Отговори
# 735
Здравейтее дамии,гадната лелка си трагнааааа newsm44, и сам вече доволнаа все пак нов месец,нов късмет нали  newsm53

# 736
  • София
Само да допълня Веселушко, че ако БТ е висока след О. и около дните на очакваната М. спадне, тогава е почти сигурно, че бременност няма.
И не е задължително Т. да е над 37. Важно е да има разлика поне 0,3-0,4 с ФФ.
Бибо, тестът е абсолютен +. Действайте!
Росена, за мен още нямаш положителен тест.

# 737
Eve_Lina не е така. В статията пише " Примери: Ако мерите БТ в устата в първта половина .....
Ами аз не съм казала че е бременна просто публикувах статията за да я разгледа? Simple Smile
 ....Веднага след овулация БТ разко се повишава с повече от 0.2 десети. Ако БТ се понижи няколко дни преди деня на очакваната менструация, това е признак че няма бременност. Ако БТ се задържи висока повече от 16 дена, е възможно да има бременност. Направете тест за бременност.  ....
Възможноооо еее!!!!!

# 738
blue_angel може би зависи какво лекуваш. Знам, че ако е възпалителен процес или гъби е добре да няма полов контакт, защото така само ще си "прехвърляте" един на друг гадинките, или по-скоро мъжът прехвърля на жената, така или иначе те мъжете са такива хлебарки... малко неща ги ловят  hahaha
Аз когато ползвах Полижинакса доки ми каза, че е добре 4 дена след като приключа курса на лечение да установя наново половите контакти. Но пак казвам, при мен беше възпаление, може би зависи от състоянието, което лекуваш.  Peace

Кажете сега, по-напредналите, да се пробвам ли с Presto-то, или не върши особено добра работа за установяване на бременност преди края на цикъла?  newsm78

# 739
  • София
Чилита, а кой ден след О. искаш да правиш теста?

# 740
По мойте сметки утре ще е 8ми ден (аз смятам утре да го правя).  Simple Smile

# 741
D`n`chilita, рано е за тестове.

# 742
Момичета това е линка за новата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=701316.new#new

# 743
 newsm49 Хайде време е браво Нелка

# 744
Здравейте момичета  Simple Smile   
На 31 си направих тест за О и беше положителен и на 01 рано сутринта с ММ  luvbed  Според вас дали има възможност да е прихванало нещо  fertilization  или е било прекалено рано?

# 745
  • планетата Земя
Здравейте момичета  Simple Smile   
На 31 си направих тест за О и беше положителен и на 01 рано сутринта с ММ  luvbed  Според вас дали има възможност да е прихванало нещо  fertilization  или е било прекалено рано?

Възможно е
Имаме нова тема

# 746
момичета дайте някои съвет само опити и нищо на лице 7 месеца надежди newsm45 а на колко теста съм пишкала малеее че преди време всеки месец закъсняваше ама нищо smile3511

# 747
  • В една слънчева къща...
Радинка, заповядай в новата тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=701316.0

Общи условия

Активация на акаунт