Слънцето с усмивка ни дари, ФЕВРУАРЧЕ тръпне за нови игри

• 71 474
  • 662
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Хаха, Пети, вие поне ще празнувате, гледам тука Весито, дантелено бельо, вино, уискита някакви...Митко даже не ми честити, писа ми в 5 и половина в скайпа честит празник и това беше, взе малкия (да се беше усетил поне на майка си да го остави, поне днес, ама не) и ще се прибира, аз му казах да си идва, той усети, че му се сърдя, ама няма да му казвам защо, да си гледа работата, сега реши, че е заради храната и отишли да купуват пица, писна ми от него, а и не пропусна по телефона да ми каже, че нищо не ми бил купил, ами че кога е, аз всяка година гледам да му взема нещо, тази и за него няма да има, не че му пука, казах му, че не съм и очаквала... Cry а, само да ви кажа, че ако бях НОРМАЛНА нямаше да ми пука толкова, ама сега с тези хормони толкова ми се ревеее, не е истина, баси лиглата съм станала...оплаках ви се качествено, а дано да ми мине, ама...не ще...

# 271
  • Пловдив
iva_angel ,като се върне ей така да му направиш на твоя  fight .Ти гледай да не го приемаш навътре  Hug
Да не мислиш,че моя е винаги на линия.Миналата година го завъртя шайбата на работата и забравил моля ви се.Така лиииииииииииииииии?4 дни бял ден не видя.Та тази година още в 7 часа сутринта ми честити.И вечерта се прибра с екстри.
Не че празника е кой знае какво,но цял свят говори и подарява.НЕма се цепим от колектива  Mr. Green

# 272
Момичетата не, че са лошо нещо изненадите и фактът, човекът до теб да се сеща поне в такива дни, но не е ли по-важно да има романтика, изненади и любов и през останалото време. Аз бих се зарадвала много повече ако моят мъж се върне с малък букет кокичета или лалета, някоя вечер след работа, отколкото на "празници" като Св Валентин и 8-ми Март.

Иве, горе главата  Hug

А ето на това много се смях
.... сега пека тротили с моцарела и сушени домати, а мойте двамата - мъжо и каката са още на родителска среща.

Пете явно си много ядосана WinkНапълно подкрепям съвета ти към Марина. И от мен едно внимавай, че флиртовете не са толкова безобидни, а по-скоро повод да нараниш себе си и човека до теб.

Силве, бързо оздравяване на Раличка.

Утре ще водим Йоан на хирург , че още не сме свършили работата с пишока. Той има физиологична фимоза и педиатърката настояваше да не бързаме, за да не се налага да повтаряме процедурата няколко пъти.
Та днес взех направление, така и така ще сме си вкъщи поне да мине. Но на обяд се опитах аз да подръпна леко и отлепих съвсем мъничко. Като се събуди Йоан не можеше да ходи, плачеше , мрънкаше, че го боли. Не знам какво да очаквам утре. Да ни стискате палци  ooooh!

Елфи, страхотна торта. Ще се наредя и аз за едно парче. Simple Smile

# 273
  • Пловдив
Десика,ще го боли доста след забелването следващите дни.Попитай за обезболяващи.Нурофенче,Лидокаина мисля,че е добра идея,но се консултирай с лекаря.Ще го топИте в смрадлика и риванол и ще стане по-голям мъж Йоан  Wink

# 274
  • София
Цитат на: ^desika^ link=topic=699483.msg24351821#msg24351821 date=1360866843
А ето на това много се смях [quote author=mama_pettty link=topic=699483.msg24351107#msg24351107 date=1360862113
.... сега пека тротили с моцарела и сушени домати, а мойте двамата - мъжо и каката са още на родителска среща.
  Joy Супер!
Иве, хормоните говорят вместо теб. Дано вечерта продължи по-добре!
Аз сега готвя, децата усилено пречат - изобщо романтика:)
Деска, много стискам палци да мине леко! И после дай акъл, че и аз за Боян съм в дилеми и нищо не съм правила, ама май вече е време.

# 275
Деска, стискам палци всичко да мине леко за Йони! Hug

Иве  Hug

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 22:50 от dorabella

# 276
Маринка, тук не съм сигурна кой се опита да убедиш - нас или себе си Simple Smile Ти си знаеш най-добре, какво трябва да правиш.  Hug

Ели, ще питам и още как.

Мими, ако вие сте закъснели аз какво да кажа  BlushПри нас педката настояваше да е по-късно, а и в последствие баща му. Наши познати  3 или 4 пъти правиха опити за забелване на детето и в последстиве пак срастваше. Последния път им казаха, че ако не се получи, най-добре било да го обрежат. Аз предпочитам тези решения Йоан да ги взима за себе си като мъж, а да не се налага ние.

