Слънцето с усмивка ни дари, ФЕВРУАРЧЕ тръпне за нови игри

• 71 476
  • 662
  •   1
Отговори
# 285

Добро утро! Да ви посабудя с едно кафенце,че много не сте влизали тук:)

Айде кажете едно "стис" на ум, като прочетете поста,че след малко отивам на работа.

# 286
  • София
Стис!
Хубава седмица на всички!:)

# 287
Да ви почерпя за рождения ден на Деница. Да ми е жива и здрава, все такава разумна, любознателна, жизнерадостна и щастлива!
Беше вчера в детски клуб и беше много, много весело. Много съм доволна, Деница още повече, цял ден повтаряше, много съм щастлива, много съм щастлива. Аниматорката беше супер, и ни излезе много добра цена, с тортата (40лв), 12 деца, консумацията за родителите -250 лв.

Да честитя на астралните ни братчета и сестричка: Свилен, Никола, Гого и Владимир и Раличка!

Да честитя и на днешната банда: Савина, Яна и Александра и момчетата:Кристиян, Калоян, Тодор и Конър

Всички да здрави, щастливи и много талантливи!

МРМ, без повече каръщина, само късмет Simple Smile.
Дорабела - късмет, стис!
Ивкаа Hug, хормони...ще мине, можеш да му сложиш на твоя мъж, тайно в телефона аларма за другия 14 - (на 12.02 - да купя подарък на любимата Wink, да си знае )

# 288
Не смея да кажа голяма дума, но май попаднах на хора Laughing Но пък работата е напълно непозната за мен - все едно никога не съм работила в банка, защото основната работа е свързана с лизинг, а това си е отделна специалност:) Но ще се уча сега и така...колежката, която ме обучава е много внимателна и отзивчива, водя си записки (нещо, което за първи път ми се случва), но ще призная,че малко ме  е страх дали ще се справя с лизингите и новите неща..

# 289
  • София
Маринка ще се справиш вярвай в себе си!!!

Аз пък да ви се оплача днес ми беше кошмарен ден,едва издържах,направо откачих.Малката от 12 до  17ч. ми беше в ръцете,почти през цялото време права напред назад иначе реве.Болят ме краката вече. Баткото все нещо иска милия и той си е малък още  ooooh!
Изнервена и уморена съм,дано утре е по-лек ден,че иначе не знам как ще издържа  Sad
Накрая се разревах като дойде майка ми на помощ и казах,че съм лоша майка и това си е.Те другите с по 3 деца се справят,аз с 2 не мога  Tired
Тя ме успокояваше нещо,ама съм доста паднала духом.

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 08:39 от hetera

# 290
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ И ВЧЕРАШНИТЕ РОЖДЕНИЧЕТА! Бъдете живи, здрави и много щастливи!

Иве, моя мъж е по-зле и от твоя! Като му честитих празника и такъв скандал ми вдигна: аз не съм католик, какви са тия излислени американски празници, аз не празнувам Валентини и Хелоуини....   Crossing Arms

Маринка, ще се справиш, сигурна съм!  Peace

Весе, Весеее, толкова добре те разбирам! Минах по този път и честно да си кажа, ако можеше да се върне времето назад- никога никога не бих си го причинила това да родя едно след друго. Сега са по-големи, ходят и двамата на детска и пак ме правят луда. Стискай зъби, поне може майка ти да идва да помага (моята не може) и повтаряй, че всичко ще мине. Много бързо растат децата. И да знаеш, че няма перфектни майки, домакини и съпруги, това е мит! Горе главата!  Hug

# 291
  • Пловдив
Хетера,вярваш ли,че майка с три деца се оправя перфектно САМА?Чувам ги и аз как се фукат как всичко им е опънато вкъщи,наготвено,изпрано,изгладено и мъжът натакован  Laughing,ама обикновено и свеки,и тъщи кръжат около перфектната къщичка.Но това се премълчава,защото не е удобно.Не позволявай да ти минават такива черни мисли в главата.За твоите деца си най-добрата майка.

Дидерончо,ти ги поизбута вече твоите.Предполагам какъв зор е било.

Дорабела,тъкмо ще ти е интересно на новата работа

Толо,за мъдрец,който трябва да се умъртви какво ще препоръчаш-да се извади, да се направи корона или ...?

# 292
Добро утро драги,

Маринка, успех в новото начинание и дерзай!

Весе, я горе главата. Лоша майка си била. Децата имат и такива периоди, но ще видиш, че всичко е временно. От където ти предлагат помощ, приемай, мисли повече за себе си и така.

# 293
  • София
Ей, Веси, недей така, аз от сега си го мисля, защото с тази бременност съм супер изнервена, преди не бях така и само викам на Стани, не че не си го заслужава, ама за секунди паля, не знам какво ще стане като родя, той не е кротък както знаеш...аз не готвя вкъщи откакто започнах работа, ми не мога, какво да направя, Митко и Стани разхвърлят като за световно, откакто съм бременна много ме боли кръста, съответно играчките на Стани ги прибират 2мата, смятай как го правят, вкъщи е ужасно, абе направо и аз като Надето, по-добър работник съм отколкото майка и това с 1 дете, а ти с 2 си супер, не се отчайвай, гледай колкодобре се справяш!

Диде, хехе, и моят така, ама снощи се прибра с 1 фрезия, любимите ми цветя, то вярно, че по това време още не миришат, ама пак си ги харесвам, и то без повод, така че не знам празник, непразник, ама 1 хубав скандал се записва на харддиска и очевидно се помни Simple Smile

Маринче, браво, пожелавам ти да се развиваш и колкото  и да е трудно знам, че ще се справиш!

О, Елфи, Силвето 2 мъдреца ми извади, много е добра Simple Smile)

# 294
  • София
Момичета благодаря  Hug
Тя майка ми рядко идва,работи си жената,а вечер не ми върши работа нали и Митко си е в нас.Вчера и звъннах отчаяна и затова дойде по спешност,ама не става за всеки ден,но то децата са си мои не мога да очаквам да е все в нас.Абе да са ми живи и здрави ще ги отг;едаме  Mr. Green
Само и ние живи и  здрави де:)
Няма да се оплаквам вече наистина тук има майк героини с породени и близнаци,а аз съм тръгнала да рева.

Иве, ще се справиш,само гледай да се успоикиш и да не се нервираш.Чакаме днес новините ще връзваш ли панделки или ще си мъжка мама  Wink

# 295
Честит рожден ден на Танчето, Божидар и Дими! Да сте все така прекрасни, мили дечица!

# 296
Елфи,ако мъдрецът позволява (т.е. има добър достъп до него и не е много разрушен),по-добре е само едно кореново лечение.Ако обаче е разположен така,че няма да има възможност за максимално добра обработка и запълване на каналите,то тогава се вади.Защото недоброто кореново лечение ще доведе впоследствие до усложнения(грануломи) и ,в крайна сметка,на по-късен етап,пак до екстракция. Иначе винаги,когато може,зъбът се запазва.Мъдрецът си е най-обикновен зъб и не се знае-може някога да ти спаси положението в устата(да послужи за опора на мост един ден). Що се отнася до коронката,стоматологът ти ще прецени дали има нужда след като е провел кореновото лечение.Ако има останала достатъчно зъбна тъкан-няма нужда.Ако възстановяването е голямо-може и да се наложи.Според случая.Но пак-изборът дали да има или не коронка не зависи от това,дали зъбът е мъдрец или не.Понякога има добър достъп до зъба и може да се проведе кореново лечение,но каналите са много криви и това ще компрометира запълването им.Тогава също може да се избере изваждане,вместо компромисно лечение.Абе...Simple Smile ще се довериш на зъболекаря си.Ако ти каже ,че може да го лекува не настоявай за вадене.

# 297
  • Пловдив
Толо,благодаря ти.Моята зъболекарка препоръча корона,а не вадене.Иначе имаше добър достъп и умъртви зъба.
За мъдрец други препоръчат вадене.Зъболекарката на моя мъж.Различни са ни  Crazy ги вади веднага.Та бях в дилема кое е по-доброто.Но сега разбрах,че съм на правилен път

# 298
Здраве и много усмивки, които да озаряват личицата им, пожелавам на днешните рожденици!

Весе, не става въпроса затова дали се оплакваш. Всеки има трудни моменти и като ги сподели някак му става по-леко. Идеята на всички нас е да ти дадем кураж и да те уверим, че майките героини дето градят кариера, гледат по 2-3 деца, поддържат перфектно домакинство и сексуални отношения с половинката си - НЯМА!
И да има, то е с подкрепата на няколко баби, гледачки и домашни помощници.

Иве, хормоните ти яко бушуват. Така че залагам на  stork-girl

# 299
  • София
Ще пиша утре, че съм на преглед от 17 ч. и после сме на рожден ден на 1 леля на Митко, утре сутрин дано имам какво да споделям Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт