Отговори
# 705
Здравейте:)

От доста време съм регистрирана , но не съм намирала сериозна причина заради която да пиша.
Ноооооо, днес реших да споделя и аз. От 6-7г имам връзка и до сега с приятеля ми не сме мислили за дете, но тази сутрин се събудих с тази идея:) ( какво съвпадение , точно днес пристигнаха  гости от червения бряг) #Cussing out . Преди всичко искам да попитам дамите с опит (с противозачатъчните) ...след 3 месечно лечение на киста на яйчника с Мелева ..дали имам някакъв шанс за бебе?  Rolling Eyes

# 706
  • В една слънчева къща...
Кити, започвай да пише много вода, наливай се буквално, така като ти се припишка ще има какво да изпишкаш и ще те облекчи. Също се изчистват евентуално някакви бактерии така  Peace

# 707
  • Лондон/Пловдив
Тончи защо си мислиш , че ти пиша с лошо намерение или искам просто ЕК така да си правя вятър на устата ( в случая търкам копчетата ) . Я тогава да те попитам задържаният фоликул който вече се води киста с какъв произход е ( функционален или ендометриозен(дано не е 2 ) ) Обясниха ли ти , че де лекува и ако няма ефект се преминава към лапароскопски метод . Нещо много важно ако се спука сам има два варианта , единият е да усетиш само болки ( което е добре като вариант) другият е да се спука и с него да се спука кръвоносен съд в следствие яйчника се пълни с кръв и може да се спука ако не се оперира навреме .
 Някой беше сравнил миомата с кистата , че кой е казал , че с миома не се раждат деца ама тя е в матката или отвъншната страна . Някой ако иска инфо знам много защото съм с миома 1 см по предната стена . Няма как да се сравнят двете диагнози .
Може малко остро да реагирам ама като знам , че съм права се ядосвам ..... ( повече няма да коментирам обещавам)

# 708
Нели, и на мен ми харесва графиката, дано да има радост след броени дни! Стискам ти палци! Praynig
Момичета, обличайте се, как ходите холи, аз доста се обличам, а на кръста винаги имам боди, не мога да ходя гола! Rolling Eyes
Бени, стискам палчета! Praynig
Прити, пий вода наистина! Peace
Ивка, стискам палци за напред и на теб, заслужаваш го! Hug
Беборанка, не се отчайвай, ако не е сега, то идва нов месец! Peace
Веси, Ева, Тони, стискам палци момичета!

# 709
  • София
Весе за сега ще изследвам половите хормони най вече заради пролактин, но покрай него всички след седмица ще имам резултатите и се надявам поне да не е много лоша картината че с тва пропускане на Ц...

Защо след седмица? Те излизат за ден.
Блу, какви глобули слагаш? На мен винаги са ми забранявали секс, при лечение с глобули.
Дани, мерси.  Hug

# 710
Здравейте, момичета!
То станало време за нова тема .. от няколко дни не съм писала, просто, защото няма и какво. Една и съща е при мен .. чакаме си нервно резултатите и така ...
Вие .. как сте? Виждам, че има и нечакащи ... успех Simple Smile

# 711
Тончи защо си мислиш , че ти пиша с лошо намерение или искам просто ЕК така да си правя вятър на устата ( в случая търкам копчетата ) . Я тогава да те попитам задържаният фоликул който вече се води киста с какъв произход е ( функционален или ендометриозен(дано не е 2 ) ) Обясниха ли ти , че де лекува и ако няма ефект се преминава към лапароскопски метод . Нещо много важно ако се спука сам има два варианта , единият е да усетиш само болки ( което е добре като вариант) другият е да се спука и с него да се спука кръвоносен съд в следствие яйчника се пълни с кръв и може да се спука ако не се оперира навреме .
 ( повече няма да коментирам обещавам)
Чери, недей така. Аз ако не исках коментар, нямаше да го споделя тук. Не мисля, че пишеш с лоши чувства  Hug
Скрит текст:
Моята история с този фоликул е стара. И когато го видя за първи път док. искаше да види след 3 месеца как ще и заради него ходех и на 6м. да го следим да не расте, но той остана абсолютно същия през това време. Никакво развитие. Разбира се, че се бях притеснила и исках обяснение от Д-р Калева. Обстойно го е гледала и каза, че за киста може да се говори при над 3 см. и тогава ще търсим решение с операция, но на този етап не го допуска. Ако нарасне или си промени формата или нещо такова. Пълен бил с вода или някаква течност. Не се вижда мътен и нямало какво да ме притеснява на този етап. При бременност е напълно възможно да се махне сам. Тя оперира много страшни случай и не вярвам, че ако е за операция или ми пречи да забременея ще го остави така този "проблем".

Дани   bouquet

# 712
Момичета, много успех ви желая!  Hug Дано скоро да има мамита, които да се похвалят с ново тупкащо сърчице в тях  Hug
Аз мисля, че измислих как да кажа на съпругът ми /когато забременея/ че ще си имаме бебИ - на коремчето ще си напиша 1+1=3, ще го снимам и ще му го изпратя като ММС Simple Smile Разбира се ще съм в същата стая с него или поне ще имам изглед към него, за да видя изражението му. Не искам да го пропусна за нищо на света  smile3502

# 713
  • Варна
Чери, миличка, може аз да съм се изказала некомпетентно с това за приятелката ми с миомите... съжалявам!!! Не се сърди, душиченце!!!   bouquet

# 714
  • Лондон/Пловдив
Евче не ти се сърдя как бе душко , айде дано сте хванали яйцето .
Аз опредлено вече мога да кажа мина ми овуто бейби плана ми го засяка на 19 ден , аз мисля може и на 18 презноща да е била . Ами сега се почва великото тестване на 11 не трабва да идва , тест аз нали си имам 40 броя  Joy ще правя на 8-9 най- рано така че сега само ще стискам палци на гонещите яйца .
Много ми се иска поне 5 момичета за Св Валентин да зарадват мъжете си  Praynig

# 715
  • Варна
хахахах! Чери, сега си припомних твоите 40 теста... Simple Smile Аз нямам тестове за бременност у нас... и дано да имам закъснение, че да се наложи да купя... Имам само останали два Ову теста. Защо ми се струва, че някой беше споменал, че Ову тестовете могат да се използват и за установяване на бременност... или пак се проявявам като руса...

# 716
Защо ми се струва, че някой беше споменал, че Ову тестовете могат да се използват и за установяване на бременност... или пак се проявявам като руса...[/i][/color]

Ева и аз съм чела, но до колко е все пак вярно - незнам!

# 717
  • Лондон/Пловдив
Не се проявяваш като руса може да се засече , странното при мен е че си направих тест за ову като бях бременна , с едноседмично закъснение просто да видя дали е вярно . Ами при мен беше отрицателен почти не се виждаше чертичката , ама четох че не винаги показало . На какъв принцип показва ако има бременност  newsm78 ще ми е полезно да науча . Довечера като легнат мъжете ще потърся инфо .

# 718
  • София
И при мен тест за О. не показа при бременността.
На мен днес ми е 5-ти ден след О., по мои слетки. Мисля в четвъртък да направя един тест, че в петък ще пътувам, да знам какво е положението.
Обаче някак вътрешно нямам надежда, което е много лошо.
В главата ми се върти картината как пак ми идва и така месец след месец...На бърз кадър като по филмите...

# 719
И при мен тест за О. не показа при бременността.
На мен днес ми е 5-ти ден след О., по мои слетки. Мисля в четвъртък да направя един тест, че в петък ще пътувам, да знам какво е положението.
Обаче някак вътрешно нямам надежда, което е много лошо.
В главата ми се върти картината как пак ми идва и така месец след месец...На бърз кадър като по филмите...

Не се отчайвай! Някои тестове хващат 5-7 дни след половия акт. Мисли положително и ще стане Simple Smile Стискам палци да видиш 2те чертички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт