л

• 648
  • 4
  •   1
Отговори
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
л

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 00:06 от Lyub

# 1
Ние не сме с такава диагноза, но много добре знам как се чувстваш. Аз вече година и половина не мога да се зарадвам на детето си. Не се притеснявай, никой не може да каже какво ще стане за напред. Хубаво е че Иванов ви е казал, че всичко е наред, той обикновенно все дава едни прогнози... Радвай се на детето си и ще видиш как всичко ще се оправи. Все пак ви наблюдават лекари и казват, че детето е добре.
Успех!

# 2
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
б

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 00:07 от Lyub

# 3
Ние сме обиколили много невролози и общо взето няма две еднакви мнения. Доволна съм от проф. Иванов, защото само той се зае да търси точната диагноза на сина ми. Направи ни много изследвания. Това което не ми харесва при него е, че много задълбава и като не може да открие проблема, започва да го търси на клетъчно ниво. Сега сме в проект за изследване на ядрено ДНК, по този начин целия ни живот може да мине в изследвания и пак да не се открие нищо. Ние ходим редовно при него и той ми се струва най-сериозен от всички лекари при които сме ходили.
Изчакай да видиш как се развива детето и ако имаш съмнения тогава потърси друго мнение, въпреки че се съмнявам Иванов да пропусне нещо, той е голям детайлист.

# 4
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
б

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 00:07 от Lyub

Общи условия

Активация на акаунт