Отговори
# 555
Ехейй стискам палци на всички днес  Hug
Хора аз съм малоумна - вчера йодисах на каката на ъкъла и я влачих с количка до центъра на града. Значи - 19 кг дете и 5 кг багаж... и много ясно, че на финала нещо долу в дясно каза цък.. и ми се схвана крака Grinning абе то не е смешно ама....та с две думи - схванах се.  Grinning
И сега тука се мъча с йога да се отсхвана - ама да видим. Еййй иде ми да си вкарам два шамара...

ммм ние пък си казахме от самото начало - то нещо ако ще се обърква - и да казваш и да не казваш - все тая.

А как сте с цицобола? - аз ще умра вече...ама не се търпи. Не дава да се пипне. С Мария като че ли не беше чак така....

# 556

Коремната кухина е оформена и по този начин се прегражда една горна зона, където са сърцето и белите дробове в процес на развитие, и една долна зона - със стомаха, черния дроб, панкреаса, далака, тънките черва. Тези две зони са разделени от диафрагмата. Коремната кухина е още много малка, за да побере тънките черва, които продължават да се удължават, излизат и се навиват в пъпната връв.

Интересен факт, който не знаех - мерси и от мен Hug

# 557
А как сте с цицобола?
hahaha  hahaha  hahaha
Голям пост, Денчо, с уникален лаф, разсмя ме по вечеря   bouquet

# 558
Денчо,с цицобола съм зле ,щом ще умираш ,нека споделим тази мъка заедно,щото и аз умирам от същото. #2gunfire

# 559
Здравейте,
И аз идвам само на отчет. Видях си малката малинка за първи път. Вече пулсира   Kissing Heart
Токова е прекрасно,  нямам думи. На седмото небе съм  Heart Eyes

Моя мъж дойде с мен, но чака отвън. Не знам как ще е за напред, защото това ще ни е първия път.

Пожелавам на всички да чуят малките сърчица.   bouquet
И ви очакваме на отчет!

# 560
Мирка -  честито.
Анни - абе не знам - уж са се разтегнали пущините от първата бременност ама на - ще ме скъсат #2gunfire Ако някой знае лек - да казва, преди да са гръмнали Joy

# 561
А,кво като са се разтегнали,аз от 85 ц стигнах 90 д,първия път,та са бая прострнство има празно, нали , Mr. Green ама боли яко,спасение няма за момента,сори,или ако разбреш,ща замола да го споделиш. Joy

# 562
Здравейте Simple Smile)
Поздравявам всички за бебчетата Simple Smile)
Термина ми е на 08.09.
За първи път днес седнах да чета форума, макар, че всички бременни дружки са казвали, че тук пише всичко Simple Smile)  Исках да се запиша, сега се връщам да чета назад.
Аз нямам никакви оплаквания, освен че леко ме болят гърдите при допир.
Поздравявам за хубавата тема и се извинявам, че тепърва ще чета всичко.

# 563
gserteva Добре дошла Hug
ейййййй mirka88 супер. Имаме си още едно туп-туп:) Айде днеска още чули сърчица има ли? А утре колко много очакваме да се похвалят  bouquet
А за цицорите, как ме болят и мен ooooh! а мъж ми като ги зашепи и направо свитки ми  се превиждат и иде  #2gunfire

# 564
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Ох, момичетаааа, добре че сте вие да се посмея малко  Joy
Аз предния път от 80B стигнах в края до 85Д  Crazy Сега съм пак в начално положение, ама мн странно - не са ми виснали, въпреки че кърмих 1,2г. Дано и след 2г. да са си ми хубавички  Laughing

# 565
gserteva Добре дошла !Абе те и мойте не са,увиснали,е не са като преди де,ама като се има предвид че 5 пъти ставах 58 кг и пак качвах до 75 кг,е разбираемо,пък и едната ми е рязана.Ам живот и здраве,ща си бодна един силикон. Mr. Green

# 566
Аз бях 90 С, сега съм 95 D, не искам да си мисля към края къде ще си намирам сутиени...

# 567
Благодаря ви!  Heart Eyes
Забравих да кажа че и според лекарката съм в 8 г.с.

А исках да питам някой дали знае какво означават нещата написани по снимката от ехографа  newsm78

# 568
Здравейте !  МНого ми е гадно , отидох на преглед в майчин дом при д-р Георгиев . Щях да ходя при Якуб ама той нали е със стара техника та в последният момент промених решението си . Първо лекаря въобще не ми хареса , при влизане ми казва " И какаво ще правим сега " докато ме гледаше на видеозона ме наричаше "Сладурано" . Видя се плоден сак според снимката 1.76 см но не се видя ембрион . Също на снимката пише , че отговаря на 6 . 5 гс . Пита ме също " Пиеш ли Дуфастон ?" И аз му казвам че не , и той " Защо не искаш ли?"  Shocked  Все едно аз трябва да си реша дали да го пия или не . Не ми и изписа нищо , но то няма и основание при положение , че нямам кървене.
И сега ме наплаши , че кухо яйце . Каза след една седмица пак на преглед , но аз незная дали ще се върна пак при него . Дано на следващ преглед да се види , ако не историята ще завърши тъжно Sad
Нямаше ли някой тук някоя мама , която също беше ходила при този лекар ?
Добре момичета аз освен да чакам тези дни , друго не ми остава  Rolling Eyes

# 569
Здравейте !  МНого ми е гадно , отидох на преглед в майчин дом при д-р Георгиев . Щях да ходя при Якуб ама той нали е със стара техника та в последният момент промених решението си . Първо лекаря въобще не ми хареса , при влизане ми казва " И какаво ще правим сега " докато ме гледаше на видеозона ме наричаше "Сладурано" . Видя се плоден сак според снимката 1.76 см но не се видя ембрион . Също на снимката пише , че отговаря на 6 . 5 гс . Пита ме също " Пиеш ли Дуфастон ?" И аз му казвам че не , и той " Защо не искаш ли?"  Shocked  Все едно аз трябва да си реша дали да го пия или не . Не ми и изписа нищо , но то няма и основание при положение , че нямам кървене.
И сега ме наплаши , че кухо яйце . Каза след една седмица пак на преглед , но аз незная дали ще се върна пак при него . Дано на следващ преглед да се види , ако не историята ще завърши тъжно Sad
Нямаше ли някой тук някоя мама , която също беше ходила при този лекар ?
Добре момичета аз освен да чакам тези дни , друго не ми остава  Rolling Eyes

Въобще не се притеснявай,а отиде при друг АГ-специалист да те погледне! Аз също не случих първия път на добър АГ,и след 3-4 дни отидох при друг,чухме сърцето,изписа си ми нужните лекарства и всичко е наред! И на мен онази нескопосана лекарка ми каза: Ми между 5 и 6 седмица си,ама трябва да пиеш Дуфастон.Ей тръгнах си разревана от кабинета! После си намерих подходяща лекарка и всичко е точно! Аз пия Утрогестан,а нямам кървене така,че не се притеснявай ако ти изпишат Дуфастон или Утрогестан  Peace !Всичко ще бъде наред,само бъди спокойна  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт