Вержи, жалко за пропуснатото парти, но пък утре ще навксате с голяяяяма торта, а и подаръкът от детската градина е много мил и ще им напомня за деня
Страхотно е, че така сте сполучили и с подаръка!Елфи, браво за дипломирането!!! Чудесно е, че намираш време за сериозните себеутвърждаващи занимания. На мен ужасно ми липсва ученето и нямам търпение след 10 дни да започне курсът ми по френски - осъзнах,че ученето, дисциплината и книгите са ми голям стимул
Още веднъж поздравления и дано дипломата ти донесе късмет в професионалната ти реализация.Маринка, голям кулинар си имаш, много професионално говори
)) Всъщност доста гладко говори пред камера и има много приятен тембър, няма да се изненадам да го видим на екран някои ден. С какво казваш се занимава сега 
Диде, съжалявам за проблемите с работата на Жоро. Дано бързо се намери изход от ситуацията (каквато и да е тя).

Виде, моите поздравления за начина ви на живот. Искрено ти се възхищавам и радвам
))Мрм, и аз напоследък се счупвам от готвене ( 6 дни в седмицата, понякога по 2-3 пъти на ден) и усещам, че прекалявам и с хапването. Почвам да се плаша от себе си
Ама ако се почувствам съвсем "застрашена", се поглезвам с ден по женски с Дара (заведение за обяд, театър, нова книжка) и така разпускам. А и "Отчаяните съпруги" много ме забавляват. Ще ми се да имах такива съседки... Ех, представяте ли си колко гот би било, ако наистина живеехме близо и пак общувахме всекидневно, ама не виртуално, ами наистина (Маринка, Ели и Мимето ще готвят разни кулинарни вкусотии, а Алхимикова ще ни бърка коктейли
).
а като му казах, че е филма много се смяхме
.