Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 16

• 54 409
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Нищо объркано няма,точно така си е,написано е с малко L,не е I.
Да, Лъвица, не е объркан адреса, но не забравяй, че за някои хора е трудно да направят разлика между I (ай) и l (ел).  Peace 90% от хората, на които съм диктувала джей, го изписват като джи и се налага да им казвам, да погледнат цифра 5 на мобилния си тел.
Днес и аз успях да се включа със желан чифт за подарък на моето голямо момче  Heart Eyes ето тези кемълки гепнах за 18 паунда

# 271
  • Сливен
Да, Лъвица, не е объркан адреса, но не забравяй, че за някои хора е трудно да направят разлика между I (ай) и l (ел).  Peace 90% от хората, на които съм диктувала джей, го изписват като джи и се налага да им казвам, да погледнат цифра 5 на мобилния си тел.
Aganka, хубаво е че не си от хората, на които им е трудно да направят разликата между I и l, защото съдейки от коментара ти аз съм измежду тях/за протокола аз ги обърках/. Доста късно се сетих, че L е изписано с малка буква, което разбира се не беше логично/но какви претенции имам да разбирам, камо ли да съм наясно с факта че трябва да се изписва с главни букви/, но затова пък на някои дадох възможност да си почешат езиците Peace

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 22:41 от ninabo

# 272
  • Варна
Привет,

направих аз профил на мъжа ми - мейл, адрес, карта... обаче не получих 20-те процента отстъпка.... писах им мейл Sad

Item(s) Subtotal:   £114.28
Postage & Packing:   £7.40
    -----
Total Before VAT:   £121.68
VAT:   £24.33
    -----
Total:   £146.01
Promotion Applied:   -£8.60
    -----
Grand Total:   £137.41

Идеи защо се получи така? Уж всичко е от Амазон...

# 273
  • Варна
Колко неща имаше в кошницата? Кодът лови 5-те най-евтини, ако си имала повече - за останалите не важи. Confused

# 274
  • Варна
Това обяснява нещата Simple Smile

Мерси!

към 10-12 артикула, на голяма далавера съм  Laughing само дето му правих профил, но пък ползвах неговата карта, а мойта си остава пълна  Wink

Редактирам се: Анулирах евтинките неща и си оставих най скъпите... доволна! Мерси за полезното инфо!

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 23:47 от lili_vanili

# 275
  • Luxemburg
Аз да си излея мъката при вас. Понеже предния понеделник се скъсаха прословутите ботуши на Gabor реших да взема едни на Umi които бяха намалени до 14 лири от 50. Исках да взема и още една буболечка за едно бебе което ще има РД след 2м. Но понеже от половин година ползвам за разплащане кредитната карта на съпруга ми, той държи да ги поръчва от неговия профил че да си следи по картата дали всичко отговаряло и естествено докато се набута и ботушите и буболечката ги вдигнаха. Та молбата ми е ако видите буболечка за около 20 лири подсетете ме моля ви. От ботуши се отказах, ще търся направо боти за пролетта та ако видите и хубави боти за 5г. момиче (не че има значение де) пишете моля ви.

# 276
  • Варна
Малко помощ за тези панталонки на Пума. 24 W за каква възраст отговаря  newsm78?
Това е  размерът на талията в инчове. Виж таблицата в Sizing info, 24 W  е отбелязано за 9 год.
От мен едно предложение за големи момчета. В сиво, размер XL 28 / 12 - 13 год. /, само за Ј8,65  http://www.amazon.co.uk/Adidas-Boys-Cotton-Tracksuit/dp/B004GHNW0S/ref=pd_cp_sg_1

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 01:10 от k a t r i n

# 277
  • София
... Доста късно се сетих, че L е изписано с малка буква, което разбира се не беше логично...
ninabo, сори, че прозвучах като строгата учителка и си се засегнала.  Hug Успешни покупки

