Особено ако има зачервяване и настрани по кожата и към дупето, като петна седят, без да е променена структурата на кожата (дано ме разбра). Аз мажа като МРМ с Pevisone, има още едно, но го забравих. Предписано ми е от дерматолог, не е на своя глава. Вече не я водя всеки път, а мажа и минава много бързо, 1-2 мазания. И да не съм сигурна, че са гъбички пак мажа, нищо няма да и стане...Другия вариант е Тридерм, то е с тройно действие и пак се маже, когато не си сигурен какво е, но за тези части внимавай, че има и кортизон и може да изсуши кожата.
Дано съм помогнала.
За колелата само да кажа - приятелка купиха Драг и не са доволни, много било тежко и неудобно. Детето е момченце. Просто споделям, ние още не сме мислили за марка, но ще трябва да вземем, макар че Михаил упорито отказва да възприеме как се въртят педали

Хубав ден и слънчева седмица ви желая
Но секрет не са и взимали.
.Има много други фактори-ясли,градини.Изобщо може да не е на бактериална или гъбичкова основа това зачервяване.
Все още не е овладяла спирачката на колелото (контра май няма), понеже й е малка ръчичката, но успява по усет да спре, намалява и леко завива, както с тротинетката (там е виртуоз). 
.