а, само да ви кажа, че ако бях НОРМАЛНА нямаше да ми пука толкова, ама сега с тези хормони толкова ми се ревеее, не е истина, баси лиглата съм станала...оплаках ви се качествено, а дано да ми мине, ама...не ще...
а, само да ви кажа, че ако бях НОРМАЛНА нямаше да ми пука толкова, ама сега с тези хормони толкова ми се ревеее, не е истина, баси лиглата съм станала...оплаках ви се качествено, а дано да ми мине, ама...не ще...
.Ти гледай да не го приемаш навътре 

Напълно подкрепям съвета ти към Марина. И от мен едно внимавай, че флиртовете не са толкова безобидни, а по-скоро повод да нараниш себе си и човека до теб.
Супер!
Ти си знаеш най-добре, какво трябва да правиш. 
При нас педката настояваше да е по-късно, а и в последствие баща му. Наши познати 3 или 4 пъти правиха опити за забелване на детето и в последстиве пак срастваше. Последния път им казаха, че ако не се получи, най-добре било да го обрежат. Аз предпочитам тези решения Йоан да ги взима за себе си като мъж, а да не се налага ние. 
Уговаряйте детегледачите още от сега
). Той вчера каза, че имат оглед в нова кооперация там при вас и си помислих, че сте вие, но забравих да те питам
.
Препоръчани теми