Отговори
# 600
sealover, много съжалявам за преживяното от теб! Дано всичко е наред и скоро се успокоиш! Не знам какво да кажа..., не познавам д-р Георгиев, нито като специалист, нито като човек. Ходих на д-р Георгиева- съпругата му. Останат доволна, но не и очарована. В интерес на истината от д-р Петинка Цветкова бях много доволна от отношение.Мислех да си водя ЖК при Георгиева, сега чак ме разколебаваш, тъй като разбрах, че постоянно вика мъжа си за съвети и мнение.Феталната морфология правел той. А, ако се отнася така...
Не знам...
Дано при теб всичко е наред. Сигурна съм,че ще е! Бъди спокойна само! Hug Hug Hug Hug Hug
АЗ прочетох доста положителни мнения за него , явно различните хора по-различен начин го възприемат. Искам пак да кажа , че той по-скоро не ми хареса като отношение , за това дали е добър специалист аз немога да изкажа никакво мнение. Но ако на мен пък някой не ми харесва като отношение , от там вече комуникацията никаква няма да я има. Общо взето аз очаквам професионално отношение . Това лекарят да ми говори на "ти" на първа среща , все едно съм му пациентка от 10 години на мен не ми допада. Но това съм аз , хората са различни и на някой това дори няма да му направи впечатление. За това ще трябва да си прецениш ти сама за себе си ...а пък и той може пред жена си да не нарича пациенките "сладурана" Joy

# 601
Добро утро!
Като минах сутринта през тоалетната забелязах кафяво зацапване-много мъничко като количество, но толкова много се притесних  Cry Днес ще звънна на док. Много ми е спечено.

# 602
добро утро момичета честито на чулите сърчица и успех на рези които днес са на преглед    Сииловър съжалявам мила за неприятната ситуация дано си намериш подходящия лекар за теб. Успехче не се шашкай много при първа възможност звънни на доки успех

# 603
Добро утро на всички бременелки! Hug  Как сте днес? Аз за малко да се успа тази сутрин, хич не ми се ставаше, но няма как... Whistling
Успехче, звънни на доктора и спокойно всичко ще е наред! Стискам ти палци! Praynig

# 604
Здравейте, момичета! Вчера най-после чухме сърчицето - всичко е наред, слава Богу. Лекарката ми даде снимки, сканирах и дори разпратих. Simple Smile Някой друг насочил ли се е към "Вита"?

# 605
  • София
Добро утро, дами  Simple Smile

Успехче, не се притеснявай, иди да те видят, най-вероятно ще ти дадат нещо да пиеш и да почиваш повече

Ушана, аз съм във Вита, пореден преглед утре

# 606
Sealover  Hug  Hug  Hug Само не се шашкай! Нямаш място за притеснения, при мен се видя само плодно сакче в 8 г.с., сега съм в 9, но сърчице още не съм чула - надявам се да се случи утре! Благодарение на момичетата тук сега съм по-спокойна и искрено вярвам, че е било твърде рано или апаратурата не е била достатъчно добра. Бъди спокойна, изчакай няколко дни и върви при друг лекар. Стискам ти палци и съм сигурна, че всичко ще е наред  Hug 
Успехче, ти нали беше от Русе - при кой лекар ходиш ? Звънни му или направо отиди в АГ-то - никой няма да ти откаже да те погледне, за да си спокойна.
Ушана, честито сърчице!  Hug

# 607
Soho и ushana при кой АГ сте във Вита,аз не ходя във Вита,но посещавам доктор Хафузова,която работи във Вита и съм СУПЕР доволна!Страшно много ми помага и ме разбира,винаги ми обръща внимание,когато имам притеснение вика ме при нея и си ме преглежда от-до.Успокоява ме,абе просто се държи страхотно!Един голям + за нея със сигурност! Също така ми дава и консултация по телефона ако не е наложително да ходя при нея! Разбира се не за бебето,ами примерно какво да взимам при болка в гърдите,какво да взимам за гадене и щом усети,че не се чувствам добре винаги ми предлага болничен без да се замисли