# 277
Деси,за да не зарастне трябва всяка вечер,без пропуск,да забелвате след утрешната интервенция.Първата седмица ще е кошмарна-няма какво да те лъжа.Още повече,че Йоан вече е голям и ще оказва силна съпротива.Но ако го жалите пак ще зарастне и по-нататък ще му е проблем като порастне.Така че стискайте и вие с него зъби и да отминава.Първите дни ще го боли като пишка.Някои педиатри наистина поддържат тази теория,че с възрастта можело от самосебе си да се оправи фимозата,но аз поне не съм чувала за такъв случай.Наистина сте закъснели,но важното е,че утре ще действате.Хирургът ще ви каже с какво да мажете-важно е да нанасяш антисептичния или антибиотичния крем при забелено положение и да не отстъпвате на сърцераздирателните му вопли...Боян го заведохме малко преди да навърши 2 год в Пирогов при един детски уролог(Момчилов) и тогава той каза,че доста сме закъсняли ! Успех утре! Ще приключите за няма и минута,но после ще е по-трудното.Но всичко минава и отминава.Да пишеш после как е детето!

# 278
  • София
Деси, стиснати палци и от мен!!!Много неприятно,но трябва да мине,другия вариянт е наистина да го обрежете.

Иве,не се ядосвай за глупости!!!

След романтична вечеря си лягам с усмивка  Wink
Само дето моя подарък за милото е малък,ама то така е като човек напълнее... hahaha

Лека нощ:)

# 279
Момичета мина. Засега положението е спокойно, но според мен след обяд ще е по-сложно. Докторката каза, че в действително много малко е оставало и се справи за по-малко от минута, дори секунди.

Дано сега ние се справим по нататък, за да не срастне.

# 280
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИ, ГАБИ, АЛЕКС И МАРГО!!!

Ние вчера бяхме на театър - "Прелестите на изневярата" в Сатиричния. Много хубаво е представлението, но не го догледахме, че имахме среща с приятели после.

Малката вече пак е човек, позавехнаха пъпките, разхубави се и довечера ще имаме женско парти Simple Smile
Иначе милата, вчера почти изпадна в криза, че баба й каза, че й е минал рождения ден...  Как ще е минал, като не е имало купон?! Добре, че сме на един акъл с нея Mr. Green, та си успокоих детето.

За който не чете във фейса, следващата ни среща е на 8 март Simple Smile Уговаряйте детегледачите още от сега Simple Smile

# 281
  • София
Деси, то хубаво да е всеки ден, а не по празаници, ама като не е никога...

А за забелването и ние имаме 1 съвсеееем малко крайче, ама милиметър да кажем или по-малко и то доста надолу, обаче сами не можем да се справим и уж затова си чакаме, ама...може би вече и ние трябва да се задействаме, като знам как реве като го къпем и не че го боли, глези се, като го боли наистина ще е голяма драма...

За срещата на 8ми, аз съм ЗА, така или иначе очевидно няма да има изненади и подаръци за мен, нито пък празнуване каквото и да било, поне аз да си празнувам с вас Simple Smile

# 282
Наде, добре че написа за срещата,че току-виж съм я изпуснала. Женско парти на 8-ми март, а?

Днес ни монтираха чиповете на асансьора, добре че тук ви се оплаках да ме светнете, че още щяхме да катерим етажите..както се казва, ако имаш нужда от помощ или съвет - бг-мамма Laughing

# 283
  • София
Маринка, Евгени и сие са ви ги сложили (аз забравих да му направя реклама, че и това прави, ама София е малка и сами сте си го намерили Simple Smile ). Той вчера каза, че имат оглед в нова кооперация там при вас и си помислих, че сте вие, но забравих да те питам Simple Smile.
На рд на Мишката бяхме във Фиоре - глобиха ме за неправилно паркиране, долу сметката беше 19 лв., платих с карта. Като никога погледнах бележката, ама със закъснение - 91 лв, айде обратно и т.н. каръщини цял ден. Накрая в нас след гостите наредих съдомиялната, но тя се прецакала и не пуснала вода - резултатът - всичко пластмасово по нея и от съдовете се разтопило вътре. Утре продължаваме в Острова на съкровищата и да видим там какво ме чака Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 15:14 от mrm

# 284
Мрм, аз го видях като се качвах (точно говореше по телефона) и се чудя от къде ми е познат този човек - помислих си за него Laughing но не бях сигурна, защото съм го виждала само в твоя компания ....е ти да ме беше светнала по-рано, да му звъннем на човека, че ако чаках на моя домоуправител...
За каръщините - добре,че гледаш с насмешка, но всеки си има такива моменти..

Общи условия

Активация на акаунт