Крем за около очи - V тема

• 102 751
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Другата България
Ма верно си ужасна! Sunglasses
Знаех си, знаех си аз!
Моята кожа е мазна, така че не съм сигурна, че е подходящ за суха. За цената си -около 20 и няколко паунда мисля беше, на мен ми свърши доста прилична работа. Тук съм пробвала почти всичко в ценови клас до 60-80 лв., нямам възможност за повече, а и не смятам, че си заслужава при все, че при мен има и генетична обусловеност за кръгове и торбички. Това ми е болният въпрос, иначе кожата за годините ми  е ок.
От това
http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=263423
като че ли също имах положителен резултат.

На 43 години съм, дъртичка вече Sad Confused Party, и както казах кожата ми е мазна.
Или както казва козметичката ми-склонна към бързо омазняване. Grinning

П.П. Това
Цитат
но не толкова осезаемо, както при другото кремче на Балеа за подпухване в областта на очите.
може ли да споделиш от къде го купуваш и на каква цена? Сега се сещам, че и колежка ми го похвали, не съм го пробвала и не разпитвах тогава, защото имах от седмицата?
Това имах предвид:
https://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pr … -augenpflege.html

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 19:11 от Merri_An

# 556
  • Австрия
Еее.. тъкмо 'наострих уши' като се появи отзив за ново т.е. непознато ми кремче срещу торбички.. на мен също ми е болна тема, макар и не поради генетична обусловеност (толкова по-жалко.. ама.. Confused) и после чета аз познати думи  Blush И да, върнах се из темата и видях, че са наистина мои. Мога да изкарам цял списък с разни кремчета от всякакъв ценови клас, които съм пробвала и в момента точно, отново съм с кремчето на Balea. Aми.. не премахва изцяло подпухналостта под очите ми, но редуцира до една приемлива за външния ми вид степен. Най-добрият резултат досега от всички мазила. Купувам го от магазините на DM за няма и 4 евро Peace Hе знам къде другаде се продават продуктите на Balea.

p.s. Със суха до нормална кожа съм, наближавам 40-те (не че точно това има кой знае колко значение в случая) и не мисля, че кремчето ще прави каквито и да проблеми при (по-) мазна кожа.

# 557
  • Другата България
Благодаря ти за бързия отговор!  bouquet
Мразя като си харесам нещо и то отново да е в чужбина! Crossing Arms

# 558
Благодаря ти за бързия отговор!  bouquet
Мразя като си харесам нещо и то отново да е в чужбина! Crossing Arms
DM и Balea има и в България  Simple Smile

# 559
  • Другата България
Ми откъде да знам, казах ти, че съм лаик, като нещо си нацеля и ми допадне, и си го ползвам до откат.
Та къде казваш да погледна?

# 560
Ми откъде да знам, казах ти, че съм лаик, като нещо си нацеля и ми допадне, и си го ползвам до откат.
Та къде казваш да погледна?
В ДМ
А къде точно има ДМ не мога да ти кажа, а и не знам в кой град живееш.
В София със сигурност има ДМ по моловете.

# 561
  • Другата България
Това ми беше достатъчно!
Много благодаря и на теб!  bouquet

# 562
  • София
Ма верно си ужасна! Sunglasses
Знаех си, знаех си аз!

В Амазона пък има техен, но друг модел, както и някакъв серум. Нищо де, пак ще поръчам, нали ти ще си виновна. Laughing

ДМ най-удобен май е в подлеза на Университета. С този на Балеа ме заинтригувахте, тяхна козметика не съм ползвала още, но пък е за без пари, няма да се ядосвам. Полезен е тоя подфорум, трябва по-често да се посещава.

# 563
  • Другата България
Нали? А в мола на Стамболийски няма ли? Тъкмо поръчах да проверят.....
Няма да съм виновна бре, ако не ти харесва го вземам веднага, не се шегувам! Naughty

# 564
Aз в ДМ не можах да си намеря моето кремче. В аптеките също  Rolling Eyes
Преди време ползвах на Wеleda едно и си мислих, че е добро, но с времето се оказа, че не е точно така и трябваше да продължа с търсенето  Rolling Eyes

# 565
  • София
Merri_An, не зная, че аз по навик все от Лилито си пазарувам, ама виж на сайта им, сигурно има адресите на магазините. Peace

# 566
  • Велико Търново
И аз съм с кремчето на Балеа Laughing И второ ще си купувам дори, кожата ми е суха към нормална в областта на очите, наближавам 40-те и досега не съм намерила "моят околоочен крем". Така че.....следя ви... Whistling

# 567
  • Sofia
Момичета, хубаво кремче за умерени торбички (особено такива сутрешни, за тях е страхотно) е кремчето на Биодерма Сенсибио околоочен. Всякакви съм пробвала, по-бързо "дръпване" сутрин на торбичките не съм имала. Периодично си го купувам и всеки път оставам доволна. Редувам и с други, разбира се, на 36 съм, но това кремче е жестоко! Около 20 лв. е, може да се рискува с проба  Peace

# 568
  • Австрия
Момичета, хубаво кремче за умерени торбички (особено такива сутрешни, за тях е страхотно) е кремчето на Биодерма Сенсибио околоочен. Всякакви съм пробвала, по-бързо "дръпване" сутрин на торбичките не съм имала. Периодично си го купувам и всеки път оставам доволна. Редувам и с други, разбира се, на 36 съм, но това кремче е жестоко! Около 20 лв. е, може да се рискува с проба  Peace

Благодаря за споделянето   bouquet Дано бъде полезно за някого  Hug Ето го:

Скрит текст:

и изпробвано от мен  Blush Моите 'торбички' са постоянни - не са от 'сутрешните'. В постоянно търсене на още по-резултатно средство (чрез външно нанасяне, де) съм.

# 569
И аз съм ползвала Сенсибио околоочен. Аз торбички и сенки нямам, на мен ми беше лек и ми опъваше, подарих го.. Супер е, че сте открили какво работи при вас:)

Общи условия

Активация на акаунт