Слънцето с усмивка ни дари, ФЕВРУАРЧЕ тръпне за нови игри

• 71 453
  • 662
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Честито на многото сладки рожденици - да са много здрави и усмихнати!
Много се радвам за срещата, че нещо и аз съм в някаква дупка и имам нужда от приятна компания.
Десика, дано измислиш нещо за петък.
Виде, при теб съвсем невъзможно ли е вечер?

# 166
Честит рожден ден на принцесите Ралица, Радина, Таня, Ивелина, Калина, Ая, Габриела и юнаците Джордан, Йоан, Михаил, Самуил и Данаил! Да имате прекрасно детство, мили дечица!
Аз ако успея да кърмя следобед, така че вечерта бебка да яде каша Лека нощ, може и да се пробвам. Всичко зависи от дребната кифла, дали ще е в настроение, дали ще спи през деня... Стискайте ми палци, може и да стане чудо!
Мимееее
, Миме, да делиш покрив със свеки не е китка сигурно, ама дано поне помага. Иначе жалко за заведението. Ти защо не го обърна на детски клуб? Не е ли приличен бизнес? За градината е кофти, ама като няма избор... Дано се оправят бързо нещата при вас.
Иначе съм супер доволна от ски училището. То се оказа, че 10 деца ги гледат 5 ски учители, 2 госпожи, 1 лелка, директорката и 2 шофьори. Много вожд, малко индианец. Иначе моята малка Линдзи Вон утре трябва да си носи 8 лева за влек. Ужасно съм горда с нея!

# 167
Честит рожден ден на цялата днешна банда! Да са живи и здрави!!!

Миме,мерси за организацията...отново... Laughing Наистина много промени при вас.Направо отваряте нова страница.И само така- с оптимизъм.  Hug Във всяка ситуация си има плюсове-стига човек да съумее да промени гледната си точка.А ти явно си успяла.Намерила си предимства от съжителството със свеки... Laughing
А за срещата мисля,че даже ще сме повече от 8.

Пети,с право си горда от бъдещата ски звезда! Разсмя ме-наистина "много вожд"... Grinning

Иве! Кога ще споделиш пола на бебето?! Ще успееш ли за петък да дойдеш?

# 168
  • София
Добро утро Simple Smile
Както и очаквах, при нас разбирателството не продължи дълго... Първата вечер всичко беше идеално, ама всичко!  Embarassed На следващия излизахме с приятели и беше ОК.  Party Но снощи излизахме двамата и така се скарахме  #Cussing out Нищо ново, разбира се и днес сме добре, но явно проблемите ни си стоят с или без малката наоколо  Tired

Миме, много съжалявам за заведението Sad Но ми се струва, че проблемите сплотяват семейството... Дано и при вас да е така  Hug

Иве, честит празник! Да ти е жив и здрав Стани! Да те радва много и да се гордееш с него!

Васи, ЧРД и на Митето! Пожелавам му здраве, усмивки и много приятелчета Simple Smile

# 169
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Станислав и Димитър !

# 170
Честит рожден ден на Стани и Митето! Да растат здрави, щастливи и добри деца!
Наде, две от три идеални вечери никак не е зле, все пак! Не унивай, май това е животът, доста радост и малко горчилка от време на време!
Иве, искаме снимки на тумбака скоро!
Миме, дай да помагаме с градината, ще изчисляваме вероятности, ще огледаме най-приемливите варианти, може пък и да стане. Вие не получавате ли точки за породени деца? Има градини, които дават бонус, ако децата са с по-малко то 2 години разлика. При Мая и Влади не беше ли такъв случая?!?

# 171
Честит рожден ден на Стани и Митето. Мили деца бъдете здрави, усмихнати, лъчезарни и щастливи.

Мими, Мими, надявам се при вас да се случи поговорката всяко зло за добро. Радвам ти се, че във всичко намираш макар и капка оптимизъм. Успех и късмет пожелавам!

Пете, при нас ските са лека драма. От вчера не иска да ходи и то не защото не му хареват ските, а защото ходят с други учителки и по-големи деца, както и защото сутрин го оставаме в друга група и там чакат докато се качат в автобуса. Дори не знам дали ще изкараме до петък.

Наде, проблеми са навсякъде. При някой двойки повече от необходимото, но както се казва не всичо е цветя и рози.

За срещата нямам шанс за съжаление. Не мога да взема сестра ми с мен, защото това означава да оставим трите деца на Емо. Не си го представям, а вярвам че и той така. Нищо, да си изкарате много добре, а аз се надявам вече за следващата.

В черна пропаст съм и аз. От миналата година някакъв карък ме е налегнал, ама във всичко. Пропуск май няма.  Confused

# 172
  • в гората
 Честит рожден ден на бъдещия батко - Стани, и на Митко! Много здраве и късмет!

Миме(mrm), не ми е невъзможно и мисля да се класирам за срещата, че аз пък страдам от липса на социални контакти. Защото, както всички знаем - много хубаво, не е на хубаво. Имам предвид, че в нашата селска идилия, страдаме от липса на контакти със себеподобни Sad. А иначе Фокси добре ме е описала - рошава и по анцуг, даже в първия момент се замислих дали не ме е видяла отнякъде  Laughing .

Миме(алхимикова), много кофти се е получило, но винаги е по-добре да се откажеш навреме, отколкото да влачиш губещ бизнес. Ще измислите нещо по-добро сигурна съм. Ти си предприемчив и креативен човек, така че мога само да ти пожелая повечко късмет!

Наде, какво да ти кажа, не съм ви виждала заедно, но доколкото мога да съдя по снимките ви ми изглеждате много готино семейство. Не бъди толкова мнителна, имай малко повече вяра във връзката ви! Имам чувството, че винаги подхождаш към романтичните ви моменти с мисълта, че са подложени на провал. Отпусни се и се наслаждавай на мига!

Елфи, да не забравя да те питам, как провеждаш консултациите си по интернет? Имам въпрос към теб...

# 173
  • София
Здравейте, много благодаря за пожеланията, не съм чела много, много, след малко, сега да ви почерпим с виртуална тортичка, че нашата и тя с динозавър (любимата ни тема), ама не сме я снимали още Simple Smile

Силве, няма да успея за срещата, за този петък се гласите, нали, много искам, ама утре заминавам за Трявна на почивка до неделя Simple Smile

Сега се връщам и да чета Simple Smile

# 174
  • София
.. при нас ските са лека драма. От вчера не иска да ходи и то не защото не му хареват ските, а защото ходят с други учителки и по-големи деца, както и защото сутрин го оставаме в друга група и там чакат докато се качат в автобуса. Дори не знам дали ще изкараме до петък.
Силно подозирам, че и при нас щеше да е така  Mr. Green

Наде, какво да ти кажа, не съм ви виждала заедно, но доколкото мога да съдя по снимките ви ми изглеждате много готино семейство. Не бъди толкова мнителна, имай малко повече вяра във връзката ви! Имам чувството, че винаги подхождаш към романтичните ви моменти с мисълта, че са подложени на провал. Отпусни се и се наслаждавай на мига!
И е така, и не е така... Аз че преувеличавам проблемите, е вярно, но и те съвсем не са за пренебрегване. Много добри приятели сме, както е видно и от снимките... но до там - друго няма  Cry а няма и да има, както стана ясно след вчерашния "разговор"...

И мисля направо да организираме следващата среща - искате ли на 8-ми март?

# 175
  • София
Уф, прочетох, браво на малките скиорчета!!!

Мими, горе главата, душа, живи и здрави това е важното   bouquet

И за всички в депресия, знаете ли на мен с тези хормони какво ми е,  ще взема да дойда и всичките да ви ступам, а, ма ха, какви хубави дечица имате, това е важното, в живота има върхове, има спадове, то няма как едното без другото, ама всички вие сте силни и готини и ще бъдете щастливи, знам го!

Наде, споко, Митко пак е на сухо горкия, уж си викам този път няма да го тормозя човека, ама като не ми се иска...нещо явно на мен бременността така ми действа, горкият човечец, ако оцелеем до юли значи и така може Wink))))

За срещата както казах съм на почивка, ама за 8-ми март съм много, много ЗА, тогава все си мисля, че няма да има мъж, който да откаже да гледа детето за 1 вечер Simple Smile)))))

# 176
Радвам се, че всеки път, когато отворя форума има нови мнения и постове. Хайде момичета преместете се тук, стига с тоя FB.

Иве, приятно изкарване на почивката, да си починете и да се нагушкате  luvbed

# 177
  • София
Хехе, Деси, ние ще сме с малкия, майка ми и баща ми, така че надали ще успеем, ама Simple Smile))))

Иначе, аз съвсем тихичко да се похваля, че тази година оценката ми за работата е много добра и ще ме предложат за повишение, то не е сигурно още, защото не го решава шефът, ама поне ще ме предложи и много ме похвали, много съм щастлива...да стискате палци Simple Smile

# 178
Радвам се, че всеки път, когато отворя форума има нови мнения и постове. Хайде момичета преместете се тук, стига с тоя FB.

Да, аз вече спрях да пиша там:)

Миме Hug

Да ви питам знаете ли какво да се направи като съседите от долните етажи не си плащат режийните и всички сме без асансьор и ток на стълбището? Вече две седмици ги чакаме да платят (домоуправителя каза,че ще ги чакаме), ама ние сме на 5-ия етаж и всеки ден имам 4 излизания и вече не се издържа ( на всичкото отгоре с фенер, защото стълбището няма прозорци)...Какво се прави в този случай?

# 179
  • София
ЧРД на Стани и Митко!
И на мен ми е кеф да чета тук - някак си по-лични са нещата Hug
Пети, браво на скиорката, дано и другите да са доволни. В нашата ДГ няма ски училище, но тя Михаела хич я няма по физическите усилия, така че не е фатално.
Десика, и аз съм от преди Нова година в дупка - само проблеми и нерви.
Иве, права си да не се ядосваме. И на мен основен проблем са ми бременните хормони - на сестра ми де, ама е нещо страшно, цяла нощ не съм спала след поредната и истерия.
Алхимикова, около теб никога не е скучно - ще разправяш.
Дорабела, ако си наемете фирма (външен домоуправител) няма ли да се реши проблема за в бъдеще? Много е тъпо така.

Общи условия

Активация на акаунт