Крем за около очи - V тема

• 102 390
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • в 1001-та нощ
Ами, след като ползвам филорга и съм много доволна .... реших да пробвам и дневния крем от серията на Юсерин ХФ и не останах "възхитена", не че е лош, но няма място за сравнение  Crazy

Случи ми се - през декември да получа покана за дискусия (лична беседа) в Дерма вита и понеже там навсякъде има флаери на Биодерма - се поинтересувах за професионалната оценка на лекар в клиниката - към бранда и другите.

Тогав ами казаха, че филорга е на светлинни години напред и ако искам да сменя за разнообразие или с нещо по-евтино - то да бъде Юсерин  Mr. Green

Е, аз веднага възразих, че не ми харесва идеята, пробвах и не съм доволна. Тогава обсъдихме и продуктите - предложиха ми да опитам именно концентрата  Peace и Volume filler серията http://www.eucerin.bg/Volume-Filler/index.html

Реших да пробвам първо концентрата, защото иначе кремове имам, но продължих да бъда предубедена, докато не го пробвах  Peace

Има светкавичен ефект, не очаквах - ако има фини линии в очния контур - за дни ще се постопят, поне при мен се получи така, а такъв ефект имам от Филорга  Peace  Лятото бях спряла филорга и положението се задържа, но сега дали от бременността или защото минах на Герлен (Империалската орхидея), направо всичко се подчерта и вряза (а тази серия ми беше тежка)

За няколко дни с този концентрат под очите и един продукт на Сисли за лицето  - ми се върна физиономията  Peace Продуктът на Сисли (Сислея еликсир за лице и деколте) е много добър също  Peace

Препоръчвам да пробваш концентрата  Peace  

# 406
Имам нужда от помощ- относно два околоочни крема. Въпросът е кой за каква възраст е предназначен и кой в крайна сметка е по-добър:

YVES SAINT LAURENT
Forever Youth Liberator Eye Creme

RODIAL
Dragon's Blood Eye Gel

# 407
Втори път си взимам Eucerin Aquaporin active.

Харесвам го.

# 408
Здравейте момичета. Преди време бях попаднала на тази тема и си взех крема на Clarins за подпухналост и тъмни кръгове, които са ми най-големия проблем (на 25 г. съм), но за съжаление не видях много голям ефект и не ми хидратира, стои като филм в-у кожата, което не ми допада. Четох за някаква фото процедура след която се оправя този проблем, може ли малко повече информация.
За крем мисля да се насоча към някой по хидратиращ, тъй като кожата около очите ми е доста суха напоследък от зимата и се появяват леки линии, особено като сложа коректор или фон дьо тен, ако може да ми препоръчате нещо подходящо за моята възраст   bouquet

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 11:12 от MaRin4et0

# 409
За силно хидратиращ предлагам този
http://apteka.framar.bg/30029118/%D0%BB%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88 … -40-%D0%BC%D0%BB-
има и тестери в аптеките може да попиташ

# 410
  • в 1001-та нощ
MaRin4et0, хубаво е да се види от лекар какви са причините, иначе процедурата е фотоподмладяване, но не я прави просто някъде, препоръчвам:

1. Beauty Boutique Sofia
2. Хил Клиник
3. Дерма Вита

...или другаде, където лекар прави преценката  Peace

# 411
Благодаря a.l.e.n.a. и аз за Хил Клиник си мислех, даже мисля скоро да ги посетя. Hug

# 412
  • София
Тогав ами казаха, че филорга е на светлинни години напред и ако искам да сменя за разнообразие или с нещо по-евтино - то да бъде Юсерин  Mr. Green
Alena, моля те да не приемаш това, което ще напиша лично, защото споделената информация от теб винаги е полезна  Hug
Трябва да бъдем много внимателни относно лекари препоръчващи една или друга фирма по принцип.
Професионално дерматологът препоръчва тип грижа, ако изобщо е необходима, а не марка.
В момента, в който препоръча конкретна марка, за мен става козметичка-дистрибутор (женският род не е грешка  Simple Smile).
Лекарят може да разгледа съдържанието на продукти, които сте набелязали и да си каже мнението за съдържанието, не за марката.
За мен неутралността на лекаря от комерсиалното е важна част от преценката ми дали и кога да му се доверя. Един лекар учи много, работи трудна работа и обичайно, ако е добър избира да печели с най-ценните си умения - да лекува и да съветва как да живеем по-качествено.
Моля да приемете бележката ми като добронамерена  Hug

# 413
  • София
Това леснодостъпно и евтинко кремче пробвала ли си?  Grinning
И аз се включвам с отлични отзиви за този крем. Прочетох за него тук преди години и го поддържам постоянно+1 в запас. Немската школа широко застъпва уреята в овлажняващи кремове. Купувала съм вероятно всичко, което има на пазара в Бг с урея за лице, очи и тяло и обожавам действието им.

Нощно време ползвам Shiseido Benefiance, който за през деня ми е тежък към мазен.

# 414
В подкрепа на думите на bib.bib
страхотно добра доцентка предписва само АВЕН !
за каквото и да е кожно заболяване Акне;екзема;невродермит; и т.н.

# 415
  • София
Аз за пореден път си взех Веледа с нар, но следващият ще е на Юсерин, който препоръчва и Алена.

# 416
  • в 1001-та нощ
bib.bib, не става въпрос за козметичка, която търгува с козметика  Peace  С лекарката коментирахме какво ползвам и дали да сменя с друга марка  Peace Въпросът ми беше провокиран от това, че във фоайетата на клиниката имаше флаери на Биодерма ... не знам дали имат договори с бранда, вероятно   Peace .... и въпреки това - тя не ми каза - "Да, вземи Биодерма", напротив, изказа професионалното си мнение - по отношение - съставки, въздействие и т.н. Не само, че посочи, че Филорга е много по-добре, но като алтернатива ми препоръча Юсерин - марка, която не рекламират в клиниката. Аз бях скептична, тъй като дневният крем Хиалурон Филър - не ми пасна, изказах си възраженията и тя ми предложи конкретни за мен продукти, доверих се, взех концентрата и съм много, много доволна  Praynig

Иначе от Филорга - съм ползвала повечето продукти и да  Peace не са всичките подходящи за моята кожа и нейните нужди  Peace Нуждите й се променят във времето и според сезона и средата и според състоянието ми, но, като цяло за мен е козметика, която ми въздейства добре  Peace

Разбира се пробвам и ползвам и други марки  Peace

# 417
Някой ползвал ли е около очния крем на GALENIC от серията ARGANE?

# 418
Може ли да ми препоръчате някакъв крем или гел (хидратиращ или нещо подходящо) ? На 22 год.съм.Нямам тъмни кръгове или някакви по-особени проблеми в тази зона.
(за предпочитане да е по-високия клас козметика)

Мерсииии

# 419
Може ли да ми препоръчате някакъв крем или гел (хидратиращ или нещо подходящо) ? На 22 год.съм.Нямам тъмни кръгове или някакви по-особени проблеми в тази зона.
(за предпочитане да е по-високия клас козметика)

Мерсииии
За тази възраст ще свърши работа това:

Общи условия

Активация на акаунт