Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени членовете на форума?
Каква е темата на дискусията за лубрикантите в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Темата на дискусията във форума се върти около бременност, желанието за деца, опит за зачеване, симптоми на бременността, подготовка за бременност и други свързани с бъдещите или потенциалните родители теми. Основните теми, обсъждани във форума, включват опит за забременяване, симптоми на бременността , подготовка за бременността , изследвания , лични преживявания и подкрепа между потенциални или бъдещи родители. Някои от темите, които се обсъждат във форума, включват опит за забременяване, симптоми на бременността , подготовка за бременността , изследвания , лични преживявания и подкрепа между потенциални или бъдещи родители.
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени членовете на форума?
-
Каква е темата на дискусията за лубрикантите в публикацията?
Темата на дискусията за лубрикантите в публикацията се върти около опита и съветите, свързани с използването им. Една от участничките споменава, че е забелязала разлика при употребата на лубрикант и насърчава другите да бъдат спокойни и да не се притесняват. Тя също така разкрива плановете си да увеличи количеството на лубриканта в бъдеще за по-добри резултати.
-
Какви симптоми е изпитала една от участничките след секс по време на овулация?
-
Какви са съветите и споделените опит относно употребата на лубриканти?
Искам да те попитам какво ти е обяснявал докторът за позата при обърната матка?Аз също съм с такава и съм чела доста,но общо взето навсякъде пише,че нямало значение каква е позата и това били измислици някакви.Знам ли?Все пак те моля да споделиш мнение:)Весел ден момичета.Чакам добри новини от всички ви
, но няма как. Тези дни и ще имам гости към петък, че събота съм рожденничка и ще празнуваме. Мен изобщо не ми се щеше, че не ми е много до това, но моят мъж каза :"НЕ - ЩЕ ТИ НАПРАВЯ РОЖДЕН ДЕН - ДАЖЕ ДА НЕ ИСКАШ" и така .. гледа да се разсеем. Поканил гостите преди мен..
Дори снощи след работа ме замъкна до фризьорката ми и си запазих час за прическа
, чеее съм си дала срок до началото на май, ако все още нямаме резултат да се помъкнем по доктори.

/, така сперматозоидите отивали точно в целта. Нищо не пречи да пробвате, пък знае ли се... 
пожелавм ти най вече здраве, лека и спокойна бременност и един пухкав бебо на есен и само положителни емоции за напред.