Слънцето с усмивка ни дари, ФЕВРУАРЧЕ тръпне за нови игри

• 71 486
  • 662
  •   1
Отговори
# 360
Алхимикова, Дани е по-мъничка, но също понякога се зачервява доста. И аз го отдавам в повечето случаи на градината, но понякога са и гъбички... За съжаление, за тази женска "екстра" май няма възраст  #Cussing out Особено ако има зачервяване и настрани по кожата и към дупето, като петна седят, без да е променена структурата на кожата (дано ме разбра). Аз мажа като МРМ с Pevisone, има още едно, но го забравих. Предписано ми е от дерматолог, не е на своя глава. Вече не я водя всеки път, а мажа и минава много бързо, 1-2 мазания. И да не съм сигурна, че са гъбички пак мажа, нищо няма да и стане...
Другия вариант е Тридерм, то е с тройно действие и пак се маже, когато не си сигурен какво е, но за тези части внимавай, че има и кортизон и може да изсуши кожата.
Дано съм помогнала.

За колелата само да кажа - приятелка купиха Драг и не са доволни, много било тежко и неудобно. Детето е момченце. Просто споделям, ние още не сме мислили за марка, но ще трябва да вземем, макар че Михаил упорито отказва да възприеме как се въртят педали  ooooh!

Хубав ден и слънчева седмица ви желая   bouquet

# 361
Момичета, аз леко off topic но имам нужда да помрънкам на някой.

Йоан от миналата неделя е с температура, днес се моля да не вдига повече, че се измъчи горкия и всички ние покрай него. От вчера сме на антибиотик и дано вече спре с тези гадни температури. Плюс това от днес започна и да кашля много гадно и направо ми идва да се гътна.

За капак на всичко имам и доста други проблеми, които ми вкарват допълнително нерви. И все си викам нали трябваше да броим до 3, че едно зло не идва само. Преброих и се надявам нещата да започнат да се нормализират, че ще лудна съвсем скоро.

И да ви почерпя за здравето на моят тати, че днес има юбилей. Да ми е жив и здрав!

# 362
  • Пловдив
Мечи,а изследване правено ли е?Щом минава от този крем.Може би уцелваш правилното лечение

Ние имахме бактерии-ещерихия коли и още една.Лекувахме ги без прием на АБ през устата.Е-колито даже само с билкови.Гъбички не е завъждала.От бактериите  пак така червено стоеше.От тогава пускам профилактично урокултура и вагинален секрет през 6 м най-много.Вагиналния секрет й го взимам сама.За нея е голям стрес някой друг да й го взима.А да вземеш вагинален секрет е супер лесно.

Десика,честит ти юбиляр!Да ви е жив и здрав
Дано Йоан да оздравява бързо

# 363
Деси, да ти е жив и здрав таткото още дълги години и да ти е опора! Ох, дано Йони се оправя, аз вече се убедих, че има деца и деца, каквото и да правиш. Приятелчето на Мишо от групата в ДГ (с което са изложени на еднакви вируси цяла зима) изкара само варицела, без един сопол за цялата зима  Rolling Eyes Просто нашите са кекави и трябва да стискаме зъби и палци като пораснат да се позакрепят. Сигурна съм, че не са много хората, които постоянно мислят с какво да укрепват, да дават, да хранят, да поят... То не са витамини, коластра, медове, фрешове, клееви тинктури, алое, едни прахчета, които се пият по схема чак от Румъния,.... какво ли не и промяна никаква!
Извинете за лиричното отклонение.

Елфи, Дани беше на месеци, когато я водих за първи път. Тогава имаше гъбички и в устата и ми обясниха, че "излизат" на дупето и отпред. Аз от Мишо се спомням, че така като имаше в устата след няколко дни му се зачервяваше на петно на дупето. И така, по пътя на логиката...  Joy Но секрет не са и взимали.

# 364
Добре,значи не е неправилна хигиена от моя страна.Че и в къщи едни коментари ме засипаха,не съм я гледала както трябва...не че си ги слагам някъде Twisted Evil
Казвам ви,че ако до няколко дни не се преместим ще има трупове.Полудявам вече,с дърти хора не се живее.А като си представя,че сега и с майка ми ще трябва да съжителствам ми иде да е гръмна.Много я обичам ама и тя е една забележка,и ще пада едно лигавене...

Деска, да ти е жив и здрав татито.Да го слушате много и да си го пазите!На Йони дано му минава вече,милия измъчи се,пък и ти да успееш да се класираш за 08.03.
КОлело,ние бяхме взели14 миналата година,караше го Мая без проблем,струваше 120 лева ама не помня каква марка беше,а и го откраднаха средата на лятото и вече няма ooooh!догодина ще е Драг.

Ставам да ги изведа зверчетата,че полудяват в къщи.До скоро.

# 365
  • Пловдив
Добре,значи не е неправилна хигиена от моя страна.Че и в къщи едни коментари ме засипаха,не съм я гледала както трябва...

А,неправилна хигиена.Остава да не знаем как се мият момичетата  Crazy .Има много други фактори-ясли,градини.Изобщо може да не е на бактериална или гъбичкова основа това зачервяване.
Специално при нас стана от това,че имаше един период,в който акаше в гащите,не казваше и после сядаше с акото.При това сядане част от акото е влизало не където трябва.С времето се разбалансира средата и се навъждат бактерии

Миме,не е лесно да се живее с други хора.Така е.След свекитата при майка ли ще ходите?Поне с нея и да се скарате,бързо ще си простите

# 366
По темата с колелетата. Това е нашето колело и май сме доволни. С лекота го кара и  й харесва (даже след малко отиваме в парка). В колата перманентно се возят колелото, тротинетката и каската Simple Smile Все още не е овладяла спирачката на колелото (контра май няма), понеже й е малка ръчичката, но успява по усет да спре, намалява и леко завива, както с тротинетката (там е виртуоз).

Десика, бързо оздравяване. Дано с пролетта и хубавото време да започне и един по-спокоен и ведър период за вас  Hug

Интересна тема сте захванали, момичешки мами. Я да ви питам нещо относно самостоятелното поддържане на личната интимна хигиена на щерките: как, кога... Нямам абсолютно никакви спомени как е станало при мен (майка ми също), а вече си е тежичко и голямо детето да го третирам като бебе. Имам предвид измиването, избърсването е ясно вече.

Целувки и слънчев ден!

# 367
Марте, при нас обучението по измиване започна преди няколко месеца, мием дупето всяка вечер, и започнах да я карам сама да се изплаква, сама да се мие, после след нея минавам и аз Simple Smile, за всеки случай. Сега тя настоява сама, сама с душа, с гъбата, сапуна...Може да се измие сравнително добре сама, без косата. Ще си я къпем още доста дълго, но на мен ми е хубаво, в банята е голяма веселба, смях...сапун, пяна...

Колелото е супер! Ние миналата година купихме едно от името на баба и дядо, много настояваха да го има за рождения ден...е февруари месец нямаше голям избор, купихме едно...но май не е удачен избор, почти не е карано, сега ще го продаваме и ще купуваме ново. И повече няма да позволявам да настоява някой за нещо.

# 368
  • Пловдив

Добро утро

Мартеничка,започнахме да се къпем сами 1-2 клас.Преди това нямам с мама под нейн надзор в банята.Ти Дара издържаш ли я като миеш дупето?Защо ти тежи?Нашата я къпем под душа.Добър достъп до дудата и дупето се получава като клекне и я мия с душа.Баща й не знам как процедира като я къпе.Трябва да го питам.Нашата отдавна проявява желание да се сапунисва сама,да се плакне сама,да си мие косата.Човек само нерви да има

Йоли,какво е колелото?От къде го купихте?Не може да го кара ли?
Баба и дядо също подариха колело.Ходихме да го избираме и имаше голям избор.Не знам дали за тази покупка има сезонност.Засега нашето новото го харесвам много.Може да го кара.То друго не знам какво се гледа за колело
Още кара 12 ката.Него го купувахме като беше топло и избора на колела беше същия

# 369
Elfi, с къпането е вярно...нерви да имаш Simple Smile.
Колелото е това, същото: http://www.shopmania.bg/ighrachki/p-dietski-vielosipied-16-s-mie … oranzhiev-6812681. Не може да го кара, явно не й е удобно. Купихме го от ВисВиталис, обикаляхме Карфур, Метро, Хиполенд, Джъмбо - никъде нямаше (средата на януари, миналата година) или имаше 1-2 модела.

Сега ще го пуснем по-евтино, дано някой го купи, карано е, но много малко, чисто новичко си е. Как ще се раздели с него не знам. Иска ми се да пробва други колела...Ще помоля някой в пара, да даде едно кръгче Wink.

# 370
  • Пловдив
ВисВиталис, обикаляхме Карфур, Метро, Хиполенд, Джъмбо - никъде нямаше

В тези магазини няма никога избор.За колело не се ходи там.Нищо не сте знаели.За колело се гледа на търговията на Брезовска,Чиполино,Практикер.По всяко време има огромен избор.
Елате да пробвате нашата 16 ка /на Макском е/ да видите как ще се чувства.

# 371
Даам, не знаехме, ще знаем другия път. Ще я доведа да тества вашето Simple Smile имате ли спомагателни, че Деница още със спомагателни кара?

# 372
  • Пловдив
О,да,с помощни гуми е.Нашата също още е с помощни.Особено голямото колело-подпира се на тях,за да се качи.За малкото почти не ги ползва

# 373
  • София
Аз като мъжка майка (за сега Simple Smile) ще се вкл. само по темата с колелото, на Драг е, 16 цола са гумите, купихме го за 3-тия му рожден ден, карал го е нон-стоп от тогава, даже зимата като е било топло е излизал с него, вече са му малко ниски седалката и кормилото, висок е около 110 см, но казвам малко ниски като са свалени най-додолу, сега ще го закараме да го нагласят, да напомпат гумите, да постегнат болтовете за напролет и според мен това, че и другото лято ще изкара с него.

# 374
  • София
На мен колелото ми е болна тема.Исках ние да си  му вземем първото колело ама свекъриземат за рождения ден.Обикаля свекъра с мъжа  ми този януари,нищо не харесали и накрая свекървата купи едно ужасно грозно колело Passati ей го на

Направо ми се ревеше като го видях.Ама да е жив и здрав да си го кара следващото му го купувам АЗ!

Общи условия

Активация на акаунт