Аз планувах един ден за разходка в Санто Доминго, тъй като полета ни за връщане е много късен. Май ще преусмисля целия план
отначало.
отначало.
Не искаме да те плашим, а само предупреждаваме. Пък и нали знаеш поговорката "който го е страх от мечки, не ходи в гората". Ако искате да обикаляте го направете, но бъдете внимателни. Поръчайте си такси от хотела, така малко или много ще имате някаква сигурност. Не се качвайте така, както сме свикнали тук. Не знам дали наистина има много престъпност, но имайки предвид колко са бедни местните, не бих се очудила. Направими ми впечатление, че за доминиканците 1 долар, е колкото за нас 100.
Аз съм ходила 2 пъти и нищо лошо не ми се е случвало, не съм се чувствала заплашена нито за секунда, хората са безкрайно мили и приветливи. Но просто е хубаво да се внимава - има много места по света, където можеш сам да си обикаляш без проблем, тук обаче мисля, че е добре да бъдете организирано, или както са писали момичетата - поне през хотела да вземете такси. Според мен това е дестинация за плаж, море и палми. Ако ти се гледат забележителности бих препоръчала Мексико - там има адски много интересни места за разглеждане, които си струват. В ДР лично според мен няма такива исторически и природни забележителности, освен да отидете до някой остров. Там е мястото за джапанки и коктейл на плажа 
. Дано да имаш план