Слънцето с усмивка ни дари, ФЕВРУАРЧЕ тръпне за нови игри

• 71 459
  • 662
  •   1
Отговори
# 180
Момичета,не знам какво и как да напиша,чудя се какво точно да напиша,но оставам без думи.Искам да благодаря на всички ви за това,че сигурно сте отделили от паричките за по-хубав подарък за рождения ден на своето детенце.Много ви благодаря,но наистина ме разплакахте.Даже сега плача като ви пиша.Както казах на момичетата най-малко съм очаквала помощ от тук.Не съм и искала да пиша за проблемите ни,защото знам,че просто всеки си има семейство и има разходи.Опитвали сме да намираме средства и дори роднини , приятели и познати с по-големи възможносто не са откликвали,което е жалко,защото наистина има какво да направим,но за да е по-добре Виктор трябват много средства.Виждала съм как близки не могат дори и да искат да помогнат,но и такива,които имат възможност,но не искат.Най-малко съм очаквала,че хора,които не ни познават лично биха били толкова съпричастни,а дори и не пиша в темата, спрях и да чета,защото съм се превърнала в лекар из ровене из американски форуми и различни лечения.Понякога си мисля,че гледам един филм, след който ще се събудя и ще си кажа,че не е истина,но нашата борба е всекидневна.Много има за разказване,но не съм искала да ви натоварвам с нашите проблеми.Огромно благодаря на всички и целунете и прегърнете дечицата си от нас.Просто плача докато пиша момичета.Ще се включа по-късно да ви пиша за нас,защото сега ми е трудно:(И огромно благодаря на Ели,Радка и Йоли за големите им сърца.Прегръщам ви всички и чак сега осъзнавам колко хора мислят за нас.Когато ми дадаха парите момичета просто не знаех изобщо какво да кажа,как да се чувствам,но сега,когато останах сам в къщи с чантичката на Мики Маус/в която са паричките/ стоя и я гледам и плача...

И тук е мястото да честитя рождените дни на всички февруарчета.Нека са живи и здрави и наистина това е най-важното момичета.Имам много да наваксвам в четенето какво става с вас.Понякога надничам във фейсбук,но тук не съм.Влизала съм на няколко пъти,но все не ми сотава време.Обещавам,че ще наваксам и ще пиша по-често. Hug Hug Hug Hug Hug

# 181
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТАНИ И МИТЕТО! Да са живи, здрави, игриви и много щастливи!

Иве, погали коремчето от нас! Знаеш ли вече какъв ще е пола?

Миме, и при нас ще има много промени, само времето ще покаже дали е за добро или зло! Стискам палци на всички вас, нещата да се подредят по най-добрия начин!  Praynig
Успех и за детската градина! Породените деца няма предимство в класиранията, но ако едното го приемат, автоматично приемат и другото в същата детска с разлика по-малка от 24 месеца! При нас приеха Стаско, само защото кака му ходеше на градина!  Peace

Маринче, ние сме с професионален домоуправител "Общ дом" и вече събрахме пари, за да оправим течащия покрив и счупената стара дограма на входа. Така, че има ефект!

Марте, как е майка ти?

Деси, Hug  Hug  Hug Дано паричките помогнат на Виктор!

За срещата нищо не казвам, защото съм с двете деца у дома! Станислав кашля, нищо сериозно за сега, но тази седмица няма да ходят на детска. В петък ще видя дали ще дойда!

# 182
И Рали от днес кашля много и я оставих при баба й, сега съседката ми звъня да ме психяса,че и двете й деца ( едното с което Рали си играе и ходи на детска) са с вирусна пневмония...почти всички нейни приятелки били болни (децата де)...дано не е нещо сериозно....
За първи път чувам,че има фирми-домоуправители Embarassed ще трябва да проуча въпроса и да измислим нещо. Мерси за инфото.

# 183
Фирмата-домоуправител на съседния вход избяга със събраните пари, така че и това не е гаранция. Никой няма да ходи да тормози неплащащите да си платят, просто ще лепнат една бележка, че на Х число в 19,00 часа се събират парите за входа. Само ще плащате фирма, а не човек да прави това.

# 184
  • София
konikonkoni Hug

Породените деца (с разлика под 2 години) получават точка отгоре в някои градини - нашата е такава и Михаела се класира благодарение на Боян. Живот и здраве и той ще се класира, защото освен тази, ще вземе още точка, защото кака му е там. Алхимикова, ще ги вземат, ако това ти е желанието.
Нашата фирма домоуправител се задължава да си търси таксите, без да се стига до междусъседски войни и засега (вече година) сме доволни. Да не се изказвам неподготвена, но в Закона за етажната собственост има заложени санкции за неплащане и ако съседите не искат да пускат жалби и да се карат помежду си, то фирмата го прави след определен гратисен период. Има си начин да се справят с нещата.

# 185
Момичета имам нужда от съвет: утре ще съм на интервю за една работа, която много ми се иска да стане, но незнам как да отговоря на въпроса за заплащането, защото то не е определящо за мен, но ако директно кажа това, може да прозвуча несериозно и да си вкарам автогол, защото в крайна сметка се работи за пари?? На последното интврвю има казах, че не ми е определящо дали ще започна работа и малко ме изгледаха странно, и естествено веднага ме попитаха кое е определящо за мен? Без колебание им казах,че имам малко дете и това съответно е работното време..

# 186
Диде, другия път не казвай такива работи Simple Smile.
За парите, не повдигай въпроса, а изчакай, да започнат те.
Можеш да кажеш, че заплащането е важна част от мотивацията ти, но не най-важната. В случа за теб най-важната е отношението, какво можеш да научиш и да се развиваш, не на последно място по важност - работното време, защото си отгорен родител/личност и като такъв, не желаеш да спекулираш с доверието на бъдещите си работодатели, затова искаш да изясните ситуацията предварително, с риск да те отхвърлят, предпочиташ да са на ясно със семейните ти ангажименти, и да си честна. Надяваш се, да започнеш работа защото, за теб е важно да се развиваш и в друга сфера - професионално, различни от родителството, и тн...

И КЪСМЕТ!!!!

# 187
  • София
Деси, ако можем и с друго да помогнем, не се колебай!!!

Марина, за мен също парите не са определящи, след като вече веднъж си продадох душата  Money
На интервю обикновено казвам, че за мен най-важно е да ми е интересно в работата и обстановката да е приятелска; парите не са ми приоритет за момента, но вярвам че те се определят от показаните резултати. Като стане дума за деца, казвам истината за моя случай - по-добър работник съм отколкото майка, въпреки че не ми се ще да е така.
За теб по-добре би действала тактиката на йоли.

Малката не искала да се прибира днес, искала с баба си и дядо си утре Sad Помрънках му на Илия и той реши все пак да си я прибере, но тази сутрин вече съм на обратното мнение... Още повече, че довечера пак ще идвам в офиса...

# 188
Честит рожден ден на Марти, Антонио и Дона. Здраве и весели детски игри пожелавам!

Деси, насреща сме и ще погнем с каквото можем  Hug

Марина, за мен също парите не са определящи, след като вече веднъж си продадох душата  Money
На интервю обикновено казвам, че за мен най-важно е да ми е интересно в работата и обстановката да е приятелска; парите не са ми приоритет за момента, но вярвам че те се определят от показаните резултати. Като стане дума за деца, казвам истината за моя случай - по-добър работник съм отколкото майка, въпреки че не ми се ще да е така.
Наде, много ме кефи колко откровена си винаги.  Simple Smile

Маринка, определи си някаква сума и стреляй директно. Има работодатели, които спрямо това преценяват човека, който стои срещу тях. за колко се оценява.

Вирусът, който върлува в момента е с ужасна кашлица и температура. Това, че на съседката децата са с вирусна пневмония не означава непременно, че и Рали ще е. Следи я, нека лекар да я преслуша и така.

# 189
Привет, интервюто мина супер - речта ми се лееше, а те ме слушаха доволни...единственият вариант да не ме вземат там, е ако си търсят не толкова опитен като мен човек в тази сфера. В моменти и това е недостатък, но зависи какво си търсят.
Рали кашля все по-ужасно, а от сутринта държи и ниска температура. Само да не става по-зле,че не ми се иска да изпускам срещата - толкова трудно се организираме..

# 190
Маринка, страхотни новини. Харесва ми, че си доволна и оптимистично настроена.

Пак казвам, че вирусът, който върлува в момента е с отвратителна кашлица. Нали и Йоан изкара такъв, едвам я овладяхме тази кашлица. На следващата седмица в градината всички деца окапаха и едната учителка каза, че при тях освен кашлицата се появила и много висока температура. В края на януари, в неговата група ходеха 4 деца.
Но въпреки това не пречи да я види доктор, защото от дете до дете разлика има.

# 191
  • София
 Banghead
ШАРКАААААААААААА
А сме поръчали 2 торти, организирали сме 4 партита, тинтири-минтири.... Аз една седмица гладувам, за да облека нещо по-така.... и днес цялата е в пъпки...
Вчера имаше 3 и доктора казал на Илия, че е възможно да е хранително натравяне... Но не би.. Simple Smile

Честит Рожден Ден на Ивко и на Стаси Simple Smile Да са здрави и щастливи, обичани и обичащи Simple Smile

# 192
  • Пловдив

Карбооооооооооо,на тва му се вика егати и късмета  Hug
Дано Белка бързо да се оправя и да не сърбят пъпките

# 193
Честит рожден ден на ИВКО и на СТАСИ и от мен! Живи и здрави да са!

Карбооо, голям "късмет". Бързо да минава, ние като скоро препатили гел - Вирасут, облекчава сърбежа, по-хлдани и меки, течни храни за ядене, че дращи на гърлото. Без ШОКОЛАД, яйца, по-малко банани и домати. Партито..отложете ги с 2 седмици, ако може... Simple Smile.

# 194
Леле Карбо, егати късмета. Бързо да й минава на Белка Hug

Честит Рожден Ден на всички февруарчета, които празнуват днес  bouquet bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт