Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 16

• 54 684
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
здравейте, от Amazon.com може ли да се поръчва до тук

Повечето артикули се доставят до БГ. Можеш да провериш за всеки като го сложиш в кошницата. Според сумата, може да платиш ДДС и мито, за което сме писали преди. 

# 136
  • София, Манастирски ливади
днес пристигнаха тези накрайници за четката ми за зъби ... обаче като ги поръчах  бяха по скъпички .. мога ли да си искам  разликата в цената и по какъв начин  става .. че до сега не съм го правила .. благодаря предварително

Не. Това за разликата в цената е само за джавари.

# 137

Да, подарихме го на дъщеря ми за РД. Много е готино. Peace
Помниш ли за колко го купихте и да те попитам дали е музикално? Hug

# 138
  • Варна
За £12.50 съм я купила, сега проверих. Mr. Green Миналата година, февруари.

Музикална е. Peace

# 139
За £12.50 съм я купила, сега проверих. Mr. Green Миналата година, февруари.

Музикална е. Peace
Благодаря ти! Е ти си я хванала на супер оферта. Simple Smile Аз я хванах за £16 и вече я пуснах!  bouquet

# 140
# 141
здравейте, от Amazon.com може ли да се поръчва до тук

Повечето артикули се доставят до БГ. Можеш да провериш за всеки като го сложиш в кошницата. Според сумата, може да платиш ДДС и мито, за което сме писали преди. 
shrekie Я да питам , че за първи път ще правя поръчка от амазон, слагам аз едни маратонки Merrell и уж ми ги слага в кошницата , пък като вкарам адрес в БГ ми изписва че не могат да бъдат доставени до тук. Извинявам се ама бързам да ги пусна че са последен номер и ми е малко спешно  Blush

# 142
  • Варна
shrekie Я да питам , че за първи път ще правя поръчка от амазон, слагам аз едни маратонки Merrell и уж ми ги слага в кошницата , пък като вкарам адрес в БГ ми изписва че не могат да бъдат доставени до тук. Извинявам се ама бързам да ги пусна че са последен номер и ми е малко спешно  Blush
Възможно е и да не се доставят до България. Ползвай превозвач.

# 143
Snejitoо дай линк на маратонките да видим какъв е проблема.

# 144
Snejitoо дай линк на маратонките да видим какъв е проблема.
Няма проблем , просто исках да се възползвам от Off 20% , ама продавача им не е Амазон. Мислех , че правя нещо грешно  Laughing Голяма съм шматка  Embarassed

# 145
# 146
С молба за малко помощ:
Бях поръчала един детски Camper. Днес пристигна с Габко. За моя изненада в кутията имаше коренно различен чифт обувки, които искам да върна. Следвах стъпките по връщане на артикул, но ми да даде като опция само Replacement. А аз искам Refund. Сега тези обувки на всичкото отгоре са на по-добра цена.
Но не мога да намеря къде да им пиша за Refund.

# 147
С молба за малко помощ:
Бях поръчала един детски Camper. Днес пристигна с Габко. За моя изненада в кутията имаше коренно различен чифт обувки, които искам да върна. Следвах стъпките по връщане на артикул, но ми да даде като опция само Replacement. А аз искам Refund. Сега тези обувки на всичкото отгоре са на по-добра цена.

избери си друго и им пиши какъв е случая

# 148
  • Варна
С молба за малко помощ:

Или ги постни тук със описание пък може някой да си ги познае. Peace

# 149
  • София
Съмнявам се, че е swiss made точно този. Само japan movement успях да прочета.

Общи условия

Активация на акаунт