# 278
Да, Лъвица, не е объркан адреса, но не забравяй, че за някои хора е трудно да направят разлика между I (ай) и l (ел).  Peace 90% от хората, на които съм диктувала джей, го изписват като джи и се налага да им казвам, да погледнат цифра 5 на мобилния си тел.
Aganka, хубаво е че не си от хората, на които им е трудно да направят разликата между I и l, защото съдейки от коментара ти аз съм измежду тях/за протокола аз ги обърках/. Доста късно се сетих, че L е изписано с малка буква, което разбира се не беше логично/но какви претенции имам да разбирам, камо ли да съм наясно с факта че трябва да се изписва с главни букви/, но затова пък на някои дадох възможност да си почешат езиците Peace

Май си е с малка буква,както ние пишем улица еди коя си също с малка.
Иначе и аз страдам заради тези приличащи си I и l ,защото са ми първите букви от името,а в сайтове,където не слагат чертичките отгоре на I и излиза като l,излиза,че името ми започва с 3 и-та  Joy Не знам как го четат английските куриери  hahaha

# 279
  • София
Похвал, похвал - току-що си купих тези страхотни пепе-та за 12 паунда
(снимката е линк)

Hint: към намалената цена 80% добавих и 20% намаление от имейл абонамента.

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 13:24 от Finty

# 280
  • Сливен
Малко помощ за тези панталонки на Пума. 24 W за каква възраст отговаря  newsm78?
Това е  размерът на талията в инчове. Виж таблицата в Sizing info, 24 W  е отбелязано за 9 год.
От мен едно предложение за големи момчета. В сиво, размер XL 28 / 12 - 13 год. /, само за Ј8,65  http://www.amazon.co.uk/Adidas-Boys-Cotton-Tracksuit/dp/B004GHNW0S/ref=pd_cp_sg_1

Благодаря ти, и аз така разчетох номерата, но все се надявах да съм в някаква грешка. Ние караме 6 година, но едва стигаме 17 кила, т.е. сме си слабички и още му купувам за 4-5 годишно/добре че не сме и високи, че идеално се вместваме в тази категория/. Но пък панталонките ми харесаха затова ще му взема за 5-6, и догодина е година, ако толкова много ни големеят.
Aganka, по принцип рядко се засягам и вземам присърце подобни коментари, все пак имам вина за грешката, но вчера не ми беше ден и не успях да се въздържа Embarassed
Лъвица, в английския всички имена, независимо от броя думи се изписват с главни букви, за разлика от българския. Тук грешката е в ukto-то, защото са си изписали адреса с малка буква и такива заплеси като мен омотават нещата, че и притесняват и другите  #2gunfire.  Порових се из сайта им и на друго място видях адреса изписан по всички правила, но вече беше късно
Благодаря ви момичета, защото благодарение на вас нещата си дойдоха на място  bouquet

# 281

Май си е с малка буква,както ние пишем улица еди коя си също с малка.
Иначе и аз страдам заради тези приличащи си I и l ,защото са ми първите букви от името,а в сайтове,където не слагат чертичките отгоре на I и излиза като l,излиза,че името ми започва с 3 и-та  Joy Не знам как го четат английските куриери hahaha

що се отнася до обсъждания адрес, предполагам, че си го четат точно като "Lane", защото Iane едва ли им е познато  Wink  Peace

Предполагам и нашите биха се оправили, ако видят адрес "Цариградско цосе" 123   примерно  Laughing 

# 282
Ето едно предложение от мен http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006YBARCA/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE, много малка и нежна, вчера я получих, а и на добра цена

# 283
Finty, линка за 20% намаление, който си дала, е за американския амазон -http://www.amazon.com, а обувките са от UK.

От 6.02. Up to 70% off Clothing

# 284
  • Варна
Днес получих тази чанта на ЕСПРИТ. Страхотна е, не мога да й се нарадвам. Скоро чакам и ПОРТМОНЕ към нея.
Ползвах и 20 % отстъпка за тях.

Общи условия

Активация на акаунт