Слънцето с усмивка ни дари, ФЕВРУАРЧЕ тръпне за нови игри

• 71 446
  • 662
  •   1
Отговори
# 135
  • в гората
 Момичета, аз таковата - за срещата  Embarassed. Все не се дореждам и малко ме е срам да се обаждам, но да питам все пак - може ли да е по-ранна(обедна, следобедна)? 

# 136
  • София
mama_pettty, ЧРД, много здраве и усмивки!
Много искам среща, преброявам се.
Весе, и ти като мен по нощите четеш, а Simple Smile

# 137
мама Пети, честит рожден ден! Да си здрава, обичана и успешна!   bouquet

Силве, Маринка, много хубаво сте се сетили с клипчетата. Страхотни фъстъци! А Раличока колко бърбореше от съвсем-съвсем мъничка! Даже съпругът ми си спомня едно клипче, където Рали на Силвето беше на месеци и си 'говореше': тъка-тъка-тъка Simple Smile

Иве, преминаха ли ти първите неразположения от бременността вече?

Момичета, разказвайте как минаха рождените дни. Показвайте снимки Simple Smile

На майка ми утре й предстои лапароскопска хистеректомия, ама гледам да съм позитивно настроена, че тя се паникьосва и без друго повече от необходимото. Вярвам, че всичко ще бъде наред.

# 138
  • София
 Embarassed  Чета чета  Миме  Wink
Айде да взема и да пиша.

Марте,стискам палци за майка ти!!!

За срещата,ако е по-обяд ще дойда с малката  Laughing
Но ако е вечер,както предполагам,че ще бъде,за да си се съберете като хората,но аз няма как,защото малкото още яде понякога и на час и не мога да я оставя,защото има риск да се събуди гладан и да се чудят какво да я правят,а от шише не и давам,иска ми се да си е на цица  Laughing

Пете, и тук честито да си ни жива и здрава!!!

Елфи пропуснах да ти честитя успеха,давай все напред!!!

Аз да си призная съм много зле,не съм снимала с камера Ники,защото нямаме,а клипчета с апарата не съм се сещала да правя,защото не са много добри като качество:( Сега ме е яд,ама късно...

# 139
  • Пловдив
Добро утро.Лека и успешна седмица на всички

Марте,всичко ще е наред с операцията.Нормално е майка ти да се притеснява.Единствения дискомфорт е от газа,който изчезва за 2-3 дни.Къде ще я оперират?Плевен ли?

Честит Рожден Ден на Виктор и Християн!Честит Рожден Ден на Полина и Надя!

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 08:45 от ♥Elfita♥

# 140
Честит рожден ден на Надя, Полина, Християн и Виктор. Бъдете здрави и щастливи мили деца!

Иве  Hug Hug Hug ама много готина лентичка. Тайната вече не е тайна. Simple Smile Спря ли пътуванията вече? Как си? Пиши де, работата няма да избяга.

Марте, стискам палци и се надявам всичко да мине добре.

Виде, ами то по-ранна среща освен през събота-неделя трудно може да се организира.

Днес Йоан е на ски от деткста и супер много съм се притеснила- как ще ги извозят до там с автобуса, добре ли ще се чувства, топло ли ще му е, студено ли, абе луда работа.
На моменти като го гледам и си казвам колко голямо момче си имам, ама от друга страна мъници са си все още и още си имат огромна нужда от нас.

# 141
Честит рожден ден на Надя, Полина, Християн и Виктор!
Деси, Яна също днес замина на ски училище от градината, мъжът ми я предаде на госпожите и ски учителките, влачи и една раничка със собствена екипировка... ще е цирк. Най-важното е, че дедето е щастливо и отива с огромно желание. Не се тревожи, ски учителките се грижат за тях, гледала съм много детски групи горе ан Алеко. Вие от кое ски училище сте - Дино ли?
Искам да ти благодаря за инфото за клубчето, където ще празнувате РД на Йони. Ние също се спряхме на него, макар да ми е притеснено, че ще е лекичко тясно за родителите, че са 20 души. Бях харесала и един по-голям клуб, но нямаше никакви подходящи свободни часове. Избрахте ли си парти? Яна споменава нещо за индианско парти, има го като вариант, че напоследък май всички правят пиратски партита и да има разнообразие.
Иначе ми направиха много добро впечатление, много са мили, дано да останем доволни. Избрахме идиния от пакетите им, малко се тревожа дали хапването ще стигне, но пък на кого ли му се яде сутрин в 10,30? Разкажи после как е минал празника ви, доволни ли сте... През лятото имат много сладка градина и ако е добре, мисял да повторя за РД на Ирина.

# 142
Да почерпя за рожденият ден на моята София:

Бяхме в клубче, за съжаление половината деца не можаха да дойдат, защото бяха болни, но пак си изкарахме хубаво и беше много весело Simple Smile получихме много подаръци, предимно книжки Heart Eyes сега ми ги носи по цял ден да й ги чета Laughing

Честит рожден ден на всички февруарчета, които разнуват днес Simple Smile да са ни живи и здрави Heart Eyes

Да ви питам на колко години мислите да водите децата на ски?

Аз водих синът ми на ски за първи път този уикенд и много му хареса, ама за малката май е доста рано, знам ли? Аз досега не бях карала, вчера ми беше за първи път, инструктора ме пусна по пистата, която хич не беше за начинаещи и аз много хубаво се засилих, ама накрая на пистата като не знаех как да спра, защото никой не ми беше казал и да видите как още по-хубаво паднах Laughing

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 10:05 от Reni.

# 143
Пете, нашата градина е с Марина Спорт. Знам, че ще ги гледам, но ми е притенено. От групата на Йоан са само той и още едно момиченце. Дано им хареса и да са здрави. Това е най-важното.

За детския клуб - радвам се, че ти е харесало и дано да останем доволни. Ние сме в неделя сутринта, въпреки че рожденният ден му е утре. Стори ми се много неудобно да го организираме през работен ден и то след цял ден ски.
Дано сме здрави и ние и гостите ни, за да изпразнуваме рождения ден. Пакет не сме избирали, трябва да се обадим през тази седмица да кажем. Колебаехме се между първия и втория, но най-вероятно ще заложа на първия, защото говорих с една колежка, която ми каза, че за 16 възрастни първият пакет им е бил повече от достатъчен, като накрая са им опаковали храна и за вкъщи.
Емо избра рицарско парти, защото като отидохме Йоан беше много зает да си хапва солетите и да оглежда. Но след това като го попитахме каза, че искал пиратко. Та се чудя на какво да заложа все още.

Рени, според мен родителите трябва да се водят по децата и така да преценят, кога са готови за ски и кога не. Йоан прояви желание, но това нищо не означава. Трябва да опита, за да видим ще става ли скиор от него или не.

# 144
Деси, и при нас са 2 дечица от групата. Поне знаеш, че госпожата основно с тях ще се занимава. Всичко ще е наред, Йони ще е доволен, ще видиш. А и това май са първи стъпки в самостоятелността.
Аз ще избера вероятно първия пакет, момичето каза, че и 1 бутилка алкохол може да си занесем, знам ли нашите приятели дали няма да им скимне да ударят по едно.  Wink
А за партито- то май не е нужно да го избираш прекалено рано. Просто разпитай кое парти какво представлява. Аз за индианското се тревожа, че имаме дребосъци на по 1,5 -2 години, да не вземе да се уплаши някое. Но предполагам, че по-скоро ще търчат с индиански викове насам-натам и ще е весело. Ще разпитам девойките, когато отида до уточняваме. Днес само ще пратя мъжа ми да занесе капаро. Аз харесах чистотата и милото отношение и по телефона, както и на място. Мисля, че децата ще са доволни.
Ние като отидохме, беше заредено за РД и на масите имаше плата от 1-я пакет. Стори ми се малко, но със сигурност сутрин не се яде, поне това показва опитът ми от рождени дни, на които сме били.

# 145
  • София
ЧРД на София, Жанет, Руси и Изабела на патерички
ЧРД на Виктор, Полина, Надя и Християн!
Пожелавам ви много здраве, усмивки и весели игри!!!

Ние сме младоженци от вчера, а Белка е на SPA почивка Simple Smile
Хем много ни липсва вече, хем правим разни неща, на които нямаме "право" докато си е тук Simple Smile /като гледане на филми преди 22:00ч/

И при нас има ски училище, но решихме да го пропуснем, че още не сме я качвали никога и не знам дали ще й хареса....

Срещата от колко часа е? Аз съм ЗА  Mr. Green

# 146

Ние сме младоженци от вчера, а Белка е на SPA почивка Simple Smile
Хем много ни липсва вече, хем правим разни неща, на които нямаме "право" докато си е тук Simple Smile /като гледане на филми преди 22:00ч/

Братче, братче, братче  luvbed 1dating newsm74

# 147
Наде,ЧЕСТИТО! Браво на вас! Дълги и щастливи години в "брачните окови"... Laughing  Hug

Значи за срещата,засега,сме около пет.Надявам се,че ще станем поне десетина...Simple Smile Предлагам 19.00-19.30 ч ?

И ние ще празнуваме в неделя в детски клуб.

# 148
  • София
А кога ще е срещата, аз не съм разбрала нещо? - аха, върнах се и четох, за петък говорите, ама ние пък ще пътуваме от четвъртък до неделя, пуснала съм си 3 дни отпуска, пууу, да му се не види, липсвате ми, от ноември не съм ви виждала  Hug

Отдавна вече не ми се гади, най-много 1 път   седмично, но този път беше доста повече отколкото със Стани, дан е кажа по цял ден ми беше кофти...

Вече няма да пътувам пък, на 30ти май ми започва болничният преди раждането Wink

Пети, честит рожден ден с малко закъснение, жива и здрава и много, много щастлива!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Липсвахте ми  всички bouquet

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 15:27 от iva_angel

# 149
А фиксирахме ли ден за срещата?  newsm78

Иве, време беше да се разпишеш. Simple Smile Стани как приема новината за бебето?

Общи условия

Активация на акаунт