Слънцето с усмивка ни дари, ФЕВРУАРЧЕ тръпне за нови игри

• 71 477
  • 662
  •   1
Отговори
# 300
Иве, ние и вечер четем, така че чакаме добри новини Simple Smile  Hug

# 301
  • София
Деси,забрави да споменеш и че изглеждат като секс бомби  Laughing
Да такйа е като споделишти олеква.Днес съм много по-добре,но сама си го направих такова,въпреки студа излязох с децата до една пицария до нас на обяд.Пийнах една бира,Ники хапне предоволно,което си е странно той ми яде като зайче в повечето случаи, а Ради спа в количката.Всички са доволни:)

Иве
, аз до утре няма да издържа,освен да взема да ти звънна,ама айде на гости си,чакам и аз късно постче тук,било то и в 11 примерно:)
То да ви кажа,аз бях по-нервна като бях бременна с Ники,а сега с Ради по-скоро бях спокойна,ама все пак Иве дано е момиченце.Не че ще го върнетеако е момченце де  Wink
Абе да е живо и здраво!!!
Леле така се вълнувам,ако щеш вярвай много изживявам!!!
И да имаш предвид,че нямам време да бутаме пак заедно количките.Ще е яко лято  Laughing Hug

# 302
  • София
Ами, аз да си кажа, добрите новини: здравичко детенце, всичко си му е наред, момиченце Simple Smile))

Лошите - пред кабинета се усетих, че се притесних, после кръвно140/100, сега ще си го меря до понеделник 2 пъти на ден и ще се чуем с лекарката, ще ми предпише сигурно лекарства или ще ме прати първо на кардиолог, както тя каза, сега е моментът да не го изпуснем, че после да не лежиш в болница...

А и Стани...кашля от януари с прекъсвания от по няколко дни, водили сме го на какви ли не лекари, нищо му нямало (от бронхит тръгна всичко), не е имал и темепратури, миналата седмица тръгнаха едни зелени сополи, оказа се streptoccocus pneumonae, и от събота на обяд пие Клацид, сополите са ужасно обилни, но се избистриха, кашля си все така гадно и снощи вдигна и температура за 1ви път, след 3 дни прием на антибиотик, направо изтръпнахме, не искам пак да лежим по болниците с пневмония, чудя се каква ли може да е причината да вдигне температура след като пие антибиотик, 37,8 беше снощи, нищо не съм давала за темп., сутринта нямаше и сега 37.4 Митко го заведе на лекар да не вися аз пред кабинетите, пък и той е много отпуснат, иска да го носи, няма апетит, лежи повече, не знам вече какво да мисля и какво става, много ми е криво и за него и за тъпото кръвно...много е рано давдигам кръвно от сега, предният път бях в 8мия месец...

# 303
Иве, честито! Simple Smile Познахме пола Wink

По отношение на другите ти тревоги:
кръвното:може да е нещо моментно. Надявам се да е така. Консултирай се със специалисти, след го и вярвай, че всичко ще бъде наред. Важното в момента е и да си напълно спокойна.

Стани - ходи ли на градината сега? Ако да, може да е хванал някой вирус. А какво знаеш вирусите не се лекуват и влияят от антибиотици.
Причина за кашлицата - някакъв алерген? Предписва ли ли са ви нещо противоалергично?

# 304
  • София
Познахме, да, познахме и аз така мислех, ама си викам, сигурно, защото ми се иска Simple Smile

За кръвното, меря го, днес беше 120/80 сутринта, да видим следобед...пък ако трябва да пия лекарства, ще пия

За Стани, проблемът е, че не ходи тази седмица, ама пък ходи миналата, може тогава нещо да е лепнал с по-дълъг инкубационен период, иначе сега отидоха на лекар да видим, ама там пред кабинета имало детенце със съмнения за варицела, то аз би трябвало да съм я карала, нямам го написано черно на бяло, но предполагам, че след като брат ми като студент я кара, а аз се грижех за него, мажех го, хранех го в устата и т.н. и не се разболях, би трябвало да съм я карала, иначе тя е наистина много заразна, но Стани не я е карал и сега както му е паднал имунитета с тези 300 вида гадости, само варицела му трябва, пък и кой знае какво е лепнал от градината де, как ще разберем като пие антибиотик, ако е варицела какво правим...
За кашлицата, от бронхит тръгна, ходихме и на пулмолог, той каза, че по рождение бронхите са му по-стеснени и трудно се чисти, давахме вентолин по-дълго време и уж се оправи, ходи 1 ден на градина и тръгнаха жълтите сополи и пак се разкашля, каза да не му вадим в никакъв случай 3тата сливица и сливиците като цяло де и да не даваме флудитек, ацц и сиропи от този вид, че са му противопоказни...
Нещо много ми дойде май, в някаква дупка изпаднах и моите и неговите проблеми...Sad

# 305
  • Пловдив
Днес нашата прекрасница се роди в 12.35 часа на обяд.Пожелавам й единствено да е здрава.Всичко друго се постига.
Почерпете се с тортата

В момента спи ето така-с шапка и ролки на главата Simple Smile))))))))))

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 14:47 от ♥Elfita♥

# 306
Ели, да ви е честита днешната рожденичка. Много щастие, игри и усмивки й пожелавам. И нека расте здраво и будно дете за ваша гордост и радост.

Иве, миналата година Йоан кашля три месеца. Бяхме се побъркали, на всеки два дни бяхме при педиатърката. Два пъти ни искаха бележка от градината, че е здрав. Така и не установихме от какво кашля. Всичко започна след едно разболяване. Кашлицата спря, след поредния ларингит, който направи. Но тогава хомеопата му даде да пие противоалергично.

# 307
  • София
Ели, да ви е жива и здрава и много, много щастлива и игрива!!!!

Деси, и аз не знам вече, той и Митко кашля от месец, а уж нищо му няма и темп. няма, аз пък се разкашлях от неделя, пия тука чайчета за кашлица и мед и лимон...сега са минали на прегледа, ще му направят снимка, уж нищо нямало, ама за всеки случай и кръв утре сутрин ще му вземат...

# 308
Честит рожден ден на Таня, Никол и Дими, много здраве им пожелавам Hug

Иве, честит розов щъркел и дано да овладеете кръвното.

# 309
  • София
Иве,стискам палци всичко да е наред с кръвното.браво за принцесата,майстор е и твоя Митко  Embarassed  Hug

# 310
  • София
Ами, майстор, майстор, майсторите все момиченца правят WinkРРР Между другото в техния род основно момчета се раждат, така че всичките роднини бяха приятно изненадани от новината WinkР

Иначе му направихме Снимка на Стани, слава богу нищо няма, нито пневмония, нито бронхит, сигурно е вирус и от това е температурата (най-много има вечер ,снощи 37,8, днес 37,7 дано не се качва повече, темп.понижаващо още не съм давала), утре ще даде кръв и ще видим какво ще правим, аз пих 1 сиропче за кашлица точно 2 пъти (докторът ми го предписа, не съм си го самоназначила Wink) и сега съм доста по-добре, яко блъскам лимони с мен и грейпфрути Simple Smile

За кръвното, днес го мерих 3 пъти, 120/80; 130/80; 120/80, то долната е важна, моята горната беше малко по-висока и преди да забременея, ама не съм пила лекарства, то това не е страшно, гледам диети за хипертоници, ми точно каквото ми се яде и ям, точно това трябва, само сладкото и тестото трябва да огранича, ама то това е, за да не качвам килограми и да не стане по-лошо с кръвното, иначе за сега не съм качила много, предният път до момента бях качила около 15тина кг, така че има светлина в тунела, ако трябва и хапчета ще пия, то въпросът е да се регулира кръвното и да нямам албумин в урината, отоци нямам и слава богу, рано е все още и така...

Съжалявам, че ви надух главата тези дни с моите проблеми само, ама кой друг ще ме разбере по-добре от вас, много ви обичам всички  Hug

# 311
  • София
Иве,тне ни надуваш главата,всички сме така,тук си споделяме.Аз за Стани дабравих да пиша.Ти пробва ли с чай грип срещу кашлицата?Радвам се,че му е хубава снимката,дано и изследванията са добри!
Пиши утре.А кръвното ти е като на космонавт:)Браво!

# 312
Привет Grinning

Иве,честити розови гащи Hugдано това с кръвното е временно,и Стани да се оправя бързо!
Весе, аз имам предложение,твоите приятелки нали все още нямат деца,ми привиквай ги като ти стане напрегнато,всеки уж обича да гушка бебета,нахранваш я малката,грабваш баткото и излизате,пък все някак ще се справят с бебето...аз преди да родя Мая всичките ми приятелки ме експлоатираха  Laughing

ЗА свети Валентин гледам сте заформили дебат,аз пък хич не ги харесвам тези лигави празници,и 8март ми е малко изкривен в последно време,чак разни подрастващи девойки го празнуват.Е за мой ужас попаднах на романтичен мъж който не пропуска,а пък аз все се правя че съм забравила или провалям изненадите Whistlingта при нас цупенето обикновено е от него Mr. Green
 Маринка,успех с работата.
Пети, Joyи аз се посмях доволно,ама майстор си станала щм печеш такива специалитети!

АЗ от понеделник съм много зле,е така не бях боледувала от дете.Правиха ми снимка имам бронхит(перибронхит,каквото и да значи) и съм с убийствена Т,39,пада до 38,а преди 2 вечери 2 деления ме деляха от 40.Като парцал съм,но пък има и добра страна стопих някое килце дето съм сложила покрай стоенето в къщи. Mr. Green

До скоро  bouquet

# 313
Иве, честито и от мен, сега освен свекърва, ще си и тъща, живот и здраве...  Hug

Алхимикова, и аз така - от миналата неделя до сряда не можах да си сваля Т, заразих цялото домочадие, но аз бях най-зле, наистина нямам спомен така да съм боледувала, гърло, кашлица, хрема, абе квото се сетиш... Всички пихме Тамифлу.
Аз имах и други вълнения - при ехография на стомаха преди 2 седмици ми откриха някакви ОБРАЗУВАНИЯ в черния дроб и трябваше да оздравея, за да ми направят скенер и да разберат какви са... Това се случи вчера, слава Богу се оказаха доброкачествени Praynig! Правиха ми и гастроскопия, което беше най-неприятното изживяване в живота ми и дано никога не ми се налага отново.

Хубав ден ви желая и дано вълненията в държавата се уталожат скоро и се случи нещо положително (каквото и да значи това).

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 10:34 от Mecholana

# 314
Мечи, радвам се,че нещата са по-добре от колкото ги мислеше HugА двете виолетки са прекрасни,как си ги спретнала еднакви,да ги изядеш Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт