Слънцето с усмивка ни дари, ФЕВРУАРЧЕ тръпне за нови игри

• 71 472
  • 662
  •   1
Отговори
# 255
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗАРИ , ВИКИ МИХАЕЛА, КОНСТАНТИН И БОРИС, растете много здрави и много щастливи.
Диде, много близнаци покрай вас Simple Smile
Аз си представям как се престрашаваме за трето дете , а се окаже че чакаме близнаци, тогава със сигурност ще лудна.То днес ми дойде малко на нагорница с моите Убавци, а си представям с 4 какво ще е Shocked
Маринка, честита нова работа , пожелавам ти само готини колеги и добър шеф .
Ако не се лъжа Албенка има дата за секцио на 8 март.

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 23:23 от Tонита 6

# 256
  • Пловдив
Добро утро

Диде,много близнаци при вас

Честит Рожден Ден на Деница,Габриела и Алекс!

# 257
Честито на днешните ни рожденници!

Честит празник на флюбените! Вие празнувате ли го с мъжу? Ние не - от 6 години сме заедно, но винаги на този ден сме разделени и вече съм свикнала:) И все оак съм му харесала един пуловер на моя красавец и смятам да го зарадвам.

Мерси за пожеланията за работата - дано този път всичко  е наред, защото вече ме хваща срам от дължината на CV-то ми.

Ние още сме със сополи - сега аз не мога да дишам, ама май малката е по-добре...като изключим,че цяла нощ са я боляли краката и съм разстривала Sick

# 258
  • София
Честито на рожденниците!!!:)

Ние си празнуваме всяка години с моя благоверен.
Миналата година по това време си мислех,че съм бременна.Закъсняваше ми с доста и въпреки,че теста беше отрицателен бях убедена,че съм бременна,ходих на лекар тя не можа нищо да каже,но каза най-вероятно е бременност.И аз на моя мъж му подарих едно 12годишно уиски/той е ценител/ и картичка на която написах да изпие уискито след 9месеца по случай раждането на дъщеря му.
Да де ама на другия ден ми дойде и така ревах,а той ме утешаваше по телефона.След това се замислих,че ако съм била бременна е трябвало да му напиша да изпие уискито след 8 месеца не след 9.След като ми свърши цикъла съм забременяла и наистина 9 месеца след денят на влюбените се роди дъщеря ни,а милото изпи уискито с приятели за нейно здраве.Все още не мога да повярвам,че наистина стана така  Heart Eyes

Тази година още нищо не съм му взела,днес се надявам майка ми да успее да дойде за час,а аз да измисля нещо от нукой магазин.Но аз бях изненадана с подарък рано рано сутринта - комплект бельо,много сладурско,черна дантела  Mr. Green
За довечера имаме бутилка френско вино и нови чаши,дано изкараме добре:)Това зависи дали децата ще ни оставят да празнуваме  Laughing

# 259
Е, Весе, много романтика при вас Hug Много се радвам:)

Аз още не съм му съобщила на моя любим,че до новата работа пак ще ме кара екс-колегата:)  Mr. Green Да видим как ще реагира:)

От преди Коледа не съм карала нормална кола ( само два-три пъти декември автоматик) и вече така ми се шофира...направо на моменти ми идва да се примоля на някой непознат да направя едно кръгче..и аз какви странни желания имам... Joy ама ме е страх да си взема моята кола от баща ми, защото знам, че пак нещо ще й се случи при мен, а ми омръзна да купувам части и да плащам ремонти..

# 260
  • София
Ама вие да не мислите,че все е така,понякога... Twisted Evil

# 261
Честито на днешните рожденици. Да бъдат много, много обичани, здрави и щястливи деца.

Нищо не съм измислила за подарък, а и няма как. Йоан тази нощ ни изненада с ларингитна кашлица и сега сме си вкъщи двамата. Чакам го да стане, за да ходим до педиатърката поне болничен да ми пусне.

Честно казано не знам дали имам и желание за празнуване, въпреки че тръгнахме на тази дата преди мноооого години. От както се оженихме зачитам много повече годишнината ни от сватбата от свети Валентин. Но ако милото ме изненада с нещо, въобще няма да се разсърдя. Simple Smile

# 262
  • Пловдив
Аз съм подготвила това

Не правим кой знае какво празнуване.Но някоя изненадка и приятна атмосфера никога не е излишна.