# 608
Здравейте, момичета.
Аз преживях кошмарна нощ, но слава богу всичко е наред. След много силни болки в стомаха и ниско долу в корема, направо в спешното отидох и там - кръв, урина... Слава богу с мъника всичко е наред, има си пулс. Единствено откриха съвсем леко завишени левкоцити, но ще го говоря с док днес или утре. Лекарите ми казаха, че всичко е наред, нямам причина да се притеснявам, само трябва да се пазя повече и да внимавам какви храни ям. Но такива болки мисля, че никога през живота си не съм изживявала. Повръщах на два пъти през нощта, а чак към сутринта утихнаха болките. И съответно днес съм  smile3507

# 609
Tanishte и аз съм с повишени левкоците и доки ми каза,че това е абсолютно нормално за бременна за жена Simple Smile Не се притеснявай

# 610
  • София
Baby, при Кълвачева. Не я знам тази Хафузова, но определено съм доволна от като отношение от всички там...с изключение на един, но няма да задълбавам.

Tanishte , съжалявам за случилото се, дано не се повтаря.

Момичета, възможно е около датата на цикъла да има болки и зацапване. Което разбира се не изключва посещението при доктор за да успокои положението.

# 611
Zdraveite momicheta!
Vsichko e kakto triabva ploden sak, I strahotnia naezamenim zvuk na tupkashtoto sarchice . Na 28.02 shte me zapishat na konsultacia, a na 04.03 na izsledvania

# 612
Момичета добро утро и от мен!
sealover,  Hug не мисли за лош развой на нещата, всичко ще е наред - ще видиш! Просто поредното изпитание. Изчакай една седмица и иди на друг лекар. Имаш право да избираш...
Лулу, на мене също постоянно ми е студено. По принцип съм зиморничева, но сега е прекалено. Обличам се доста добре и пак от време на време трепера. Как ще изкарам зимата, направо се чудя  newsm78
Мими, честито ти сърчице! Не знам за какво се пие Фраксепарина, но щом те е посъветвал да отидеш на кардиолог, послушай го. Но не се шашкай!
Успехче, зацапването е често срещано и аз имах. За твое успокоение иди да те види док., но не го страдай много не е нищо страшно. Това е стара кръв не изхвърлена до сега...
Ушана, честито ти и на тебе сърчице!
Танище, инфарктна нощ си имала, но е завършила добре. Какво са имали предвид докторите като са ти казали да внимаваш какви храни приемаш?
Хубав ден, мамчета!

П.П. Стиснете по едни палчета за довечера /на преглед съм/, дано всичко да е наред и да чуя и аз най-сетне моето малко сърчице!!!

# 613
baby.one.more.time, Хафузова във Вита ли работи?  Rolling Eyes
Фамилията е специфична, предполагам става въпрос за д-р Велислава Хафузова. Аз при нея бях с първата си бременост, при нея и родих в Шейново и съм страшно доволна. Има кабинет в Младост. Сега обаче не успявам да я открия по телефона, нито в кабинета, а в Младост ми споменаха, че наскоро била родила (не знам обаче какво значи наскоро). Имаш ли идея дали работи - да не би да си е сменила телефона и кабинета?!

# 614
baby.one.more.time, Хафузова във Вита ли работи?  Rolling Eyes
Фамилията е специфична, предполагам става въпрос за д-р Велислава Хафузова. Аз при нея бях с първата си бременост, при нея и родих в Шейново и съм страшно доволна. Има кабинет в Младост. Сега обаче не успявам да я открия по телефона, нито в кабинета, а в Младост ми споменаха, че наскоро била родила (не знам обаче какво значи наскоро). Имаш ли идея дали работи - да не би да си е сменила телефона и кабинета?!
Да за същата става на въпрос! Тя работи и във Вита и в 25 в Младост,там си е не си е сменила тела,нито кабинета(3тия етаж?) Хмм за бременни консултациите ги провежда понеделник след 14:30 и Петък също след 14:30.Аз петък съм на лекар при нея от 16:30. Да роди на 17 декември момиченце,но на 28 декември отново беше на работа  Crazy Просто перфектна,няма как да остави бременните жени.Ако искаш да ти запиша час при нея сега като отида или..?Кажи как да ти помогна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт