Слънцето с усмивка ни дари, ФЕВРУАРЧЕ тръпне за нови игри

• 71 484
  • 662
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Раде,прегръщам те силно

За Валето-завинаги в сърцата ни

# 331
Мерси,момичета ,че не сте ни забравили  Cry

Не можах да отида до гробчето днес,но момичето с което излизахме тук дойде да се видим и гледа Ивка,а аз отидох в църквата отсреща и запалих свещичка за момчето ми.

Много ми липсва .

# 332
Раде, най-важното е, че Валето е в сърцето и мислите ти. Прегръщам те много силно.

# 333
За Валето!

Раде, прегръщам те! Днес цял ден ви мисля...

# 334
Раде, много прегръдки от мен. На 22ри се сетих за теб и Валето и казах молитва. Много ми е мъчно. Никога няма да го забравя  Cry Cry Cry

# 335
  • Пловдив
Софиянки,да ми направите маршрут с градския транспорт от централна гара до ул Лъчезар Станчев 20,жк Изток -Агенцията по социално подпомагане.Може да се наложи да ходя сама.Преди щях да се справя,но за 10 години доста неща са се променили

# 336
Елфи, от централна гара може да хванеш метрото до станция Сердика и там да смениш мотрисата от линия 2 на линия 1. По линия 1 тръгваш посока Младост/Цариградско шосе и слизаш на станция Г. М. Димитров. Тя е на кръстовището на бул. Драган Цанков и бул. Г.М. Димитров. Там трябва да попиташ за Соц.подпомагане, наблизо е.
Иначе може и с автобус 413 до спирка Дианабад, но е бавно и мръсно Sad
Ако искаш влез тук http://www.bgmaps.com/map/sofia  и въведи адреса, ще добиеш представа къде е мястото.

# 337
  • в гората
Елфи, кога ще си в София? Мисля, че можеш да стигнеш с метрото, но трябва да се прекачиш на сп. Сердика от едната линия на метрото на другата(посока Младост) и да слезеш на спирката на бул.Г.М.Димитров, а имаш и малко ходене пеш...Или директно с автобус 413 спирката е срещу гарата. Поразгледай и тук : http://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/121/marshrutna-mrezha

Mia66, изпревари ме  Wink.

# 338
  • Пловдив
Мия,Карбо,благодаря ви.Добих представа за транспорта.Аз видях на картата къде е точно мястото
Сега половинката ме навива да се откажа да ходя сама /ще бъда с малката и то това е по-зле от сама  Laughing/,а да го изчакам и да ходим заедно
Карбо,не знам точно кой ден.

# 339
Елфи, и аз го видях този адрес къде се намира, наистина с метро ще пътувате най-спокойно и бързо. То си пише, че е в Изток, ама е почти на границата с Дианабад. Оттам минава 280/което е по-бавно и пак с прикачване/ и друг вариант е да пътуваш до колелото на 4-ти километър и оттам пеша. Ако искаш помощ, без кола съм, но мога да дойда, живея относително наблизо.

# 340
Елфи, маршрутка номер 5 , се движи от Централна гара до Студентски град. Може да се качиш на нея и да слезеш на Г.М. Димитров, спирката на метрото и от там пеш.

# 341
Раде, прегръщам те.

Момичета, нали ще имаме среща на 8-ми март? Запазено ли е? Нещо поизпуснах.

Ние сме добре, аз свиквам и вече не съм такъв парцал вечер. Рали не ходи на детска още, защото баба й настоява да я гледа и тази седмица, за да оздравеела хубаво. Ама истинката причина,е че тя трябва да я взима, и не й се разкарва, а аз работя на 5 мин от баба й....абе само мир да е...

А днес баща й трябваше да я гледа до обяд и пак се е изложил. Понеже нямали чадър и тичали в дъжда, изпуснали куклата Рапунцел и той не се върнал #Crazy #Crazy не мога да си обясня как може да е толкова малоумен??? Това е любимата й кукла, от Дядо Коледа, и като се прибрахме от баба й, веднага си я потърси...много ми е тъпо да отидем двете в Хиполенд и да я купим и да загуби магията на Коледа. На всичкото отгоре забравил чорапогащник, облякъл й една бебешка жилетка, която едвам и ставаше  #2gunfire Иначе е много добър Mr. Green

# 342
КАто за начало да ударим по едно за здравето на пчеличката ми днес Heart Eyes

СРЕЩАМарш У фейса,има дебат за 8 март...

# 343
За Пчеличката:

НАЗДРАВЕ на мама и на татко, да е здрава и да ви носи много радост!

# 344
Миме, да ти е жива и здрава пчеличката Hug

Аз тъкмо се похвалих,че влизам в час в работата и колежката се разболя и като край на месеца имах толкова много работа,че не знам как се справих. Май тук има недоброжелатели...(лека шегичка)...повече никакви хвалби и тем подобни..

Общи условия

Активация на акаунт