Слънцето с усмивка ни дари, ФЕВРУАРЧЕ тръпне за нови игри

• 71 436
  • 662
  •   1
Отговори
# 120
Честит рожден на малките бандити и бандитки! Всичко да са здрави, с весело детство и незабравими спомени!

Вержи, жалко за пропуснатото парти, но пък утре ще навксате с голяяяяма торта, а и подаръкът от детската градина е много мил и ще им напомня за деня Simple Smile Страхотно е, че така сте сполучили и с подаръка!

Елфи, браво за дипломирането!!! Чудесно е, че намираш време за сериозните себеутвърждаващи занимания. На мен ужасно ми липсва ученето и нямам търпение след 10 дни да започне курсът ми по френски - осъзнах,че ученето, дисциплината и книгите са ми голям стимул Simple Smile Още веднъж поздравления и дано дипломата ти донесе късмет в професионалната ти реализация.

Маринка, голям кулинар си имаш, много професионално говори Simple Smile)) Всъщност доста гладко говори пред камера и има много приятен тембър, няма да се изненадам да го видим на екран някои ден. С какво казваш се занимава сега Simple Smile

Диде, съжалявам за проблемите с работата на Жоро. Дано бързо се намери изход от ситуацията (каквато и да е тя).  Hug

Виде, моите поздравления за начина ви на живот. Искрено ти се възхищавам и радвам Simple Smile))

Мрм, и аз напоследък се счупвам от готвене ( 6 дни в седмицата, понякога по 2-3 пъти на ден) и усещам, че прекалявам и с хапването. Почвам да се плаша от себе си Simple Smile Ама ако се почувствам съвсем "застрашена", се поглезвам с ден по женски с Дара (заведение за обяд, театър, нова книжка) и така разпускам. А и "Отчаяните съпруги" много ме забавляват. Ще ми се да имах такива съседки... Ех, представяте ли си колко гот би било, ако наистина живеехме близо и пак общувахме всекидневно, ама не виртуално, ами наистина (Маринка, Ели и Мимето ще готвят разни кулинарни вкусотии, а Алхимикова ще ни бърка коктейли  Party).

# 121
Марте, и аз ги обожавам "Отчаяните съпруги" и осми сезон не съм го излгедала още защото знам,че е последен и ми става кофти само при мисълта. В кулинарната сфера съм като Сюзън -мога да направя макарони, които едновременно са сурови и недоизпечени:) Идеята ти би била страхотна и как обичам да играя на покер (точно както го правят във филма). Между другото веднъж с една приятелка си обсъждахаме филма и Жоро беше наоколо и после ме пита кои приятелки сме обсъждали толкова Joy а като му казах, че е филма много се смяхме Joy

А това за Жоро ме разби  Laughing Между другото голяма част от работата му е свързана с изнасянето на презентации и семинари и сигурно добре му се получава:)))

# 122
Честит рожден ден на днешната дружина! Весело детство!

Аз пък искам да уча турски. Предвид ситуацията в Европа, кризата, и бъдещото членство на Турция в ЕС, мисля, че ще ми е от полза. После може Китайски Wink.

Марте, и на мен ще ми е супер (ако аз ще готвя, че не разбрах), ще си казвате желанията и ще ги изпълнявам, и карти играя, и книжки обичам да чета, и коктейли обичам и даже много нося...Ако трябва ще се боядисам червена, въпреки, че перфекционизма на БРИ...вкъщи е като след цунами...не остана помен от това че сме в ново жилище, всички стени са надрани и нашарени...но важното е да сме здрави, отдавна сме решили с мъжа ми, че за стени няма да плачем, и не правя проблем на Деничка Simple Smile. А Боги ще го видим, дали ще е творческа натура...

Маринка, мъжа ти много разбира от готвене Simple Smile, трябва по-често да те замества Wink

Фокси, и тук ЧРД на момчетата, големи да пораснат! Много хубав подарък от ДГ, хубав спомен!

Деница днес цял ден се занимава с оцветяване и лепене, изрязвам фигурки от хартия, тя ги оцветява и лепи...как не й омръзна...

# 123
Маринка, гледах го аз и много готино свърши. Аз поне съм доволна. Ама ми липсват каките и мисля да го почна от начало, щом намеря свободно време (което едва ли ще е скоро). Мисля също да гледам и "Дом за нашите деца". Не толкова заради сюжета, а заради дрехи, прически, поведение - соц темата ми е много любопитна Simple Smile

Ели, точно теб имам предвид Simple Smile Ти си нашето кулинарно вдъхновение Simple Smile
 Аз пък симпатизирам на Линет - все си мисля, че си приличаме по разни работи (па и ПР ), само откъм бройката деца имам доста да наваксвам Simple Smile))

А за стените - на пролет хващайте четките и направо боядисвайте двете с Дени. Вкъщи почти всяка стена е различна, ама голям купон става. А и като е на водна основа боята не мирише и лесно се почиства с вода от всичко. Simple Smile

# 124
Елфи,честито дипломиране! Тази материя ти се удава със завидна лекота,та пожелавам ти да се реализираш успешно,да си удовлетворена и да помогнеш на много хора,оплели се в тези трудно разбираеми закони...Simple Smile
Марина....за Жоро или добро или нищо... Laughing Гледай си мъжа,че е много свестен.Разбра ли?  Naughty

Хайде на среща във Фенси! За кога говорим значи? Петък? 19.00 ч ? Да се преброим тези дни и да запазваме... cheers

Фокси,да са ви живи и здрави прекрасните момчета! Поводи за веселба може винаги да се намерят.Сега по-важното е да са здрави.  Hug

# 125
  • в гората
 Вержи, да са ти живи и здрави юнаците, да се разбират и много да се забавляват!

Елфи, честито дипломиране и успешно реализиране, мноого си добра наистина. Направо ми скриваш шапката. Даже преди време една позната ме питаше нещо свързано с обезщетенията за майчинство и аз й казах:"Влизаш в бг-мама, майчинството счетоводно, търсиш Елфи и питаш, тя ще ти каже".Браво все така да ти се получава!

После ще опитам пак да се включа, че сега трябва да приготвям закуската Wink.

# 126
Елфи, честито дипломиране и успешно реализиране, мноого си добра наистина. Направо ми скриваш шапката. Даже преди време една позната ме питаше нещо свързано с обезщетенията за майчинство и аз й казах:"Влизаш в бг-мама, майчинството счетоводно, търсиш Елфи и питаш, тя ще ти каже".Браво все така да ти се получава!

Хахах, аз също съм препоръчвала Елфи на колежка Mr. Green

Елфи, честито  bouquet

ЧРД на София на Рени, да е здрава и щастлива Hug

# 127
Добро утро!

Вижте на какво клипче попаднах..Бях го забравила и ми стана много мило.Какви малки бонбони са били днешните ни порастнали сладури!  Laughing Изровете и вие по нещо,та да си ги припомним... Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=1DwvR_XOTVA

# 128
  • София
Добро утро и от мен, айде кажете едно "добре дошла" на завърналата се WinkРРРР

Честит рожден ден на всички сладурчета, минали, днешни и ако изпусна и занапред и бъдещи празници на вече порасналите ни мъничета!!!! Simple Smile

# 129
Иве,липсваше ми твоя ник  Laughing

Това за добро утро  Whistling

# 130
  • София
Ех, Раде и вие ми липсвахте, ама сега ще намирам повечко време пък, така и така пиша при юлки, ще си се отбивам и тук, работата може и да почака с 5 минути на ден Simple Smile)))

# 131
  • София
Добре дошла Ивееееееееее:)))

# 132
Силве, много сладко си се сетила. Ето зимата на 2010 :http://vbox7.com/play:33c01606

Ние днес имаме годишнина, но се изпокарахме още от сутринта, така че не празнуваме. Иначе с Рали ходихме на театър с актъори на "Снежанка", много е очарована, не като от кукления театър.

Иве
, добре дошла Hug Как си? Драсни повече от три реда, от онези твоите дългите Simple Smile))

# 133
Почерпете се от мен днес, че цената ми се вдигна с една единица.
Иначе ние с Яна бяхме днес на Маугли, пиесата беше поносима. Взех билети за Огнивото за другата събота и за Аладин на 17.02

# 134
Ивееееее, честитооо, аз винаги всичко последна разбирам, не знаех, че си бременна  Hug Много, много се радвам, лека и спокойна бременност ти желая и малка сладка госпожица да ви зарадва!

Елфи, и на теб честито, звучиш доволна т себе си, а това е най-важното. Дано да имаш все така ентусиазма и силите да помагаш, не само "про боно"  Peace

Среща, среща, среща, среща - и аз съм за Фенси на паветата, давайте да се броим.

Общи условия

Активация на акаунт