Отговори
# 555
Добро утро момичета кокичетаааа:)))Мис М имаш всичките най-добри пожелания и от мен  bouquetИскам да те попитам какво ти е обяснявал докторът за позата при обърната матка?Аз също съм с такава и съм чела доста,но общо взето навсякъде пише,че нямало значение каква е позата и това били измислици някакви.Знам ли?Все пак те моля да споделиш мнение:)Весел ден момичета.Чакам добри новини от всички ви Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover baloni sweating

# 556
Добро утро и от мен! Как сте?
Мен ми е толкова криво, не знам защо ... но се чувсвам ужасно. Днес оставам вкъщи и трябва малко да  wash hang newsm28  food002, но няма как. Тези дни и ще имам гости към петък, че събота съм рожденничка и ще празнуваме. Мен изобщо не ми се щеше, че не ми е много до това, но моят мъж каза :"НЕ - ЩЕ ТИ НАПРАВЯ РОЖДЕН ДЕН - ДАЖЕ ДА НЕ ИСКАШ" и така .. гледа да се разсеем. Поканил гостите преди мен.. Simple Smile Дори снощи след работа ме замъкна до фризьорката ми и си запазих час за прическа Simple Smile
Дани - ти как си, мила. Ходди ли вече на чичо доктор - какво ти каза. разкажи ни малко как се чувстваш
 Hug Hug Hug за всички

# 557
Добро утро и от мен, прекрасен и невероятно ползотворен ден ви пожелавам. Аз снощи се прибрах вкъщи с една торба с витамини, милото обаче беше много доволен - разбира се, като всеки мъж не помни от кое по колко трябва да се взема, нооо му приготвям едно коктейлче и за вечеря и за закуска с шепичка витамини и се моля от сърце да има някакъв ефект  Praynig, чеее съм си дала срок до началото на май, ако все още нямаме резултат да се помъкнем по доктори.

Прегръщам ви горещо и ви целувам и чакам положителни тестчета   bouquet на Мисс М пожелавам сбъдната мечта, много обич и щастие и много пари да си купи всичко останало  Hug

# 558
  • София
Здравейте момичета. Минавам да ви навестя. Няма с какво да се похваля.
Днес и БТ ми падна малко, не знам какво значи. Дано е нещо инцидентно.
Успешен ден на всички!

# 559
  • Монтана
Здравейте  Hug скоро несъм писала Simple Smile но си ви чета. Simple Smile Честито на МИСС М много здраве и щастие и всичко което си пожелаеш да ти сее сбъдне   bouquet

# 560
Благодаря още веднъж, много сте мили  newsm51
divine afflatus, позата е колянно-лакътна /кучешката  Wink/, така сперматозоидите отивали точно в целта. Нищо не пречи да пробвате, пък знае ли се...  newsm10
floretka наистина напоследък никаква те няма, на какъв етап си?

# 561
Мис лека и безпроблемна бременност от мен и 4естит рожден ден вси4ко най хубаво ти пожелавам

# 562
Здравейте момичета. Минавам да ви навестя. Няма с какво да се похваля.
Днес и БТ ми падна малко, не знам какво значи. Дано е нещо инцидентно.
Успешен ден на всички!
Весе, а по-принцип по колко дена ти е МЦ?

# 563
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен!   bouquet  Много здраве, щастие и любов!

# 564
  • София
Криси, различно - 28-33. Този месец ще е над 30 заради късната О.

# 565
Весе сигурно е инцидентно и моята на третия ден падна с две стотни и после се пока4и  дано да сте сгащили яйцето тоя път Hug

# 566
Здравейте момичета,аз не съм писала от миналата тема,но пък не пропускам да ви четя.Честито на виделите 2 чертички и успех на ловуващите тези дни.Аз почвам на чисто този месец ,без стимулация без лекарства,другата седмица съм на лекар и дано да има пораснало фоликулче.Този месец съм решила да меря темпер. дано да имам успех PraynigЛек и успешен ден на всички! Hug

# 567
Криси, различно - 28-33. Този месец ще е над 30 заради късната О.

И аз съм като теб, даже моята е малко по-късна. Някой казват че това е проблем, но има и забременели с такава О. за това не губя надежда.
Аз пък се радвам, че моята БТ падна защото бях болна и се молех по-скоро да пада.
Дано при теб е нещо инцидентно.

# 568
  • София
Алайа, проблем е О. при много дълъг цикъл. Примерно ако е на 25-30 ден. Овулация до 20 ден не създава никакви неудобства.

# 569
Здравейте момичета Hug ви всички до една. Аз тези дни не съм много свободна, но се опитвам да
ви изчета ( добре че не сте от най- активните )
Мис М  newsm59 Tada пожелавм ти най вече здраве, лека и спокойна бременност и един пухкав  бебо на есен и само положителни емоции  за напред.
Аз няма какво да се похваля, чакам си лелката около 5 и нямам никакви надежди да сме сгащили яйцето този месец. Признаци за имплантация никакви, почват да ми излизат обичайните 2-3 пъпки на брадичката и това е. Поне този месец не го мисля толкова много и няма да има сълзи накрая. Радвам се, че реших най- после да започна диетка и не съм се втренчила в бебо както предните месеци, а той/тя когато е решил да  дойде е добре дошъл/а.
Целувам ви всички

Общи условия

Активация на акаунт