Слънцето с усмивка ни дари, ФЕВРУАРЧЕ тръпне за нови игри

• 71 471
  • 662
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Добро утро

# 241
Добро утро. Една снимка от нашето парти - строени в редица:
И пред тортата:

# 242
Маринче, честито за новата работа! Дано попаднеш на приятен екип и да си много щастлива и успешна на новото работно място!
Честито и на днешните рожденичета -  Зари, Михаела, Борис, Виктор и Константин!

# 243
Честит рожден ден на Зари, Михаела, Борис, Вики и Константин. Бъдете много здрави и обичани мили деца.

Маринка, страхотни снимки. Забавлявали са се доста децата.

Момичета нищо не казахте за срещата, как мина, събрахте ли се?

# 244
Деска, на мен срещата не ми стигна -нали бях за кратко, така че предлагам другият петък пак среща, за по-лесно пак там (макар че не съм очарована освен от гледката) ? Има ли желаещи?

# 245
  • София
Здравейте момичета.
Честит рожден ден на днешните рожденици Зари, Михаела, Борис, Вики и Константин!
Бъдете много здравички и вечно усмихнати!
На всички които пропуснах честито на патерици.
Аз се позагубих имах доста неща на главата,а и с двамата вагабонти вкъщи не е лесно,пък и мъжо или събота или неделя е на работа и изобщо...
Но да не се оплаквам,само живи и здрави.Децата така бързо растат.Ради вчера стана на 3 месеца,кога я родих,кога вече ми е човече  Laughing

Скоро Албенчето ще ражда стиснак и палци!
Опитвам се да ви следя във фейса,ама и за там нямам време съвсем.
Ох то моя пост стана оплакване спирам!
Много усмивки и весели празници на всички!:)

# 246
  • София
Аз за срещи съм навита всякакви Simple SmileР

Веси, коя Албенче?

На мен пък ми стискайте палци във вторник, на ФМ съм, дано всичко е ОК, в което съм почти сигурна де (почти-то, защото още не е минала), ама стискайте палци и да ми кажат пола този път и нали знаете какво искам Simple SmileРРР

# 247
Иве, как да не знаем, близнаци искаш. hahaha hahaha hahaha

# 248
  • София
Ахаха, Пети, искам не искам, няма да са, това поне е ясно Simple Smile)))

# 249
Иве, да ти кажа, аз въздъхнах облекчено, когато ми казаха, че е само едно. Около мен има вече 3-4 случая родители с 1 дете да решат да си направят второ, а то да се окаже, че са си направили близнаци. Супер е като идея, ама то не е само до износването и раждането, нали трябва и някой да ги гледа и издържа после.

# 250
  • София
Ми, Пети, то и без това Митко иска 3, много би се зарадвал, но той не мисли и за после Simple Smile сега ще видим като види какво е с 2 дали още ще се натиска за 3то Simple SmileРРР

# 251
  • Пловдив
На коя опашка да се наредя за близнаците  Laughing
Много е трудно.Поне като гледам отстрани,но и на двамата ни се иска.Макар че нямаме родово такова нещо и да стане процента е много нюню

Макар че става.Една позната скоро разбра,че чака близнаци.За нея беше огромен шок.Поне няколко дни асимилираше новината.Нямат други деца,но й дойде в повече

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 21:10 от ♥Elfita♥

# 252
Ние пък имаме в рода близнаци и е много вероятно аз или брат ми да имаме по сметките на баба ми..ама аз никак не искам близнаци..винаги ми се е струвало много тежко, да не казвам друго:) И всс се чудя до ден днешен като са еднакви и защо трябва да се обличат в еднакви дрехи???

# 253
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАБОРЧЕТАТА НИ! Да са живи и здрави!

Благодаря ви за пожеланията, момичета!   bouquet   bouquet   bouquet

Маринка, честито за работата! Много успехи ти желая! Peace

За среща, този път ще направя всичко възможно, за да дойда! Много искам!

За близнаците- имаме много в родата, братята са ми близнаци, Георги има първи братовчеди-близнаци, майка ми също, свекърва ми също има братовчедки-близначки и т.н. Но слава богу мен ме пропусна  Whistling

# 254
  • София
Иве, Албена13 чака бебче,ще ражда началото на март секцио.Ако не се бъркам нещо,че напоследък се улавям,че дори думи забравям  ooooh!
Спи ми се,уморена съм и почти не говоря със себеподобни.Ама да сме живи и здрави другото не е важно.
По този повод,какми се идва на срещааааа,ама нямааааа  Sad

Маринка,забравих да ти честитя за работата,дано да си доволна този път!!!

От мен лека нощ:)

Общи условия

Активация на акаунт