Отговори
# 540
Не знаех, че е противопоказно да се ходи на кино. От къде го чу или прочете?

Доколкото разбрах силните звуци и вибрациите са противопоказни.

За киното да ви кажа - с първата си бременност си ходих в началото без проблеми. Като стигнах 24-26та седмица обаче (бебето вече се усещаше и подритваше) и като почнаха ония ми ефекти, силен шум и вибрации в киното и това бебе като почна да рита като обезумяло, място не можеше да си намери, много се стреснах  Shocked Покрих си корема с якето и един шал и се поуспокои, но много мърдаше до края на филма. После като се прибрахме прочетох че чуват външните звуци и от вибрациите могат много да се стресират. Повече на кино не ходих  Crazy

Моя приятелка пък няма абсолютно никакви проблеми с киното - точно с нея бяхме когато ми се случи това, сега тя е бременна и си ходи на кино. Каза ми, че няма никакви проблеми.
Може и да си зависи от бебето, моето много се стресираше.

Сега и да искам не мога да ходя на кино, защото няма къде да оставим дребното... Та тогава май ми беше последното кино, на което съм ходила  Crazy

# 541
Проблема със съня го имам и аз - лягам си страшно уморена и не мога и не мога да заспя. С много мъки заспивам и след 2 часа се будя пак. Естествено на сутринта съм страшно уморена. Тази нощ как ли не се въртях, дори ходих да си хапвам бисквитки, че и киселини ме мъчиха. И милото така и не пожела да ми разкаже приказка  Crazy а сутринта колко странно ми изгледа колекцията от бисквитки на шкафчето, явно не е повярвал на поканата ми за среднощна закуска  Simple Smile

# 542
Браво момичета, много сте активни.

Да честитя на виделите и чулити сърцето на малкото човече  Hug  Heart Eyes

На мен от вчера ми е зле. От всичко ми се повдига, дори само от мисълта за храна или докато мия купичката на малкия  Sick  Sick  Sick

На прегледите до сега ММ е винаги с мен, и той гледа и се радва. С предната бременност нямаше тази възможност и сега му е интересно да вижда малкото сърце как тупти.  Heart Eyes

# 543
  • До морето :)
Предния път ходих постоянно на кино, в Елена голям сън му дърпаше там. Само докато седнех в залата и корема ми не помръдваше до края на филма.
ХОРА, ВИЕ СТЕ ВРЕМЕННИ, НЕ СТЕ БОЛНИ. РАДВАЙТЕ СЕ СЕГА НА СВОБОДНОТО СИ ВРЕМЕ, ЧЕ ПОСЛЕ САМО ЩЕ ГО СЪНУВАТЕ.

# 544
Добър ден момичета... не съм писала... довършвахме ремонта в едната спалня и нямах време.

И аз да кажа.. вечер се събуждам.. ходя на дишкам.. сутрин ставам уж бодра,но към 2... така ми се преспива... и вечер като седнем да ядем на дивам се  излягам и заспивам рано рано... после мъжа ми ме буди мия се и лягаме... вечер също така ожаднявам и до мен винаги има чаша вода.

По въпроса с мъжа ми и кабинетите моя си идва с мен постоянно дори влиза в кабинета и гледа на екрана.. показват му и му обясняват.вссеки път ни дават на флашка снимки.

днес ще ходим на кино и ще гледаме Живота на Пи... този филм искахме да го гледаме още като видяхме трелъра,но ноември и декември не бяхме в Б-я.Едва от както сме тук от 3 седмици сега намираме време.Отивам и това е...вредно незнам дали е...

Имам гадене аз някакво следобедно... освен това силно слюнкоотделяне и  гърдите пак ме наболяват...

Ако успея ще пиша по-късно,ако не утре след прегледа.. да стискате палци...

Целувки и слънчев и лек ден мамчета

# 545
Предния път ходих постоянно на кино, в Елена голям сън му дърпаше там. Само докато седнех в залата и корема ми не помръдваше до края на филма.
ХОРА, ВИЕ СТЕ ВРЕМЕННИ, НЕ СТЕ БОЛНИ. РАДВАЙТЕ СЕ СЕГА НА СВОБОДНОТО СИ ВРЕМЕ, ЧЕ ПОСЛЕ САМО ЩЕ ГО СЪНУВАТЕ.

Подкрепям напълно  Peace
Все още е твърде рано за каквито и да било ефекти от киното, а ако има такива вие сами ще ги усетите и ще си прецените.

За съня съм същата - всяка нощ се ококорвам в два и бродя из апартамента до 4-5, а сутрин като едвам ставам за работа. Лошото е, че и с предната бременност бях така и това състояние не премина до раждането. А след това пък беба не ме оставяше да спя  Crazy

# 546
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Мойто момиче за първи път ме ритна баш в киното и нали се сещате, че целия салон разбра  Crazy
Иначе аз знам, че след 6-я месец не трябва да се ходи на шумни места, защото бебето чува и може да се стресира много. Моето тогава подскачаше и от по-силен звук на ТВ, явно верно си е до бебе.
Моя мъж за всяка една ЖК си взима или почивка, или излиза от работа, но никога не ме е оставил сама, а аз не съм настоявала да идва. И предния път и сега, само му казвам на 25-ти сме на ЖК от 13 и той в 12.45 идва и ни взима с малката. Него пък не го пускат вутре (вс мъже де, мн ми е странно АГто) и ме чака или в колата или в чакалнята. Сега нямаме търпение за 3d, щото там го канят  Mr. Green
CurlyD, ние вчера го гледахме Пи - мн ни хареса Simple Smile И си го гледахме в нас, че с тия мойте пиш паузи на 15 мин, ще ме изгонят от киното  Rolling Eyes

# 547
като бях бременна за първи път, все още работех в киноразпространението - а това означаваше, че бях през ден в киносалона.
Той специално не се е вълнувал от това. Помня обаче една колежка като беше бременна нейният какво правеше в корема като гледахме филм - не се спираше просто.

Затова пък откакто се е родил Боил, не съм стъпвала в киносалон. Прекалено ми е сложна организацията да го оставям някъде за едното кино.

Напълно подкрепям Лече - забавлявайте се сега, че после става доста по-трудно Simple Smile Hug

# 548
  • София
Здравейте и от мен!

Прочитам ви набързо, докато малката спи и отивам да си оправям къщата, че всичко е нагоре с краката ooooh!

Стискам палци на всички, които са на прегледи, да ни донесете хубави новини! Praynig
Аз имам още цяла седмица...  Опитвам се да съм спокойна и да не се филмирам, но не винаги ми се получава.
Неприятното е, че пак започнаха кошмарите при мен.  Миналия път бях така, сега явно пак ще ме съпътстват.  Няма да ви разказвам, за да не ви натоварвам, че беше нещо, свързано с бременността, но ако има и други момичета - да знаете, че отминава към 3-4 месец Wink

Засега си спя добре, но напоследък дребното иска да идва при нас по някое време през нощта и поне час-два ни "скача по главите", докато си намери място и миряса да заспи.  После ни подритва до сутринта и ...  се събуждам като парцал.  Надявам се да са зъби и да минава това скоро.

Аз пък не виждам защо трябва мъжа ми да е с мен на прегледите всеки път.  На ФМ или в по-напреднала бременност, когато вече се вижда повече - ок, и то не всеки път е идвал с мен.  А пък в началото, когато ме преглеждат и с вагинален, аз самата няма да се чувствам комфортно, а каквото ще види там, аз мога да му го покажа и на снимката.  Изобщо, аз не съм привърженик на теорията, че щом не е постоянно до мен, видиш ли не ме обича или не се вълнува от бебето.  Лично мнение Peace

Няма да досаждам повече.  Желая хубав ден на всички!

П.П.  Някоя мама беше споделила, че са я разкрили от форума, че е бременна (извинявам се, че забравих коя беше Embarassed).  В тази връзка исках да кажа нещо за момичетата, които пишат по-отскоро - имайте предвид, че това, което пишете, е достъпно за всички.  Премисляйте внимателно какво споделяте.  Това само с най-добри чувства и за да си спестите евентуални неприятни емоции Hug

# 549
Аз бях разкритата  Laughing
По принцип не споделяме някакви твърде лични неща, просто бях изненадана да ме разкрие точно мъж, а не някоя приятелка Simple Smile

# 550
  • София
Йорка, извинявай Embarassed Hug  Нямам много време да чета и понякога минавам малко по диагонал Embarassed

Иначе нямах предвид теб или конкретното "разкритие".  То не е нещо лошо, макар че на мен не ми се иска някой да разбере, виждайки, че пиша тук.  По принцип за споделянето исках да кажа, а твоята случка ме наведе на тези мисли.  Имаше няколко неприятни засечки в предишната ми тема, затова Wink

# 551
Ооо, за нищо, не се притеснявай  Hug
По принцип и аз не исках от тук да се разбира, нооо след като вече е факт, само мога да се надявам всичко да е наред, за да няма разочаровани после  Wink

# 552
Абе, момичета, дреме ви!  Whistling
Ние тука сме се събрали да сме си полезни една друга. А тези дето само влизат инкогнито и смучат информация... са егати страхливците. Влез като човек достойно, представи се, сподели... ако можеш помогни, ако могат ще ти помогнат. Ама такива само дето влизат да дебнат кой какво казал и после: "Въх, ти  знаеш ли какво прочетох за оная в БГ мама...." въобще не мога да ги отразя, казвам ви!
Познавам много такива дето си убиват времето с глупотевини и във фейса надничат в чужди неща, правят свои заключения, занимават се с клюки в общи линии, ама... голяма работа. Щом ги влече!  Grinning Като им е сив и скучен собствения им живот се ровят в чуждото ежедневие!  hahaha

# 553
Абе, момичета, дреме ви!  Whistling
Ние тука сме се събрали да сме си полезни една друга. А тези дето само влизат инкогнито и смучат информация... са егати страхливците. Влез като човек достойно, представи се, сподели... ако можеш помогни, ако могат ще ти помогнат. Ама такива само дето влизат да дебнат кой какво казал и после: "Въх, ти  знаеш ли какво прочетох за оная в БГ мама...." въобще не мога да ги отразя, казвам ви!
Познавам много такива дето си убиват времето с глупотевини и във фейса надничат в чужди неща, правят свои заключения, занимават се с клюки в общи линии, ама... голяма работа. Щом ги влече!  Grinning Като им е сив и скучен собствения им живот се ровят в чуждото ежедневие!  hahaha

newsm10

# 554
Аз пък,моя мъж не го искам никъде с мене Joy само ме нервира,и да иска да дойде,неможе  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт