Крем за около очи - V тема

• 102 345
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • Манчестър
Ave, мисля че може да бъде използван и за лице и за очи. Дава много добра хидратация, която на мен ми е липсвала.  Peace

Ааа, аз веднага като прочетох и се изнесох до магазина Simple SmileSimple SmileSimple Smile..и го купих..ама чак после погледнах,че не пише да е за очи..ама надявам се да направи магията..

Иначе поне кажа,че след не знам колко брандове, наи после намерих крем които поне видимо да ми освежава очния контур....не би казала,че заличава бръчици, но поне заглажда малко.. Това е Vichy Aqua Termal....Имам един в козметичната чанта и един до леглото,слагам като си лягам вечер.

# 661
  • София
Стискам палци да се разбере с кожата ти!  Praynig
А защо се хвърли веднага? На майка ми за под очи, също е много доволна.
То и на самия крем така си пише-че е богат и хидратиращ.  Peace

# 662
  • Манчестър
Стискам палци да се разбере с кожата ти!  Praynig
А защо се хвърли веднага? На майка ми за под очи, също е много доволна.
То и на самия крем така си пише-че е богат и хидратиращ.  Peace

Ми щото не ми трябва много време да се чудя:)Simple SmileSad
А и имах път към магазина... Grinning
Ще споделя как действа .

# 663
  • София

Ми щото не ми трябва много време да се чудя:)Simple SmileSad
А и имах път към магазина... Grinning
Ще споделя как действа .
  Hug

# 664
# 665
За сега от околоочни съм най-доволна от Веледа с нар или шипка (при мен са с еднакво действие)  и черният на Шисейдо. Вчера си ги взех и смятам да ги редувам - вечер с Шисейдото, а през деня с Веледа (нар). Реално това е единственият крем, от който съм имала видим ефект, но при мен очите са слабото място - боря се не толкова с бръчки, колкото с подпухване и първи линии.

Допълвам си поста, за да ви препоръчам падовете за околоочен контур на Шисейдо - страхотен продукт за над 35г и вечер!

Последна редакция: нд, 06 юли 2014, 09:58 от mamaLina

# 666
mamaLina, би ли разказала повече за крема на Шисейдо, от много време искам да му взема тестер, но все нямат точно на него, а вече съм спряла да рискувам без тестер да купувам. Аз имам много суха кожа, дали ще ми хидратира достатъчно? Между другото от добри отзиви тук исках да пробвам Chanel Sublimage и консултантката се тръшна как нямало да ми го продаде, не бил за мен, много бил силен кремът и не знам си какво:) Аз не съм се отказала де, някъде, където има тестер ще го пробвам все пак.. Изобщо не ме притеснява на 30 да ползвам кремове за по-зряла кожа, след като имам нужда.

# 667
Честно казано ме е страх да те посъветвам, защото моят контур не е сух. Става въпрос за много гъст и плътен крем, дълбокоподхранващ, но ми се струва, че не е най-подходящото за твоя тип кожа под очите. Иначе много ми се иска да ти кажа, че това е твоят крем, но нямам идея как се държи при толкова сух контур?! Би трябвало да е ок, като се има предвид, че това е най-тежката им артилерия, но знам ли, дано други момичета се включат- Защо не опиташ първо по-мазната им серия Benefiance ? Мнението ми е, че правилно си се насочила към марката, но ти трябва нещо от другите им серии в зависимост от състоянието на контура. Консултанките не ти ли препоръчват кой точно продукт като си пред тях?

Последна редакция: нд, 06 юли 2014, 10:44 от mamaLina

# 668
В момента даже съм с най-мазния околоочен на Шисейдо, да не кажа и изобщо, който е специално за  много сух контур, като го комбинирам пак с техен против тъмни кръгове. Но не виждам особен ефект върху кръговете, а и линийките не са намели особено, затова искам да пробвам нещо друго и този не знам защо ми вдъхва доверие:)

# 669
И аз съм виждала момичета под 30г. с леки бръчици под очите, но до сега не съм срещала жена под 30 със силно изразени бръчки около очите и по челото  Rolling Eyes

Sheki , аз мога да ти кажа какво да не купуваш  Laughing
Не съм доволна от кремчетата на Caudalie, но балсамът за устни ми хареса.
Аз харесвах Bio Performance на Shiseido, но не съм купувала от новото кремче и не знам дали е същото.
Бих погледнала и кремчетата на Guerlain

Новото е даже по-хубаво от старото. Заличава чудесно бръчици и подхранва много добре. Аз съжалих, че купих старото пак, а после пробвах новата версия и видях, че е по-добра.

# 670
  • София
Дами, моля за помощ!
Regal
age control
intensive serum, around the eyes and lips, botox effect, hyaluron lift
на Роза Импекс, Пловдив

някой ползвал ли го е? Случайно го намирам в шкафчето.  Crazy

# 671
Падовете на Шизейдо показани по-горе наистина са много добри. И аз мислех да ги похваля Simple Smile)

От Бенефианс и Биопърформанс (пак на Шисейдо) на мен повече ми харесва Бенефианс, макар и повече положителни отзиви в мрежата да има за Биопърформанс. За тъмни кръгове и подпухналост не зная дали има и по-скоро ми се струва, че няма ефект, но за фини линии определено има много добър резултат при мен.

# 672
  • Велико Търново
Препоръчайте ми крем за отпуснати клепачи - забелязвам с времето, че започват да се прихлупват Confused На 38 год съм, с изразени бръчици под очите Confused

# 673
  • София
Препоръчайте ми крем за отпуснати клепачи - забелязвам с времето, че започват да се прихлупват Confused На 38 год съм, с изразени бръчици под очите Confused
Доста хора използват на Филорга: deep and peel (може и да бъркам правописа).
Обикновено се поръчва от чужбина, а на мен не ми са ясни някой неща.
Ето темата за Филорга: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=773623.new;topicseen#new

# 674
  • Велико Търново
Благодаря ти, Maya  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт