Отговори
# 690
Ако искате аз мога да пусна другата тема но ще е късно дове4ера сега нямам време.

# 691
  • до най-прекрасния мъж
Ех, как ме ковна само, Нелка  Hug!
Добре съм, надничам само и по-малко пиша. Имам странно напрежение долу, но сега се лекувам, та общо взето този месец съм го отписала. Иначе сексът не ни е забранен - нямам активна инфекция - и си се отчитаме, но по-скоро за удоволствие. Пия си добавките, слагам глобулките и чакам трети чист ден след следващия цикъл да отида отново при доки. Засега тази раничка ме тормози, дано се излекува. В работата също е пълна лудница и така. Нищо ново около мен. Около 10-12 чакам лелката. Ти как си?

# 692
Как сте момичета?
Аз не много добре  Weary
Нямам настроение нещо....Снощи съм ставала 3 пъти да пишкам,и като пишкам леко ми пари.Преди години имах цистит-лекуваха ме с едни хомеопатични хапчета,и 4 години не се беше обаждало.И от снощи пак.Имам болки в кръста и често уриниране.Трябва да се затопля явно.

# 693
Pretty Kitty - ужасно е това, не искам да те плаша, но аз какво преживях ноември... Тъкмо се запознахме тук с момичетата, беше ми първи месец на бебеправене и като ме почна цистит. Пих една седмица уринал и ябълков оцет с вода, понеже не смеех да пия хапчета да не би да е станало и така една седмица. Накрая инфекцията се качи в бъбреците и аз се принудих да споделя с личната че ме е страх да пия АБ, заради бебеправенето. Бях с бъбречна криза и пак се стигна до АБ, но доста скъп, който да е безопасен при евентуална бременност, така или иначе не беше се получило, ноо около 10тина дни преживях някакъв кошмар, защото реших че цистита е безобиден и ще го оправя с билки. Преди години съм лекувала и аз бактерии в урината с АБ, ноо тези 10тина дни бяха кошмар, за щастие се оправих, но вече много внимавам. Четох тогава, че има т.н. цистит тип "меден месец" - тоест проблеми, които възникват от прекалено много секс  newsm78, ние като за първи месец много ентусиазирани, си позволявахме по 3-4 пъти на ден  Embarassed ииии може и това да ми е създало проблем или просто настинката да го беше активирала, но знам какво е и те съветвам да вземеш мерки навреме, за да не стане сериозно  Hug.

# 694
Мен не ме боли много.Познавам цистита.Преди съм пишкала кръв заедно с урината.Сега е по-скоро от секса,понеже моя мъж като беше тук все пак правихме и може от това да е.Дори сега не ме боли,но като ми стане студено леко започва да ми пари.Аз съм имала кризи и съм стояла по 4-5 часа в тоалетната без да мога да изляза,но това беше преди години.Да чукна на дърво скоро не ми се е случвало.Ама така е като ходя с гол кръст...

# 695
И аз съм същата, не ми е кеф да се обличам и все ми е гол кръста, а вкъщи всички ходим боси на теракота, въпреки че не живеем на много високи температури, но така ни е кеф. И щерката която е на 7 ходи само боса на теракота, но след кошмара преди два три месеца и като знам, че сега се борим за бебе, гледам да се обличам и пазя и започнах и чехли да нося вкъщи, чеее не ми се ще да пия повече никакви хапчета  Hug

# 696
И аз гледам вече да се пазя,и избягвам лекарствата.Преди за най-малкото нещо и веднага взимах болкоуспокояващи,антибиотици.А сега-НЕ!Гледам в краен случай да е.  bouquet

# 697
  • Пловдив/Хихон Испания
Добър ден и от мен видях една много сладка мацка и реших да ви я пратя да ви нагушка всичките Heart Eyes:

http://www.google.co.uk/imgres?start=320&hl=en&sa=X& … ;tx=109&ty=67

Pritty цистита е много лошо нещо и аз често си се мъча с него, при мен  се активира ако изстина и то краката най-вече ако ги намокря...пази се много, много употита гадост е!! #2gunfire #2gunfire ако не се оправи скоро трябва да вземеш мерки 4е се задълбочава  Naughty

На всички един ползотворен ден ще пиша пак по-късно, че заваля работа като   sport027

# 698
Pretty Kitty мен много често ми се е случвало( винаги след много  luvbed) и пия Цистостоп Хроно. Изписа ми ги моята гинеколожка, като имаше на предвид че правим опити за бебе. Каза ми че са безопасни и че са на билкова основа. То пише и в указанието. И наистина след първата таблетка усещаш облекчение до 2 , 3 ч.
Момичета много ме боли главата от 3 дена ???? Sad

# 699
  • Варна
Aaa!!! Я аз като една по-голяма кака да ви се скарам!!! Какви са тия боси крачета по теракота и голи кръстчета??? Я по едно бодинце и по едни топли чорапчета с непързалящо стъпалце... Пак ще сте сладурки неотразими!!! Аз след следване дълги години на принципа, че "гъзарията топли" я как започнах да слагам боди и да ходя с пантофки... купувам си сладурски и се чувствам отново като принцеска Simple Smile
Ох, още нещо щях да ви казвам ама... фиууу мисълта излетя!!!
Евелинка, и мен ме мъчи глава вече цяла седмица...

# 700
  • до най-прекрасния мъж
Прити, циститът е много лош, лекувай се. Аз съм имала лека форма в комбинация с гъбички и направо полудях от парене, сърбеж и пишкане.

# 701
Миналата седмица ме боля 5 дни глава - всеки един ден, като в деня преди МЦ беше непоносимо.Уви, при мен винаги е признак за гадната напаст от Червен бряг! Tired

# 702
  • Варна
Мамче, на мен ми е рано за лелка, но миналата събота...вие знаете... беше много страшно главоболието. После говорих с лекар и стана ясно, че съм направила някаква мигренозна криза... Аз и преди съм имала, но не чак така.
Явно има нещо главоболно във въздуха... в твоя случай гостите са ти го засилили...

# 703
охх   Mam4е недей така че като се сетя ми става лошо дано да не е така. По принцип мен много рядко ме боли глава.И никога не съм забелязала да ме боли глава поради това че  МЦ наближава.Вчера и предния ден болката се появи вечерта( а през деня няма никаква болка ??), а днес с ставане от леглото - почуствах остра болка  ooooh!.
Ева Б. Мигренозна криза ???Каква е причината каза ли ти нещо?
Аз пък си мисля че е това че по цял ден съм вкъщи. Мисля че имам малко нужда от чист въздух, щях да изляза малко да се поразходя и да подишам чист въздух ,но ВАЛИ ДЪЖД Crossing Arms Wear Umbrella

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 14:00 от Eve_Lina

# 704
Весе за сега ще изследвам половите хормони най вече заради пролактин, но покрай него всички след седмица ще имам резултатите и се надявам поне да не е много лоша картината че с тва пропускане на Ц...
Нелка и на мен ми изглежда бременна графиката ти, не че разбирам много но ... ха дано
Еве и Ева и мен много често ме боли глава но при мен не е никакъв симптом така съм си от край време

Общи условия

Активация на акаунт