Слънцето с усмивка ни дари, ФЕВРУАРЧЕ тръпне за нови игри

• 71 452
  • 662
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Деси, ами той си е егоистче, та не е много щастлив, ревнува от сега, а какво ще е като се роди детето не знам, но се надявам да свикне, то и за него ще е добре да не е единствен, малко възпитателно дам у подейства...иначе ту братче искал да си играят, ту сестричка да си я пазел, мъжка му работа Simple Smile

# 151
  • София
Наде,ЧЕСТИТО! Браво на вас! Дълги и щастливи години в "брачните окови"... Laughing  Hug
Силве, дълги, дълги...колко да са дълги - 3 дена Wink В четвъртък се завръща малката Simple Smile
На срещата аз ще дойда към 8-8:30, че имам и друга среща преди това... и макс до 11 ще остана, че пък в събота ще празнуваме още от сутринта... Натоварена програма  Rolling Eyes

Иве, и аз много се радвам на участието ти Simple Smile

# 152
За петък ли последно? И аз съм "ЗА", че от няколко дни съм станала ужасна песимистка за всичко и имам нужда да се заредя с добро настроение..

# 153
Неееееее, в петък идва сестра ми с децата и ще останат до неделя.

# 154
Добро утро момичета,

Малко тортичка за рожденията ден на Джордан днес.  Да ни е жив и здрав и Господ да го закриля.  

Честито и на всички други малки водолейчета - рожденици днес!   smile3501

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 08:46 от Биби-джиби

# 155
  • Пловдив
Биби-Джиби,да ви е жив и здрав Джордан!

Честит рожден ден на Ралица,Радина,Таня,Ивелина,Калина,Ая,Габриела!
Честит рожден ден на Йоан,Михаил,Самуил,Данаил!

# 156
Честит рожден ден на Ралица, Радина, Таня, Ивелина, Калина, Ая, Габриела, Джордан, Йоан, Михаил, Самуил и Данаил!

Кой ще звънне във Фенси?

# 157
Честит рожден ден на голямата тайфа днес  bigdance2

# 158
Честит рожден ден на всички роженици, празнуващи днес!
Бъдете здрави мили деца и винаги бъдете повод за гордост на вашите родители!

Да ви почерпя и за рождения ден на моето детенце.

# 159
Честит празник на нашите прекрасни февруарчета, родени на този слънчев ден преди 4 години! Да са ни здрави, весели и да имат много късмет!

Почерпете се за здравето на моето съкровище Миши  Hug

# 160
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОЛЯМАТА БАНДА, ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! Бъдете живи, здрави, весели, игриви и любопитни деца! Весел празник!

# 161
Честит 4- ти РД на вс пораснали момиченца и момченца! Бъдете мн здрави и щастливи!

# 162
Честит рожден ден на Ралица, Радина, Таня, Ивелина, Калина, Ая, Габриела, Джордан, Йоан, Михаил, Самуил и Данаил! на всички пожелавам, здраве и много весели игри със приятели добри, много подаръци от сърце!

# 163
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНАТА ГОЛЯМА ГРУПА!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ,РАДОСТНИ И ПОСЛУШНИ!!!

За среща аз съм за,идвам  даже тичам...animal037.
Маринче, така зададен въпроса кой ще звъни...на теб не ти ли се звъни Mr. Greenшегувам се,аз ще се обадя още днес,правя резерве за 8 човека в 19.30,да има време да стигнат всички,че иначе май там пазят 15 минути.Надявам се и картата за % да ми е валидна още Mr. Green

Весе,Виде,иска ви се обедна среща,ама няма Heart Eyesлятото на някоя поляна.
Деси,Пети(честит рожден ден на теб на патерички,да те слушат всички домашни ти желая),завидях ви за ски училищата.Аз имам наблюдения на Алеко,и съм сигурна ,че всичко ще е наред.Контрола с най-малките е строг и непоклатим,там място за грешки няма.Е случвало се е да се прибираме пеша от горе до долу една зима,но целия ден валеше жестоко и всички рейсове закъсаха,та от опесачителната до долу пешачката,аз бях в един от рейсовете с най-малките,а на тях им се спи,гладни,реват....две носиш на хълбоците си,други се държат за теб,Голямо приключение беше,но живи и здрави в 19.30 се прибрахме в София Laughing

При мен много промени има,като за начало деля дом със свеки за няколко месеца.затворихме заведението,че бая ни набута и сме на път да фалираме и другите неща,та сега сме свили сармичките...ама здраве да е,пари се изкарват,пък и нали уж като удариш дъното след това се изплува по лесно...времето ще покаже.И сега е времето да вметна,че това да имаш баба в къщата си е лукс и то страхотен.
С децата си се гледкаме,че и детската я спряхме(нали сме единствените неприети и ходехме на частна),но сега вече минавам и на варианта с уреждането на държавна по втория начин.Не знам,аз ли не правя нещо както трябва в този сайт,ама все сме на някакви невероятни места в класиранията newsm78
Сега вече имам и повече точки,че ще живеем на Орлов мост след 2 месеца,а на мен там ми е регистрацията и ще се пробвам в тамошните детски.

Айде до скоро мили ми приятелки  bouquetЦелувки на малчуганите Heart Eyes

# 164
Петък 08.02.2013 вечерна среща гореща,19.30 във Фенси на бул.Цар Освободител 10.Резервацията е на мое име.Бъдете точни и гледайте да се съберем поне 5.

Деската, не можеш ли да вземеш сестра ти с теб,а мъжете да се оправят с децата? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт