Слънцето с усмивка ни дари, ФЕВРУАРЧЕ тръпне за нови игри

• 71 478
  • 662
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте и от нас.Днес съм замислила една дългааа разходка,с двте деца дано се справим,че имаме качване на метро,на тролей,на автобус  ooooh!  Ама няма как имам да върша работа,която не търпи отлагане  Tired

Миме,те моите приятелки нямат деца ама всички са на работа:( Ей сега чакам една приятелка да роди лятото и ще излизаме заедно / Иве  Wink  намек /   Laughing
Миме да се оправяш,наистина много много неприятно:(

Мечи
, страхотни са двамата да са ви живи и здрави!  Heart Eyes

# 316
Мечи, радвам се,че нещата са по-добре от колкото ги мислеше HugА двете виолетки са прекрасни,как си ги спретнала еднакви,да ги изядеш Heart Eyes

Абсолютно случайно са в еднакви цветове, и аз го осъзнах като ги облякох  Laughing Това е на партито на Мишо за РД.
Имам въпрос към безработните девойки - колко време след като си подадохте документите и сметката в НОИ започнахте да получавате преводи?

# 317
Момичета, тоя вирус е ужасен. Бързо да се оправяте и да пропуска дребните покрай вас по възможност.

Мечи, прекрасни са децата ви. Да са ви мнооого здрави.

Миме, как е положението при вас? Имате ли шанс за градина?

Иве, щом на снимката няма нищо, това е добра новина. Лимони с мед даваш ли му на Стани за подсилване? За кашлицата инхалации и много чай.

Весе, приятна разходка.

# 318
  • Пловдив

Имам въпрос към безработните девойки - колко време след като си подадохте документите и сметката в НОИ започнахте да получавате преводи?

След 15 то число на следващия месец превеждат обезщетенията

# 319
Благодаря, Елфи! Според справката на страницата на НОИ съм регистрирана в системата на 21.02, ДЕМЕК - трябва от този месец вече да получавам.... А дано!

P.S. Тъй като се водя безработна от 15.01, предполагам ще получа със задна дата и за януари?

# 320
  • Пловдив
Мечи,след 15 ти март ще ти изплатят две обезщетение за месеците януари и февруари

# 321
Мечи, Миме, бързо оздравяване - вируса наистина е ужасен, две седмици се носих като народна песен, ама като тръгнах на работа (все още болна) набързо се стегнах. Колкото и странно да звучи, човек като се мобилизира и може да се почувства по-добре.

Аз съм отвикнала по цял ден седнала, пред компютър, почти без кислород и никак не се чувствам във форма, ама трябва да свикна..ако можеше поне да не карам Рали при баба й и да пазарувам, ама тук се казва"да съм гледала като съм избирала".

Препоръчвам ви едно женско театърче - "Пет жени в еднакви рокли"-много свежо и забавно.

# 322
Раде Hug
Липсваш на всички Валенце мило.

# 323
За Валето , ще останеш завинаги в сърцата ни, мило дете!
РаденцеHug

# 324
  • в сърцето на един мъж...
За Валето, завинаги в сърцата ни Flowers Rose Flowers Rose

# 325
  • в гората

За Валенцето!

# 326
  • София

За Валето!

Раде много  Hug

# 327