищо ми нямаше, само дето коремът ми се подуваше вечер. Днес лееекинко ми се бълничка стомахът, да видим как ще е.

# 527
Ох  ooooh! спането и при мене е някакъв кошмар. Лягам си към 22 часа, спя до 2-2.30 и се събуждам и се въртя като луда. Голяма гадост! Може би прекарвам около час и нещо така, после заспивам. А сутринта не мога да отлепя. И днес как ми се спи ви казвам  ooooh!... Мозъкът ми спи, разберете. Гледам поне да пазя равновесие на стола, да не падна....ужас! Какво става - не  ми е ясно! newsm78

# 528
 Yorka, Princess Успех на прегледа!
 Да ви се похваля- поръчах си колана за бременни на Be safe и днес го взех.

# 529
Ох  ooooh! спането и при мене е някакъв кошмар. Лягам си към 22 часа, спя до 2-2.30 и се събуждам и се въртя като луда. Голяма гадост! Може би прекарвам около час и нещо така, после заспивам. А сутринта не мога да отлепя. И днес как ми се спи ви казвам  ooooh!... Мозъкът ми спи, разберете. Гледам поне да пазя равновесие на стола, да не падна....ужас! Какво става - не  ми е ясно! newsm78
И аз съм така,както си спя и и се събуждам рязко,отварям очи всеедно не съм спала и 1 сек и се почва едно въртене,ей място не мога да си намеря  Shocked  Стоя 1-2 часа будна и пак заспивам,а понякога даже се будя от рязка болка в корема,защото ми се ходи до тоалетна,много не приятно

# 530
Yorka, така и не те питах при кого ходиш в Русе?
Ходя при Христова, в стоматологията й е кабинетът. Ти при кого си ?

И аз съм при нея Simple Smile Утре обаче ще ме преглежда в АГ-то, че е дежурна. Викна ме за 12:30. Ти кога си?

# 531
Ани, и аз чакам утре 17.00 часа. Повечето мина...още малко търпение. Лошото е, че мъжо няма да може да дойде с мен, а така исках... Tired

Принцес съчувствам ти. Аз моят мъж още немога да го накарам да влезе и в чакалнята. Като ходих миналата сряда  ими вика аз ще ида да напазаря тука до месрския магазин, до пазара докато ти излезеш. Обаче се забавих и понеже има камери в чакалнята и пред входа и се виждат като съм при лекарката и го гледам седи отвънка пред входа и кръстосва само напред назад Simple Smile. Утре ще пробвам поне до чакалнята да влезе - хахаха, стискайте ми палци.
Твоят мъж поне доброволно идва. Другият път ще е с теб, има време.

# 532
Tanishtе, какво работиш, че се пращат 2 години в командировка?

Устен преводач съм иии има един проект в Бургас, та така Simple Smile
Исках поне да съм след 12 г.с. и да им кажа, но май ще се наложи по-рано.
Аз все още не съм качила кг. - въртя се между 61,5 и 62  Blush
Моят приятел винаги е с мен - даже на първия преглед с видеозона влезе с мен в кабинета. Но на следващия с ехографа го изгоних  Mr. Green

# 533

И аз да се включа, не се събуждам по сряд нощ, но умирам за сън. Искам да запия главата си в бюрото и да спя, да спя. Направо нз къде се намирам, неадекватна съм. А съм в колцентър и съм на линията или поне трябва да съм. Не ми се говори даже.

# 534
  • До морето :)
Princess, не сме оправили още компютъра, не знам кога ще стане. Мъча се от телефона, голям зор е, ама по-добре от нищо.

За таткото -  още не е идвал с мен, защото времето все е лошо, а няма на кого да оставим малката и двамата се гледат вкъщи. Надявам се другия път да сме пълен комплект, заедно и с Елена. Тя още нищо не разбира, но постоянно й казвам, че имам бебе в корема и тя идва и ни го целува.

# 535
Луче това е много сладко. Пожелавам ти го от сърце да сте всички заедно следващият път. Вярвам че е невероятно да си имаш малко мъниче да те цунка по коремчето. Simple Smile

# 536
Само идвам да ви гушна и  изчезвам да чета  Hug Hug Hug

# 537
Ани, моя мъж идва на всичко с мен...няма проблем. Довечера съм на зъболекар и той ще дойде. Аз не го карам, той сам изявява желание. На моменти даже искам сама да свърша нещо, ама не - и той иде  hahaha
Големи проблеми си имам!  Grinning
Лече, това е много сладко - малката Ели да ти целува коремчето!  Hug

# 538
Принцес това е чудесно Simple Smile, радвам се че има такива мъже.
Отивам да работя, ще ви чета като  мога.

# 539
Момичета аз да питам има ли някой от Стара Загора тук. Едва ли съм само аз.

Общи условия

Активация на акаунт