Слънцето с усмивка ни дари, ФЕВРУАРЧЕ тръпне за нови игри

• 71 485
  • 662
  •   1
Отговори
# 345
# 346
Честит рожден ден ,Валенце

# 347
за Валето

# 348
Днес денят е слънчев като теб, мило Вале!

# 349

Честита баба Марта момичета, много здраве и румени бузки пожелавам на всички малки и големи
За Валето

# 350
  • в сърцето на един мъж...

За Валето Flowers Rose Flowers Rose

Честит рожден ден, миличък!

# 351
Честит рожден ден, Валенце. Оставаш завинаги  сърцата ни.

# 352
  • в гората

За Валето...

# 353
Честит празник!

МИна и нашия купон за рождения ден.След дълго чудене къде да го направя най-накрая реших да е в заведението.Не сме си изнесли още нещатаи малко неправомерно го използвах Twisted Evil.Сложих малко украса,много балони и децата пощуряха.Голямо тичане беше и много хубаво си изкарахме Heart EyesЩе кача и снимки,само трябва да ги сваля...
ИМам въпрос към женските мами,зачервяват ли ви се чучетата.Мая непрекъснато и е червена,къпем се всеки ден.До сега и перях бельото с другите дрехи,без много мръсните външни.И си мисля да не е от праха,сега ще пробвам да и ги пера със сапун.Ще питам и педката,ама като отида и все забравям :ooooh
И да питам още нещо,как са вашите щурчовци с фантазиите?Мая вече много си измисля,включително и ,че ще има сестричка.На всички го обяснява и внесе и малко смут в родата LaughingИма си и разни измислени приятелки.Говори с тях на измислен език Rolling Eyes
Често се прави и на уинкс,и брат си включва в играта на феи Mr. GreenИзобщо голям купон е.

Айде,че стана дълго пък и се приготвяме за разхока.Между другото отваме към южния парк, може и да се засечем с някой Grinning

# 354
Миме, ние също имаме проблеми с деликатното женско местенце на Яна. Нонспоп е зачервена, понякога казва, че я боли. Аз го отдавам на недобро бърсане в градината, при вас май е неприложимо. А отделно от това преди година имахме и фимоза, която аз без да искам при едно миене "коригирах". Все чистя с мокри кърпи, мия, мажа - полза няма, пак е зачервена и това е.
Погледни да няма някакви неудобни ръбове по някои от чорапогащите, гащите... на Яна й се получи веднъж от шев на термобельо за ски.

# 355
Абе и при Рали е все зачервено и тя се оплаква от време на време,че я боли. Не дава да я мия със сапун или препарат, само с вода, и не дава и крем. Понякога обаче слагаме Бочко. Аз почиствам внимателно след баня с клечка за уши. В детската не пика, така че няма как да се бърше дори.
Миме, за въображението си е нормално - и ние сме така от доста време, споко. То аз си фантазирам,та какво остава за едно дете:) Joy

Много прекрасен ден, аз сутринта ги оставих и малко се поразходих по центъра, сега изшетах и май ще изляза пак да се разходя.

# 356
  • Пловдив
Миме,някакви изследвания правени ли са?Урокултура /Микробиология на урина/,микробиология на влагалищен секрет.Моята преди 2 г беше така все червена и имахме бактерии и в двете проби.
Досега никога не се бърше след като пика и не се зачервява вече.Аз съм предубедена към това бърсане,защото се бършат с мръсни ръце и могат да се навлекат големи проблеми.

# 357
  • София
На Михаела мн. рядко  се случва, но като каже, че я боли, я мажа с едно против гъбички - Имазол уж за нейно успокоение, но винаги минава след 1 мазане. Мисля, че бърсане с и имокри кърпички и мазане с Бочко влошават нещата при нея. Сама се мие или само с вода или ако я боли с моя Лактацид. Веднъж я измих с някакво хипоалергенно на Юсерин и стана кърваво червено - така рева тогава, че повече експерименти не си правя.
А моята сага с колелетата  продължава - Драг 16 май и е голям, днес гледах някакви други български(Крос или Спринт и още някакво, правено в Ловеч) и ми изглеждаха симпатични и по-малки, но пък тежки...Дайте акъл.

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 10:38 от mrm

# 358
  • Пловдив
МРМ,за РД свекиръти й подариха колело на Макском /Чиполино/.Ходихме да мерим.18 ката я караше без проблем,но решихме да вземем 16 ката.Някак да й е по по мярка.
Ето такова е.160 лв

Все още си бръмчи с 12 ката.

Ти защо се чудиш какво да купиш?Явно много се вглеждаш.Ние го харесахме за 10 минути  Crazy.С първото колело пак така беше

# 359
Миме, на мен Драг-ът ми изглежда тежък, а ако е още повече....не знам. Иначе, според мен, по-добре велосипедна марка, т.е. Драг, Спринт, Крос. BMX също са добри, но са доста по-скъпи.
Когато купувахме колелето на Яна, момчето в магазина ми обясни, че може да се сменя рамката, джантите, гумите и общо взето с частите от старото колело и лек тунинг да минеш на следващо ниво. А и седалката и кормилото се коригират, все пак.
Нашето май е такова
http://www.bikescenter-bg.com/index.php/step.module_action/modna … ct_cat.675/lang.2, само дето миналата година струваше 125 лева, а не 200 близо.
Между другото, съпругът ми си поръча колело директно от Пловдив от завода, като му излезе с над 100 лева по-евтино, а фирмата му го доставиха пак в софийския магазин, където го гледа, при това съвсем безплатно.

Общи условия

Активация на акаунт