Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 16

• 54 571
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Да питам и тук.

Искам да поръчам от английския амазон около 10 артикула, като само половината от тях се продават от амазон, а другата половина от други продавачи, няколко са. Гледам на повечето артикули пише безплатна доставка до Англия. В този случай по-тънко ще ми излезе с превозвач, нали?! Кажете 1-2 превозвача, които доставят до Варна и са надеждни. Значи искам да платя с моята карта всичко. В такъв случай ще платя на превозвача само таксата на кг, която е, нали?! Без нищо друго??? И не ми става ясно ще плащам ли и на БГ куриер като Еконт например или не?!  Thinking
Галя, правилно си разбрала, за артикулите с БД в ЮК ще платиш само такса на кг на превозвача. Надеждни за Варна са Бритсбг и кдшопинг, раздават във Варна и няма допълнителни куриери, ти ще си избереш сама според цени и условия, но и двете фирми са стабилни и комуникативни. Да не забравиш и 20% за дрехи от амазон, успех!

# 301
ronicat ще чакам отзиви и инфо за LeapFrog Explorer GS  Grinning Чудя се дали има включени приложения, да не се окаже, че трябва да се купуват отделно  Thinking

# 302
anbibian  има 3 включени приложения.Pet pad е една игра с животинка,която си избираш и се грижиш за нея,останалите ги няма на нашия Leappad Explorer
3 included apps: Pet Pad, Escape of the Sillies--an exclusive LeapsterGS game and one app of your choice. (Additional apps and games sold separately. Requires 4 AA batteries, not included.)

# 303
  • Варна
anbibian, получи ли обувчиците на Clarks?

# 304
Здравейте, искам да се свържа с Amazon.co.uk ама не намирам точно откъде. Бихте ли ми помогнали..

# 305
Здравейте, искам да се свържа с Amazon.co.uk ама не намирам точно откъде. Бихте ли ми помогнали..
https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/contact-us/ref=hp_kin_ … ;nodeId=200487800

# 306
https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/contact-us/ref=hp_kin_ … ;nodeId=200487800
Благодаря!

# 307
Не мога да разбера кода защо не ми хваща на Roxy....продавач е Амазон  newsm78

# 308
Vania_84 мерси за инфото, сега остава и Рони да каже дали приложенията са интересни на дъщеря й  Grinning
anbibian, получи ли обувчиците на Clarks?
да, току що ги взехме
поръчах точно този номер, който показва мерилката
има доста място отпред на пръстите може би повече от 1.5 см., но мен ме устройва, тъкмо и за напролет се надявам да ни стават. За ширината, обаче не съм сигурна дали поръчах правилната. Мерилката показа G, обаче ми се струват, че са й леко широки. Май F щеше да е по-добре. Може и аз да не съм измерила правилно, не се знае  newsm78

Амазонци дали ще се съгласят да ми сменят размер от едни и същи обуки, без да се налага първо да връщат пари после да плащам пак? Туристическите обувки са ми малки и сега има номер по-големи, ама са 90 паунда  newsm78

И още едно въпросче - американския амазон има ли код за отстъпка от дрехи и обувки като английския?

# 309
  • София
...Амазонци дали ще се съгласят да ми сменят размер от едни и същи обуки, без да се налага първо да връщат пари после да плащам пак? Туристическите обувки са ми малки и сега има номер по-големи, ама са 90 паунда  newsm78...
Не, но ако има твоя #, може да ги помолиш да ти ги продадат на ниската цена.  Peace Аз бях толкова нахална за едни кемъли, че не стига, че не им върнах чифта (замина за приятел), ами си поръчах желания # и ми намалиха цената в кошницата...против правилата, явно бях много убедителна. Wink

# 310
И още едно въпросче - американския амазон има ли код за отстъпка от дрехи и обувки като английския?

http://www.amazon.com/b/ref=amb_link_364770522_2?ie=UTF8&nod … pf_rd_i=672123011

# 311
Aganka  Joy браво на теб! От моите има точно 1 чифт 5ти номер, обаче обещах моят чифт да го измери приятелка и ако й станат ще й ги подаря за рождения ден. Дано само да й станат, че докато чакам може да остана хем без обувки, хем без подарък  Crazy

http://www.amazon.com/b/ref=amb_link_364770522_2?ie=UTF8&nod … pf_rd_i=672123011
  bouquet благодаря  Hug Ще си поръчам Берпоу за 14ти февруари  Party
Тези са ми за размяна, малки са ми http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003UTUIJG/ref=oh_details_o00_s00_i00
UK 4 са, но са подходящи за хора, които носят 36ти номер, взех ги на по-ниска цена и с кода за 20% отстъпка, ако някой се интересува да ми драсне ЛС  Peace

# 312
  • Сливен
...Delivered Signed for by 'EVO' at 10:43 on Tuesday 5th February...
ninabo, да, Иво я е приел и ако си регистрирала пратката в сайта на уктобг, ще получиш и от тях потвърдителен мейл.
Изобщо не се притеснявай - нищо няма да ти загубят. Аз също имам пратки, подписани от този служител Peace
Current Status
Delivered

Signed for by 'EVO' at 13:53 on Wednesday 17th October.

Aganka,и аз така разбирам нещата, поръчката от Амазона е първата, която регистрирах в Укто, но защо от там <кореспонденция от снощи> продължават да твърдят, че доставка от Амазона няма, само от Ибей newsm78.Но скоро ще стане ясно, пристигналите пътуват към Б-я smile3508

# 313
Хайде и аз цоп при вас. Току що поръчах един киндъл от немския амазон до адреса на братовчедка ми. Видях, че има промоция за 1 месец с амазон прайм. Имам питане веднага ли да го спра или да изчакам да пристигне пратката и тогава.

# 314
  • софия
поръчката от Амазона е първата, която регистрирах в Укто, но защо от там <кореспонденция от снощи> продължават да твърдят, че доставка от Амазона няма, само от Ибей newsm78.Но скоро ще стане ясно, пристигналите пътуват към Б-я smile3508
УК отразяват пристигналите при тях неща относително, когато са повече. Но, в крайна сметка, всичко пристига.

Общи условия

Активация на акаунт