Слънцето с усмивка ни дари, ФЕВРУАРЧЕ тръпне за нови игри

• 71 464
  • 662
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден на Ивко и Стаси! Да са живи, здрави и щастливи!
Карбоооо, ама ти ще отнесеш приза "Карък на годината". Мани гладуването, ама милата Белка, кой знае какво разочарование ще е за нея. Освен да мажете пъпките и утре да си вземете едната торта у дома и да направите домашно парти тримата с бой с възглавници и нещо от типа, друго не ми хрумва.
Оздравявайте бързо!
Момичета, уговорката за довечера остава ли?

# 196
Ееее,Наде!!!!Ти сбъдна моя кошмар.... Laughing Жалко за организацията,ама какво да правиш.. ooooh!
Поне леко да минава.
За довечера-остава,нали имаме резервация.Аз поне съм на линия.Наде?Марина? Има ли други с болни дечица?

# 197
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТАСИ И ИВКО!
Наде, голям карък!
Пети, остава (поне така мисля и ще дойда). Ще успееш ли?

# 198
Наде, много кофти...

Аз съм под въпрос за довечера, ще видя как е Рали и дали мога да я оставя на баща й (след като скрия всички ножици разбира се)..

# 199
Маринче, заплаши Жоро, че ако я постриже, ще му боядисаш главата в червено. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ако не се случи и на мен някоя дива простотия, идвам. Свеки ще поеме хлапетата, като вместо кърмене ще предложи каша Лека нощ, проверено е , действа заместващо. Съпругът ми като разбра, си направи мъжка уговорка за бира в центъра и ще ме докара и прибере после.

# 200
Наде, има и други каръци като теб, ако това действа успокоява - Михаил се изрина на Бъдни вечер... Както и да е, да минава, за да не създава повече проблеми занапред. За Варицела ли става дума?

Освен Вирасут, който е много добър против сърбеж, но и подобаващо скъп, им правехме "бани" със сода - или във ваната (или дълбок леген) я разтваряш и я киснеш или я обливаш със вода със сода, без да я търкаш. Друг вариант е сода разтворена във вода, топиш памуче и "потупваш" пъпките. Содата изсушава. И ментолов спирт, пак на памуче.

Но в началото започни с Вирасут-а, като излязат всички пъпки и се спукат мехурите - тогава сода и спирт. И си я къпи, не я оставяй така, просто не търкай, а обливай.

Айде  и дано да няма много пъпки и температура  newsm17  

# 201
  • София
Благодаря за съпричастността, момичета!  Hug
За довечера, аз съм ОК bowuu

А относно шарката и организацията ни - всичко е предоговорено  Peace
А аз не се притеснявам, че няма да си почувства празника детето.. ние ще се погрижим Simple Smile))

# 202
  • Бургас
Да почерпя виртуално

# 203
И аз съм яхнала метличкатс към сещатс Sunglasses
Наде,да ви минава бързо
..не може ли да промениш датите?те така или иначе не са ги наптавили от днес тортите.

# 204
Честит 4- ти РД на сладките госпожици Бела и Еми  навършващи 4 годинки днес! Безгрижно детство!

# 205
Как мина срещата? Нищо не пишете.

# 206
  • Пловдив
Как мина срещата? Нищо не пишете.

Още реанимират  Mr. Green

# 207
Честит рожден ден на Белослава и на Еми, да са много здрави, усмихнати, щастливи Hug
На Белка пожелавам и бързо да се отърве от баба Шарка.
ЧРД на патерици и на Иво, Стаси и Стани и Митето, много здравички бъдете мили деца Peace

# 208
Срещата беше хубава, но аз стоях малко, че Ралито ми е болно. Нормално ли е да вдига 38,5 само от задна хрема? Днес и е втория ден с температура, след три поредни дни май се търси по-сериозна причина? Освен Виброцил, слагате ли друго?

# 209
Честит рожден ден на Бела и Еми! Да са здрави, весели и щури!
Маринче, при Яна и Ирина тръгва от хрема, но ако слезе и надолу, гърлото също става проблем и е възможно и да се вдигне температура.
Момичета, снощи изкарах много хубаво!

Общи условия

Активация на акаунт