Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 16

• 54 540
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Finty, линка за 20% намаление, който си дала, е за американския амазон -http://www.amazon.com, а обувките са от UK.

От 6.02. Up to 70% off Clothing

оправих го, благодаря

# 286
# 287
  • Luxemburg
Преди време имаше някой който питаше как може да види колко бройки има от един артикул и му отговорихте че не може в амазон. Но като разглеждам през телефона си дрехи и обувки и има опция за избор на размер се виждат и бройки за всеки размер. От компютъра като ги разглеждам не се виждат.
Ани, много ти благодаря че показа LeapFrog Explorer GS. Пуснах един за РД на каката. Ще чакам да намалят и калъфа и него да взема. А от ebay ще поръчам адаптор за кола и скрийн протектор.

# 288
  • Сливен
Не съм сигурна, че питанката ми е за тук, но тъй като става въпрос за покупка от Амазон newsm78
Проследявайки тракинга на едната ми покупка излиза това Delivered Signed for by 'EVO' at 10:43 on Tuesday 5th February.. Това за мен означава, че нещото е пристигнало до склада на превозвача, или отново нещо пропускам?

# 289
ninabo, аз го разбирам, че е подписано от ЕВО при получаването, т.е. тр да е при превозвачите.

# 290
  • Варна
Дойдоха:

Хьогелите веднага си ги обух в офиса, супер обувка Wink Всичките си отговарят.

# 291
  • Сливен
ninabo, аз го разбирам, че е подписано от ЕВО при получаването, т.е. тр да е при превозвачите.
И аз така, но превозвачите твърдят,че от амазон нищо не са получавали, само от ибей ooooh!

# 292
  • София
...Delivered Signed for by 'EVO' at 10:43 on Tuesday 5th February...
ninabo, да, Иво я е приел и ако си регистрирала пратката в сайта на уктобг, ще получиш и от тях потвърдителен мейл.
Изобщо не се притеснявай - нищо няма да ти загубят. Аз също имам пратки, подписани от този служител Peace
Current Status
Delivered

Signed for by 'EVO' at 13:53 on Wednesday 17th October.

Аз пък чакам един парфюм bebe sheer, поръчан пак на сляпо. Дано е "моят", защото останах без вдъхновение, откакто ми свърши любимия.  Открих видео в youtube, което не ме обнадеждава много, защото девойката изглеждаше по-впечатлена от джиджавката на шишето...ще пиша после отзиви.

lili_vanili, кемълките ги гледах, гледах, свърши моят № и си реших проблема с умуването. А Хьогл е много любима марка. Преди 3 години я открих в магазина им в сердика мол и досега не съм попадала на неудобен, неотговарящ на номера си или дефектен чифт. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 21:22 от Aganka

# 293
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00665TK68/ref=nosim/?tag=hotukdeals-21
Nerf Dart Tag Speedload 6
не съм по момчешките играчки,но това ми се стори доста изгодно Peace

# 294
  • Пловдив
 =

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 23:02 от zakobako

# 295
момичета, някой да е попадал на кафемелачка на батерии?
Трябва ми за мелене на малки количества като ходим на хижа или на палатка лятото

# 296
  • София
Искам да си поръчам телефон.Спряла съм се на този модел http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008JCZ542/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE  Бихте ли ми помогнали,никъде не виждам да пише дали апарата е с включена карта,обвързана с договор , кодиран ли е апарата и ей такива неща  ooooh!
Това, което си показала е плеър

# 297
Дойдоха:

Хьогелите веднага си ги обух в офиса, супер обувка Wink Всичките си отговарят.

Лили, тези белите ботушки как са? Цената им е изключителна, а аз си търся подобен модел ботуш за сняг. Посметката дали ще се пързаля  newsm78?

# 298
  • Варна
Не знам... гумена е. Simple Smile

Иначе аз съм 39, стелка 25 см. нормален към широк, прасец 40 см. Харесват ми. Поръчах 7 УК да не рискувам...

# 299
  • Варна
Да питам и тук.

Искам да поръчам от английския амазон около 10 артикула, като само половината от тях се продават от амазон, а другата половина от други продавачи, няколко са. Гледам на повечето артикули пише безплатна доставка до Англия. В този случай по-тънко ще ми излезе с превозвач, нали?! Кажете 1-2 превозвача, които доставят до Варна и са надеждни. Значи искам да платя с моята карта всичко. В такъв случай ще платя на превозвача само таксата на кг, която е, нали?! Без нищо друго??? И не ми става ясно ще плащам ли и на БГ куриер като Еконт например или не?!  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт