Слънцето с усмивка ни дари, ФЕВРУАРЧЕ тръпне за нови игри

• 71 468
  • 662
  •   1
Отговори
# 225
Деска, и на мен ми е странно по телефона, още повече че в аптеката ще искат рецепта. Винаги ме изумява начина, по който педката ми говори за лекарства - все едно най-малко съм учила няколко години фармация и от любов към счетоводството съм прекъснала Sick

Чакам да се обадят и много искам да стане, но ...нищо не се знае..доброто ми представяне на интервюто не е гаранция,че аз съм точня човек...макар че за този случай съм Mr. Green

И аз имам ужасна хрема ...весела картинка сме:)

# 226
dorabella,На Деница до сега винаги това са изписвали и винаги действа. Само 3 дни е, да 1 път на 24 часа, приготвя се като се добавя вода, ако са ви изписали Сумамед Форте ( на нас ни изписват 200 понеже е по-едра).  Последния път го пи 6 дни, защото след кашлицата я заболя ухото, и го удължаха. След приема спря да кашля и да се сополиви. В момента давам, 10к клеева тинктура, Ериус и Изопринозин, за сега е добре, не кашля, няма сополи...Дано се задържим по-дълго така.

# 227
Йоли, взех го и дадох първата доза - добре че аптекарката ми каза дозата:) Незнам какво да давам след като оздравеем? Купих този прословут сироп АДЛ Ликиуд - но никакъв ефект, имам спомен че Деси го беше давала на Йоан, но май пак без ефект?
Изопринозина може ли да се дава дълго време?

# 228
  • София
ЧРД на Савина, Жорко, Сами и Марти Simple Smile

Бързо оздравяване на Рали!

Нашето колело е на Драг и е мнооого тежко (за носене само от майка, а не от татко), иначе е супер и тя много му се кефи Simple Smile

# 229
ЧРД на Савина, Гоги, Сами и Марти!
Нашето колело е на Драг, 16ка, супер е. Струваше 120 лева или нещо подобно.

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 09:49 от mama_pettty

# 230
Честит рожден ден на Сави, Гого, Сами и Марти. Здраве и весели игри за вас деца.

Маринка, не съм го давала това на Йоан, може би някой друг го е давал. Колежките ми препоръчват за кашлица мед с джинджифил. Първите дни се дава по 3-4 пъти на ден, след което може по един или два пъти. Купуваш джинджифил на прах (подправка) и даваш 1/3 до 1/2 чаена лъжичка джинджифил + една лъжица мед. Твърдят, че е много ефикасно, но аз не съм го пробвала още.

Аз също давам клеева тинктура - сутрин и вечер по 4 капки в чая. Но се чудих колко дълго може да я давам?
Плюс това редувам витамини Имунобор Кидс и Мултивитаминол на д-р Тайс.

# 231
  • Пловдив
Но се чудих колко дълго може да я давам?

Ами,целия зимен сезон.Аз я давам от септември до март включително.През месец давам и сироп от черен бъз.В месеците без бъз-пчелно млечице,но от него 2 дози да изпие през зимата.Към витамините съм с особено мнение.Предполагам,че има и полезни,но като не знам точно кои са ги пропускам

Дорабела,как сте днес?

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 11:02 от ♥Elfita♥

# 232
Честит празник на днешните ни рожденници!

Елфи, все така сме, пак е с температура, а от снощи го почнахме антибиотика. Днес кашля и повече. Рали пие много чайове, ще й сложа клеева тинктура - дано не я усети.

Наде, как е Белка? След като позавехнат пъпките много добре се отразява мазането с това:http://apteka.framar.bg/30015722/%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%BD%D0%B4% … 0%BC%D0%BB-borola Кожен лекар го изписа на Жоро и е много добро - от тогава всичко лекуваме с него.

Момичета, чули ли сте за Цинк-а като мощен имуностимулатор? Съседката ми разказваше,че на запад много го давали на децата си под формата на капки като таково средство?

Йоли, чакам отзиви за фотоапарата:)

Миналите рожденници разкажете как минаха партитата, пуснете някоя весела снимка да украсим темата с прекрасните ни деца Hug

# 233
Обадиха ми се, обадиха ми се, аз съм човека newsm44

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 22:54 от dorabella

# 234
  • Пловдив
Ако знаете и кой ще ме кара до там Embarassed

Пак ли "онзи" колега?  Mr. Green
Честито за работата!

# 235
Как ми се оправи настроението...

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 22:54 от dorabella

# 236
Маринче, честито! Кога започваш? Дано да ти хареса много и работата и атмосферата Simple Smile

# 237
  • София
Браво! радвам се за теб!

# 238
Честито Маринка за работата. Дано си доволна и да попаднеш на готини колеги.

# 239
Благодаря ви момичета! От всичко най-много искам колегите ми да са "хора", а не като предишните..ако успея с документите надявам се другата седмица да започна работа:) Само всичко да е наред:)

Общи условия

Активация на акаунт