45 ОУ и 96 СОУ моля за мнение

• 1 085
  • 3
  •   1
Отговори
Това са две прилични училища, чудя се кой е по-добрият избор за детето ми? Моля за мнения по темата. Благодаря!

# 1
  • София
Моите деца са в 96 СОУ-6 и 2 клас.Много съм доволна от госпожата,тя пое и малкия. Училището ни е близо,проблема с занималните обаче е сериозен.По тази причина сме избрали варианта с частни занимални.Стол не ползваме. Дъщеря ми е с 1 руски и 2 англ.език,а синът е с английски засега.В училището има карате,шах,нар.танци,худ.гимастика,баскетбол.Това се сещам,ако имате други въпроси,питайте.

# 2
Защо има проблем със занималнята? Хората сме работещи, а искаме децата да бъдат на сигурно и топло място докато си вземем детето от училище. В 45 занималнята ми казаха че е до 18 часа. Моля споделете за занималнята и при положение че ходите на частно в рамките на какви пари е и в близост ли е до училището? Благодаря ви!

# 3
Прочетох че занималнята в 96 е платена и е до ранен час. Отпада ми категорично това училище от класацията. Боже никаква организация и разбиране към работещите родители. А и едва ли тук сме работещи за европейски заплати, че да си позволяваме по 180 лева или по 150 лева за частни.

Общи условия

Активация на акаунт