Свекърва ми така ни купи халки за сватбата-изненада.Изненадата обаче си беше за нея.Ние не ги харесахме изобщо.Увътри се с мангизи яката.От тогава за крупни подаръци се допитва винаги до нас

А няма кош,Никола много искаше кош.

не ги деля,и няма как.Какво да направя като малкото повече се дава 

)))
Важното е да го кара 
)))

много пълнея напоследък,не мога да си влезна в повечето дрехи.Имам ужасен корем.Май трябва да ходя на някакви процедури.Издува се ужасно и да ям и да гладувам.На коремни преси не вярвам.
Само ми се повтаряше,че съм я учила на ръце в началото,защото когато заплаче аз я гушкам,явно според тях трябваше да оставя новороденото си бебе да посинее от рев. После тя спря да иска само на ръце,но тази седмица пак само реве,даже я проверявах за зъби.Не че се оправдавам ама никого на нищо не съм учила,а и да съм аз си я нося нали не ми я носи той,и сина му не ми я носи,Митко е вечното спокойствие тя се дере до него той си цъка на компютъра 
Каката си я гушках и се надявах и тя да ме гушка, нали е момиче и тя го прави. И въпреки, че се заиграва вече сама, мине не мине и идва при мен да я гушкам. Малчо си го гушкам, както казва Мечи, като за последно, а той не се дърпа, дори напротив - гали се като котенце