# 263
Браво Елфи:) На мен ми изглежда много готина:)

Жоро сега ми се обади от Сърбия (въпреки че имаме уговорка като е там да не се чуваме по телефона) да ми честити празника - за първи път Laughing
Аз пък днес като прочетох за дантеленото бельо на Весето и ме хвана срам,че нямам едно дантелено, и се сдобих с няколко комплекта по случай празника.
Отидох да се видя с човешките ресурси - и няма такива несериозници, казаха ми след 13 часа, защото от 12 до 13 е обедна почивка, е чаках ги до 14 и накрая рецепционистката ми взе документите..явно много много не има се работи на това място..дано нещо не се провали в послендия момент..че рибата в морето, аз вече гостите съм поканила baby_neutral

# 264
Честито и на днешната банда февруарчета - рожденици!
Ние понеже в къщи празнуваме Трифон Валентин, реших да направя вечеря - изненада. Напазарувах, направих бисквитена торта, която мисля да декорирам отгоре със сърце с настърган шокорлад Милка, понеже нямам формички за изрязване на сладкиши във формата на сърце, планирах да направя пържолки с винце и картофена салата, купих и вино и сирена и моят мъж изненадващо се прибра да обядва и ми развали изненадата, защото ме хвана докато готвех.  Embarassed Та така. Вечеря ще има, ама изненадата отиде на кино.

# 265
Пети,не си права за изненадата.Той ще оцени жеста!

Марина,браво на теб! Много се радвам.Сподели сега за каква работа става дума,че ако си казала,на мен нещо ми е убягнало... Thinking Сега да не вземе и "този колега" да кандидатства за ново работно място.... Laughing

И Ралица е болна от неделя насам.Едва устиска да мине купона в детския клуб и вечерта се тръшна с висока температура,та до ден днешен...Сашо каза,че аз съм я урочасала,защото все съм повтаряла какво ще правим ако се разболее... Laughing

Весе,добре те е утешил Митко преди една година! По най-добрия възможен начин! Заслужава голяма изненада за Св.Валентин... Laughing

# 266
Силве, същата работа като в Пощенска банка - Кредитна администрация, но тук трябва да е по-леко защото е на малък и среден бизнес, докато там бях на Корпоративни клиенти.
Е, това за екс-колегата няма как да стане, но вчера му писах дали ще може от време на време да ме хвърля до там, а той ми отговори "как от време на време - редовно" Laughing
От понеделник започвам - сега говорих с чов.ресурси и трябва дотогава да съм оздравяла,че едвам дишам и от днес пия Геломитрол, да видим дали ще помогне.
А пък моята Рали на обяд я оставих при баба й, и тя реши да остане там да спи, така че сега съм сам сама:)
Бързо оздравяване на адашката!

# 267
Марина,геломиртолът не е ли за кашлица? Не съм пробвала,но казват,че няколко капки вит С в носа много бързо пресушават хремата.Но пък било доста неприятно...Дано оздравееш до понеделник и да си в топ форма за първия ти ден на новото място.Ти си опасна работа-виж с каква лекота си намираш работа в тази безработица!  Hug

# 268
Ти си опасна работа-виж с каква лекота си намираш работа в тази безработица!  Hug
Да бе да, в събота стават точно 3 месеца откакто напуснах предишната (колко бързо минаха)? Силве, не ми е течна вече хремата, в това е проблема, сгъсти се и не се диша, Геломитрола ми го дадоха, за да се втечни и да започне да изтича...много упорите излезе тази хрема..
Момичета, усещам се,че много пиша и сигурно досаждам, но от другата седмица, ще съм по-нередовна и ще си отдъхнете Hug

# 269
Маринче, Маринче, за работата това е супер, ама внимавай с колегата, да не направиш някоя беля. Това сериозно го казвам, флиртовете са хубаво нещо, но имай едно наум.
Да ви се оплача - цял ден се трепя и готвя, 3 салати, пържоли, торти, сега пека тротили с моцарела и сушени домати, а мойте двамата - мъжо и каката са още на родителска среща.
Кой идиот прави родителски срещи на 14 февруари?!? То не че е най-светлия празник, ама все пак... Много се раздразних, ако усилията, които положих за семейната вечеря,  са напразни и вечерята изстине, ще има пострадали детски учителки.

Общи условия

Активация на акаунт