Слънцето с усмивка ни дари, ФЕВРУАРЧЕ тръпне за нови игри

• 71 467
  • 662
  •   1
Отговори
# 210
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕВА! ЧЕСТИТО И НА ВЧЕРАШНИТЕ РОЖДЕННИЧКИ ЕМИ И БЕЛКА! Да сте живи и здрави, весели, игриви и много да радвате всички около вас!

# 211
Честит рожден ден на Ева. Здраве,  весели игри и много усмивки пожелавам.

Наде, уф гадост. Това беше и моя най-голям страх. Дано се оправяте бързо.

Как мина срещата ???

Пете, много съм доволна от детския клуб. Препоръчвач с две ръце. И децата и родителите бяха изключително доволни.

Марина, от зачервено гърло също се вдига температура. Кан сте днес?

# 212
Честит рожден ден на Евичка и тук! Теди, да ти е жива и здрава, голяма кукла е станала!
Деси, аз до сега съм със супер впечатления. Дай малко повече инфо на лични как беше. доволна ли си от анимацията?

# 213
  • София
Добро утро Simple Smile
Преди всичко да ви почерпя с една тематична торта:

И след това да пожелая здраве и късмет на Еми и Ева, както и на: Аглая, Алекса, 2бр. Йордан, Криси, Краси, Виктор и Алекс!
ЧРД и на днешната силна група: Мира, Мони, Дамян, Тони и Алекс!!!

При нас положението не е никак розово Simple Smile Белка няма празно място по себе си от пъпки и всичките я сърбят, болят и какво ли още не Sad Но тя е много изпълнителна и не се чеше... освен на сън, което пък води до писъщи целонощно почти  Tired
Иначе детето си получи куп подаръци и две малки партита, така че мисля добре се получи...

# 214
Ох, Наде, горкото дете и горките вие с това неспане.... Даниела имаше много и в устата и тя плачеше и скимтеше по цяла нощ! Взехте ли Вирасут? Много помага. Ако разрешава - и спирта много ще я облекчи.

# 215
Дойде и нашия ред да почерпим  party023, за сега само с нарисувана торта, че чакаме татито да се прибере от работа , за да духаме свещичката и да отваряме подаръка Wink.
честит Рожден Ден и на всички ,минали настоящи и бъдещи наборчета, много здраве и много безгрижни игри ви пожелавам мили деца.
Карбо , горката Бела Sad, бързо да й минават гадните пъпки .

# 216
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички дечица, които скоро са имали рожден ден и на тези които им предстои! Да са живи и здрави умни и добри!
Днес аз ще ви почерпя виртуално за моето хлапе.

п.п. от 100 години не съм влизала в темата извинете ме Embarassed

# 217
  • София
Честито на вчерашните и днешните ни рожденици - да са много здрави и усмихнати!
Да ви питам - мислим колело да купим на Михаела за рд., а съм доста невежа. Тя е 105 см - 14-ка ли да търся или като го пробва трябва да стъпва на пръсти или пък на цели крака? И каква марка - като чета всички са за Драг. Нещо по-евтино, от което сте доволни? Гледам някакви на Спринт, Cross и някакви измислени БМХ-ове по сайтовете.
А пък да препоръчате хубаво и сравнително евтино червено вино или розе? Много ми се пие, ама все не уцелвам. Илиана, като доказан специалист или друг ценител ще препоръча ли нещо, моля!
И последно - като съм в неплатен отпуск заради Боян, може ли Евгени да си вземе болничен заради Михаела?

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 15:40 от mrm

# 218
  • Пловдив

И последно - като съм в неплатен отпуск заради Боян, може ли Евгени да си вземе болничен заради Михаела?

Да,може

За колелото-според мен трябва на най-ниското положение на седалката да стъпва хубаво,с цял крак на педалите.Като расте се вдига седалката.14 ката може и да й е малка.Пробвайте 16 ката как ще е

# 219
  • София
Елфи, мерси. Нашата лекарка ни отряза днес - не можело. Значи да се пробвам да я накарам.

# 220
  • Пловдив
Елфи, мерси. Нашата лекарка ни отряза днес - не можело. Значи да се пробвам да я накарам.

Е,тя като не иска да го напише не знам как ще  я накараш.
Тя от къде знае,че ти си в неплатен отпуск,че да дава и мнение.Мъжът ти казва,че ти не може да излезеш в болничен и затова да го напише на него

Подаването на само нужната информация е в плюс за много ситуации.Без неща,които не касаят конкретния човек

# 221
  • София
Абсолютно си права!

# 222
Честито на всички празнуващи малчовци. Да сте здрави, усмихнати и много щастливи и обичани деца.
Мими, на Йоан взехме колело на Sprint. Доволна съм, но е с контра. При нас беше търсен ефект.
Не помня обаче колко струваше. Купихме го от Sportdepot.

В Техномаркет или Технополис (не помня кой магазин) също продаваха детски колелета на Drag и бяха на сравнително прилична цена сравнение с това, което гледах по други магазини и сайтове. Но ги видях след като купихме нашето.

# 223
Привет, ние сме си зле - пети ден е днес с температура и сополи - друго няма. Сега звънях на педката, изписа ми по телефона Сумамед. Някой давал ли го е? Само за три дни при това?

# 224
Маринка, 5 дни с температура са си доста. От това, което съм чела знам, че след 3-я ден вирусното заболяване преминава в бактериално. Но въпреки това, педиатърката не поиска ли да я прегледа? Много лесно се изписва антибиотик по телефона.

Сумамед се дава така, той май беше от антибиотиците дето действат и след последния прием.

Какво стана с интервюто за работа?

Общи условия

Активация на акаунт