Слънцето с усмивка ни дари, ФЕВРУАРЧЕ тръпне за нови игри

• 71 487
  • 662
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Хетера,защо да е грозно?Но все пак колело не се купува без детето.Задължително е то да мери,да го покара,та и да си го хареса на цвят.Продайте го и купете друго.Хем свекърите ще се научат как се купува колело  Wink

Свекърва ми така ни купи халки за сватбата-изненада.Изненадата обаче си беше за нея.Ние не ги харесахме изобщо.Увътри се с мангизи яката.От тогава за крупни подаръци се допитва винаги до нас

# 376
Елфи,с това направо ме спечели твоята свекърва - да ви купи халки изненада за сватбата. Simple Smile

Момичета, заведете децата в магазина и нека те си харесат. Ние така процедирахме с Йоан, като преди това бяхме набелязали няколко модела колелета.

# 377
  • София
Да де ама трябвало да е изненада иначе и аз така си представях как ние тримата отиваме и той си избира колело.
На живо е много зле,и е с контра  ooooh! А няма кош,Никола много искаше кош.
Ако го продадем ще ги обидим,просто мъжа ми вече си има обеца на ухото и няма да дава да купуват така,НАДЯВАМ СЕ!

Сега си мечтая живи и здрави Радинка да порастнеи какво бонбонесто колело ще и взема... Heart Eyes

Момичета не че я обичам повече от Ники в никакъв случай,не знам дали защото е по-малка или защото ми е момиченце ама е голяма глезанка от сега  Embarassed
При някоя от вас има ли подобно  нещо при вторите деца или при момиченцата  newsm78

# 378
Привет  Hug
Весе,аз определено си залитам по Влади повече,но той е гушклив и дава да го мачкам.Голямото зверче от малка не дава да я гнява.И по този повод също съм обсъждана,че съм си деляла децата Whistling не ги деля,и няма как.Какво да направя като малкото повече се дава Laughing

За къпането,Мая се къпе отдавна сама(с надзор),мие си косата идеално,дупето,за чучата и помагам,но и тя се справя идеално и така е от повече от година.Чак на брат си помага,аз съм само за украса в банята. Mr. GreenА хубавото е,че вече и със сешоара е много добра,мен ме суши идеално и мисля скоро да я науча и с четката,да не се мъча сама да се изправям Twisted Evilе това е експлоатация   на детски труд.

Готвите ли се за петък?   bigdance2

Деска, как е Йони?

# 379
  • София
Миме,аз нече я гушкам повече,всъщност гушкам я повече,но по необходимост  Mr. Green
Ама ми е една такава нежна мила и даже като реве от инат,за да я гушна и знам,че ме манипулира пак я лиготя.Иначе и Ники много си го лигавя,той само ме гушка и целува,винаги е бил такъв и  аз него.То не е зайче,пиленце,слънчице.Гоямо лигавене пада признавам  Laughing
Но на него мога и да се скарам и да се разсърдя,че ме ядосва,а тя ми е една писана...Не знам може би и с Ники съм била толкова ранежен акато е бил бебче.

# 380
Мими, Йоан е по-добре. От два дни е без температура (чак ме е страх да се похваля). Сега влачи една кашлица, но днес лекарката каза, че ще си покашля още поне седмица-две.

Надявам се да мога да дойда, макар и за бързо, на петъчната среща. Но все още не мога да кажа категорично, защото има вероятност аз да съм тази, която ще гледа Йоан.

# 381
  • София
Деси, аз си оправих кашлицата за 3 дни миналата седмица, много по-добре се чувствам, здрава съм, обаче си кашлям с храчки, изкарвам от време на време и това е, кашлица бавно минава, седмица-две, три, колкото толкова, важното е, че сте свалили температурата, мног още се радвам да се видим, дори и за малко в петък  Hug

Ей, Мими, как беее, даже рокля съм си купила за вас, пък и като нищо не ми става вече с какво да дойда  Hug  Joy

Ооо, Веси, аз не знам още как е, обаче помня, че Стани като беше малък не съм му се карала, пък и за какво, Ради е бебе още, не разбира и да се скараш какъв ефект ще има, ти го усещаш това и дори и не се замисляш, а на Ники е редно да се караш като не слуша, нали го възпитаваш, как няма Simple Smile)))

И за колелото да не ти пука, какво му е, купете 1 кош допълнително и готово Simple Smile Важното е да го кара Simple Smile

Ние заведохме Стани направо в магазина на Драг, в този смисъл нямаше избор, преди това бях проучила всички колела и бях харесала марка и модел, там само го пробва за размера и си избра сам цвят, разбира се е синьо, а зеленото беше толкова хубаво, обаче с бели гуми, кормило и седалка, за момиченце, синьото също е хубаво, ама и розово да беше избрал, него щяхме да вземем Simple Smile)))

# 382
Весе,и при мен се получава нещо подобно...Даже с времето се засилва,защото Боян става все по-голям,по-самостоятелен,по характер е изключително борбен и е от хората,за които се казва,че "няма да си оставят магарето в калта".. Laughing На този фон Ралица изглежда много нежна и уязвима и май я глезя повече.А и тя не ми се противопоставя толкова,та общуването с нея е значително по-лесно.Гледам да съм справедлива,но от Боян сякаш изисквам повече-да се съобразява,да не я дразни.Гушкай си бебчето,че толкова бързо порастват! Разбира се,не забравяй и баткото  Wink
 Не се ядосвай толкова за колелото.Нека да го кара детето.Ще има и следващи колела!Не всички покупки се оказват удачни.

И мен ме мори някакъв вирус,но бавно и мъчително,а не ударно,та да свършва по-бързо.За петък,обаче,мисля да съм във форма.

# 383
Много ми се спи вече и не мога да формулирам дълги и обосновани обяснение точно сега, но ми се струва, че на първите деца повече им треперим и се притесняваме и нямаме време да им се радваме. А и някак си с второто може би осъзнаваш, че "ти е за последно" (на някои, де, да не се обиди някой, който е решил да потретва  Laughing) и бързаш да му се нарадваш докато е малко и да наваксаш.
От друга страна си наистина си зависи и от детето - Мишо и като бебе не искаше да го гушкам, постоянно риташе и се гънеше и не беше изобщо гушлив.
И не на последно място - момиченцата са си момиченца и това е!

P.S. Зари и Дидето да кажат, техните вторите са момченца.

Лека и мека  Hug

# 384
И аз доста време се чудех защо второто май го гушкам повече и ми е глезанка. Мечи най-точно го е формулирала, поне спрямо моите разбирания. Аз също сама стигнах до извода, че с първото дете съм била в такъв стрес да не объркам нещо при гледането, че някак си не ми остана време да се зарадвам, че съм майка. А второто е друга работа - вече си по-опитна, няма го този стрес, съветите от роднини и приятели и те понамаляха... и остава повече време за гушкане и някак си по-лесно се получава всичко.

# 385
Мечи, нали щяхме заедно да потретваме newsm08

Весе, забравих да ти кажа,на мен колелото пък ужасно ми харесва.Червеното е моя цвят!Като ви стане малко мога да ти го купя за Влади.

Аз много съм се депресирала нещо Sadмного пълнея напоследък,не мога да си влезна в повечето дрехи.Имам ужасен корем.Май трябва да ходя на някакви процедури.Издува се ужасно и да ям и да гладувам.На коремни преси не вярвам.

# 386
  • София
Здравейте.Моята зверуга я носих цяла сутрин нагоре надолу.Имам мускулна треска на ръцете от мъкнене:) Снощи свекъра дойде да види децата,тя ми е в ръцете,оставям я за 2мин. да разбъркам вечерята,тя пищи,той връхлита от другата стая и заявява ми като си я научила на ръце ще си я носиш  Shocked  казвам ви  #Cussing out Само ми се повтаряше,че съм я учила на ръце в началото,защото когато заплаче аз я гушкам,явно според тях трябваше да оставя новороденото си бебе да посинее от рев. После тя спря да иска само на ръце,но тази седмица пак само реве,даже я проверявах за зъби.Не че се оправдавам ама никого на нищо не съм учила,а и да съм аз си я нося нали не ми я носи той,и сина му не ми я носи,Митко е вечното спокойствие тя се дере до него той си цъка на компютъра  ooooh!
Оплаках се да ми олекне.

Миме, колелото е много кофти червено на живо,едно такова тъмно винено,абе не радва,поне мен не ме.

Утре да си изкарате много яко,много ми е гадно,че няма да ви видя,много съм се затъжила за вас,не съм ви виждала от мнооооооооого време.Последно беше лятото ако си спомням правилно.

# 387
  • София
Е, айде, Веси и на Боровец няма да ти зле Simple Smile))

Аз пък имам 1 предимство сега, ще дойда с колата, нали няма да пия Simple Smile)) Е, 1 чашка бяло винце, какво толкова Simple Smile

# 388
Според мен гушкането си е до дете. При мен и двете са гальовни Simple Smile Каката си я гушках и се надявах и тя да ме гушка, нали е момиче и тя го прави. И въпреки, че се заиграва вече сама, мине не мине и идва при мен да я гушкам. Малчо си го гушкам, както казва Мечи, като за последно, а той не се дърпа, дори напротив - гали се като котенце  Simple Smile

# 389
  • София
Ей така е и при мен. Явно момиченцето си е гушкаво по-принцип, а второто дете си го глезиш повече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт