Отговори
# 585
sealover  Hug Стискам палци всичко да бъде наред. Според мен отиди др седмица на лекар

Леле много сте писали. То няма изчитане.

Влезнах да кажа че утре съм на преаглед. Дано да чуя сърчицето  Praynig

# 586
  • До морето :)
 Sealover, миличка, не се отчайвай и шашкай. Сама знаеш колко некадърни лекари има. Всичко ще е наред.  Само се успокой. Ти преди това ходила ли си на друг лекар или това ти е първия преглед.

# 587
Sealover, миличка, не се отчайвай и шашкай. Сама знаеш колко некадърни лекари има. Всичко ще е наред.  Само се успокой. Ти преди това ходила ли си на друг лекар или това ти е първия преглед.
Благодаря за куража  Hug Това ми беше първият преглед .

# 588
sealover  Hug Стискам палци всичко да бъде наред. Според мен отиди др седмица на лекар

Леле много сте писали. То няма изчитане.

Влезнах да кажа че утре съм на преаглед. Дано да чуя сърчицето  Praynig
Дано да те зарадват , и да се види малкото човече  Praynig Hug

# 589
Оф дано че нещо много взех да се притеснявам тази вечер. Утре като изляза от кабинета ще пиша от телефона.

# 590
Оф дано че нещо много взех да се притеснявам тази вечер. Утре като изляза от кабинета ще пиша от телефона.
ДА задължително пиши , ще чакаме новини от теб .  Peace

# 591
sealover  Hug Hug Както вече и други момичета тук споделиха може да е било просто много рано, а може и лекаря да не е бил добър. Мисли позитивно, изчакай колкото можеш и иди при друг лекар  Hug

Здравейте, момичетааа!

Леле, колко сте изписали, хвърлих едно око отгоре - отгоре, после ще ви препрочитам. Аз също не мога да спя. По цели нощи гледам половинЪТ, а на сутринта той ми заявява "ох, тази нощ не спах" да, бе да викам, още сънуваш  hahaha

Умрях от смях, все едно за моя "половин" разправяш. Цяла нощ ми хърка, въртя се, беше заспал по средата на леглото, обърнал се към мен и хърка. Не мога да го избутам, синки му направих в ребрата да спре хъркорезницата и да се помести. Хич не помръдна. На сутринта аз гледам с очи като палачинки, той се пробужда и заявява "абе нещо хич не можах да заспя тази нощ"  hahaha hahaha ooooh!

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 21:00 от malina07

# 592
Между другото - в много страни (в Англия например) не се практикува задържане до 12та седмица. Ако оцелее оцелее, ако не - счита се, че ембриона е имал някакъв дефект и самия организъм на жената го изхвърля. Оставят ги на естествен подбор.

Аз лекарства никакви не вземам и не са ми и изписвали такива с първата бременност, та се чудя защо толкова масово ги изписват лекарите  newsm78

# 593
Аз лекарства никакви не вземам и не са ми и изписвали такива с първата бременност, та се чудя защо толкова масово ги изписват лекарите  newsm78

И аз не съм взимала нищо, имах много лека бременност, дано и сега да е така! Praynig

Sealover,не се шашкай мила, всичко ще е наред! Hug  А аз какво да кажа, на егограф сигурно след 3 седмици ще ходя, че тук не е като в БГ, важното е бебо да се развива добре, пък ще го видя, няма да ми избяга!
Sisoni, стискам палци всичко да е наред! Трябва да сме само спокойни! Hug

# 594
sealover, кураж и от мен!
Много мразя подобно отношение от лекари и винаги съм се дразнила. Вярно, че те не могат да преживяват емоциите на всекиго и самата им професия налага да не си слагат всичко присърце, но това за мен не оправдава откровената грубост понякога. На една приятелка по подобен начин някакъв лекар й беше заявил едва ли не с подигравка как така й били празни плодните сакове, все едно има някаква вина тя #Cussing out В шеста седмица иначе е съвсем обяснимо още да не се види и чуе ембрион.

Аз исках да ви питам - как сте с усещането за студ? Аз вече се чудя бременна ли съм, болна ли съм. Все ми е студено, понякога ме и втриса, а по принцип се обличам сравнително добре. Покрай детето тук се борихме и с едни термометри, сто пъти и мойта температура мерих, съвсем нормална е. Но въпреки това ми е все студено.

# 595
Между другото - в много страни (в Англия например) не се практикува задържане до 12та седмица. Ако оцелее оцелее, ако не - счита се, че ембриона е имал някакъв дефект и самия организъм на жената го изхвърля. Оставят ги на естествен подбор.

Презастраховат се. И сега съм на лекарства и предната бях,  но по добре с тях и да не ме боли отколкото да не смея да мръдна,  че да не заболи. Аз на моя лекар сега му вярвам много,  но на предната брем една некадърница на два пъти щеше да изтърве.
Сиаловер гуш! Изчакай, мисли позитивно и др седмица на др лекар.
Сисиони ще стискаме палчета и чакаме да пишеш за туптуп  bouquet
Спокойно и спяща нощ  Hug

# 596
sealover, кураж и от мен!
Много мразя подобно отношение от лекари и винаги съм се дразнила. Вярно, че те не могат да преживяват емоциите на всекиго и самата им професия налага да не си слагат всичко присърце, но това за мен не оправдава откровената грубост понякога. На една приятелка по подобен начин някакъв лекар й беше заявил едва ли не с подигравка как така й били празни плодните сакове, все едно има някаква вина тя #Cussing out В шеста седмица иначе е съвсем обяснимо още да не се види и чуе ембрион.

Аз исках да ви питам - как сте с усещането за студ? Аз вече се чудя бременна ли съм, болна ли съм. Все ми е студено, понякога ме и втриса, а по принцип се обличам сравнително добре. Покрай детето тук се борихме и с едни термометри, сто пъти и мойта температура мерих, съвсем нормална е. Но въпреки това ми е все студено.
На менвинаги ми е студено,  не съм показател Simple Smile

# 597
Лулу, и на мен ми е в повечето случаи ми е по-студено, ръцете и краката са ми все по-студени.

# 598
Здравейте момичета. Мина прегледа имаме си сърчице и всичко е наред. Аз обаче съм притеснена защото ми предписаха Фраксепарин 0,4. Има ли други бременелки, които провеждат подобна профилактика? Пия и конкор, но той смята, че трябва да направя консултация с кардиолог. Ако има някой със сходен проблем ще съм благодарна за съвет.

# 599
sealover, много съжалявам за преживяното от теб! Дано всичко е наред и скоро се успокоиш! Не знам какво да кажа..., не познавам д-р Георгиев, нито като специалист, нито като човек. Ходих на д-р Георгиева- съпругата му. Останат доволна, но не и очарована. В интерес на истината от д-р Петинка Цветкова бях много доволна от отношение.Мислех да си водя ЖК при Георгиева, сега чак ме разколебаваш, тъй като разбрах, че постоянно вика мъжа си за съвети и мнение.Феталната морфология правел той. А, ако се отнася така...
Не знам...
Дано при теб всичко е наред. Сигурна съм,че ще е! Бъди спокойна само! Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт